I ja sam primjetio da je losija baterija na Slimu u odnosu na neke druge kernele.isti
drugim kernelom dobijaš bolju bateriju
N4, ma na n4/5 temi su nexus univerzalci, SW je isti uglavnom ***Koji ti mobilni vozis stjepane ? Ovo je n5 tema![]()
VIdim da se ovdje dosta forsira kombinacija Slimkat 8. Zanima me kakav je on po pitanju kamere i baterije u poređenju sa STOCK-om?
Otkad sam veceras update-ovao viber, opet mi se javio camera daemon, stvarno smara vise!
http://www.aliexpress.com/item/Nill...ung-Nokia-Lumia-920-HTC-Nexus/1281272880.html
Naisao slucajno na ovaj qi punjac. Fazon 4 puta je skuplji od ostalih kineza,deluje zanimljivo..
Ako se budem uskoro vratio u n5 tabor,verovatno cu naruciti ovog malisana![]()
Pretpostavio sam da je tako. Bolje onda uzeti no name kineza od 7 dolara pa ako je krs samo ga prosledis u kantu za smeceMoj savet bi ti bio da ga zaobiđeš. Mnogo je manji od samog telefona, a nema nikakve graničnike, pa će ti se često dešavati da se sporije puni jer ga nisi pozicionirao dobro.
Pretpostavio sam da je tako. Bolje onda uzeti no name kineza od 7 dolara pa ako je krs samo ga prosledis u kantu za smece![]()
Koristim Nexus Wakeup Touch, koja keva od programa, palis ga na proximity senzore cuvas power dugme, ne cepi bateriju preporuka![]()
Koliko trosi dt2w u elementalX? Posto vidim da kazu da ima drainJa telefon zaključavam na double tap na status bar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari