Šta je novo?

LG Nexus 5

Konačno, da se i ja upišem.
Za početak (24 sata) ostajem na STOCK-u, jer i on radi nevjerovatno brzo u poređenju sa Galaxy S3, a onda ide neki custom.
VIdim da se ovdje dosta forsira kombinacija Slimkat 8. Zanima me kakav je on po pitanju kamere i baterije u poređenju sa STOCK-om?

isti
drugim kernelom dobijaš bolju bateriju

isti
drugim kernelom dobijaš bolju bateriju
I ja sam primjetio da je losija baterija na Slimu u odnosu na neke druge kernele.

Sta se pokazalo kao najbolje (balans izmedju performance i battery life) iz iskustva korisnika?! Koji Hotplug, Thermal, CPU Governor?!

Koji ti mobilni vozis stjepane ? Ovo je n5 tema :)

VIdim da se ovdje dosta forsira kombinacija Slimkat 8. Zanima me kakav je on po pitanju kamere i baterije u poređenju sa STOCK-om?

Ma to ovi sa slimom najviše galame, nemaju dovoljno instalirani apps, pa im dosadno :d Najviše nas ima stock i Xposed, jer je to najbolja kombinacija ;)

OK, ne bih sada da se povede neko prepucavanje. Za sada ja ne vidim nijedan nedostatak, osim nedostatka SMS aplikacije :), pošto default-ni Hangouts ne podnosim baš.
To će vjerovatno da zamjeni Textra SMS ili chomp SMS.
Za sada sam prilično pod utiskom kako sve glatko radi. Obzirom da ne igram igrice nikada i da nikada nisam odgledao film na telefonu mislim da ni baterija neće predstavljati problem.

@stjepan ElementalX i default sve to što si rekao :)

Otkad sam veceras update-ovao viber, opet mi se javio camera daemon, stvarno smara vise!

Otkad sam veceras update-ovao viber, opet mi se javio camera daemon, stvarno smara vise!

samo da si procitao proslu stranu ne bi uradio update :) ja sam se isto zeznuo pa mi je VOYAGER pomogao, samo instaliraj Viber 4.3.3.67 i sve ce da sljaka kako treba

Kako da obrisem proxy od mreze? Koliko se secam kad to obrisem, onda mi AdAway radi i na mobilnom netu.
Posto pravimo neku aplikaciju u firmi i radi nam na telenorovom internetu, a na telekomovom nam ne radi. Pa bih pokusao da proxy namestim.

Klikneš ili na mobile networks ili na more u settings, pa apn

Moj savet bi ti bio da ga zaobiđeš. Mnogo je manji od samog telefona, a nema nikakve graničnike, pa će ti se često dešavati da se sporije puni jer ga nisi pozicionirao dobro.
Pretpostavio sam da je tako. Bolje onda uzeti no name kineza od 7 dolara pa ako je krs samo ga prosledis u kantu za smece :)

Pretpostavio sam da je tako. Bolje onda uzeti no name kineza od 7 dolara pa ako je krs samo ga prosledis u kantu za smece :)

Najbolje je uzeti Nokia DT-900 ako može da se nađe, malo je skuplji ali meni radi savršeno. Spustiš telefon kako god i on će da ga puni.

Zar onaj fabrički LG ne radi posao?

Stigao danas.
10f51b2d285b66483a57dc9c1d31a60a.jpg
20edc74e381423fbdc8bc7a60bc71c7d.jpg
c44b62bcb03958bc09b129aa0444b399.jpg

Izgleda odlicno. Proverio sam kod na kutiji i pise da je refistrovan na njihovom sajtu.
Do sada sam vidjao da su upakovani u malu plasticnu kutiju. Ja sam dobio u kartonskoj kutiji.

Nešto me zanima, je l' puni brzinom kao da je USB ili AC? Nisam imao do sada dodira sa bilo kojim eksternim punjačem. Kolko je para izašao?

Na pipiru pise da puni 2.0 mA. Probao sam ga 15-20 min i napunio je 16%.
Kupio sa ga na ebay-u za £20.

Koristim Nexus Wakeup Touch, koja keva od programa, palis ga na proximity senzore cuvas power dugme, ne cepi bateriju preporuka :)

"čuvaš power dugme" jel čuješ ti sebe?
Planiraš unucima da ga ostavljaš? Pa nije to dugme za masturbaciju, pa da ga gurkaš XYZ puta u 2-3 minuta.
Neka ga pališ 50x dnevno, i gasiš isto toliko, to je 100x dnevno.
Neka ga imaš nepune 3 godine, to je 100x1000 (dana) = 100.000 pritisaka.
Izdrzaće toliko :)

Koristim Nexus Wakeup Touch, koja keva od programa, palis ga na proximity senzore cuvas power dugme, ne cepi bateriju preporuka :)

Ja imam tu aplikaciju kod supruge na N4 iz razloga sto je power dugme bagovito, fabricka greska na N4. Al je aplikacija . Sacekaj par dana da vidis kako vuce bateriju, nece u pocetku. Ako hoces da stedis power dugme skini Screen off and lock, ona je za zakljucavanje, pa ces imati duplo manje pritisaka na samo dugme ako ti toliko znaci. Ja sam nju instalirao zbog prakticnosti jer mi je lakse da zakljucavam na to, a ne zbog stednje.

Poslednja izmena od urednika:
Ja telefon zaključavam na double tap na status bar.

Vrh Dno