Šta je novo?

LG Nexus 5

To nema veze sa kernelom, to ima rom. Palim ga normalno na dugme, jer sam na kratko probao dt2w i trosi dosta bateriju.

Pretpostavljam da ima PowerKeySuspend DT2W. Znaci kad se pritisne dugme da se deaktivira, a aktivno je samo kad se sam ugasi ekran ili sto kaze telep Touch on statusbar ili nesto sl. :)

Sto se tice potrosnje malo vise trosi, kazu oko 2%. Za mene je mnogo bolja opcija T2W. :)

[YOUTUBE]QMbcKhKHDy0[/YOUTUBE]

zanimljiva stvar,jos kada bi neko probao kakav je efekat na trajanje baterije :)

Slimkat i saberslim, a ima i cyanogenmod. Mislim da skoro svi romovi imaju tu opciju.
Možeš tu opciju dobiti i uz pomoć gravity boxa ako koristiš stock rom.

Poslednja izmena:
Da li se u ovom gravity box-u može podesiti da koristi neku dark themu?
Ubija ova default bjelina.

@wucinac Hvala, al samo salju za UK :( tek sam sada video odakle si ti :)

Treba mi pomoc. Odlucio sam da rutujem svoj nexus 5. Hteo sam samo da rutujem i ostavom stock rom. Uradio sam prva dva koraka bez problema. Kad sam dosao do trenutka da treba da se kopira supersu zip fajl na telefon upao sam u problem jer sad ne vidi uredjaj. Kaze device not found a telefon je uredno prikljucen. I kad kucam u command prompt fastboot devices da proverim vidi li telefon nista se ne desava. Sta mi je ciniti?

poruka je:
daemon not running. starting it now on port 5037
daemon started successfully
error device not found

Drajver je instaliran jer sam vec odradio prvi korak koji ne bi hteo da odradi da nije. Ukljucio sam telefon i ponovo podesio debuging mode i iskljucio mtp ali i dalje mi daje ovu poruku.

Poslednja izmena:
Ukljucio sam. Napisao sam vec da sam ponovo ukljucio debuging mode a to se radi iz developer moda.

Ako si stavio rekaveri uopste nije bitno da rut pushujes, instaliraj superbeam na komp i na telefon pa prebacuj tako fajlove. Posle samo rut flesujes iz rekaverija i gotovo. Mada ako imas twrp on ce te pitati da li hoces da rutuje telefon.

A jel ti je telefon u fastboot modu kada proveravas sa fastboot devices?

Ako je tako jel to znaci da bih onda mogao samo da ukljucim mtp i prebacim fajlove na telefon pa posle odradim instalaciju supersu? Ako jeste jel prebacujem zipovan fajl ili mora raspakovan i gde treba da stoje fajlovi?

Edit:
Uspeo sam. Ukljucio sam mtp ponovo (pre toga je bio ukljucen ali nije video telefon pa sam iskljucio) i nakon toga je prepoznao telefon pa sam odradio rutovanje automatski.

Poslednja izmena:
Zipovan fajl prebacujes. Mozes gde god hoces da ga prebacis.

Ok, hvala na pomoci. Ako nekad budem opet radio upamticu to ;)

Jel probao neko carbon, jel valja nesto?

Jel probao neko carbon, jel valja nesto?
Ja koristim Carbom vec 5 meseci. Nemam nikakvih problema.
Imas dva Carbon roma. Jedan je official i on je CAF, a drugi je uanofficial i on je AOSP
Probaj pa ces sam zakljuciti koji ti je bolji. Kombinacija sa code_blue kernelom mi je njbolja.

@telep

ti bese imas i crnu i belu verziju nexus 5 ? koji lepse lezi u ruci po tvom misljenju ? znam da beli sa strane ima glossy plastiku ali isto znam da je beli materijal poklopca baterije bolji od crnog .

Crna... Veruj mi.. ;) (mada je beli lepsi)

Vojkan me rece beli. :) za sada sam imao 2 crna mozda uzmem sada beli ;)

Ja i brat imamo beli a sestra ima crni. Beli je tri klase lepsi. U ruci su mi sve jedno, oba imaju mat ledja a onaj okvir ne cini neku razliku. Samo je razlika sto na crnom stalno ostaju otisci dok na belom nema toga.

Meni dosta znaci sto je na belom onaj krug napred beo, na crnom nikada ne znam sta je gore sta dole. Ovako automatski znam kako da ga okrenem.

A meni se nesto ne svidja beli, nekako mi je sklopljen sareno, napred u sred crnog bela mrezica za zvucnik a pozadi u sred belog crni okvir oko kamere onoliki.

Bijeli je čisti kičeraj sa onom sjajnom plastikom na rubu.
Ako si već htjeli bijeli, mogli su napraviti baš bijeli, ovako prilično nesrećna kombinacija, mada opet je to stvar ukusa.
Moj glas svakako ide za crni.

Ma kakav ceo beli telefon to je gadno. Ovako u kombinaciji je mnogo lepši. Onako ceo crn deluje super dosadno, mada svako ima svoj ukus i glupo je raspravljati o tome.

Vrh Dno