fcinterbgd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.03.2008
- Poena
- 350
Nije kod nas. Portugal je u pitanju. Svi provajderi ovde imaju 4G.
Ocajan signal, nisu ni 3G "savladali" a terali nas na 4G kartice.
Nije kod nas. Portugal je u pitanju. Svi provajderi ovde imaju 4G.
Zahvaljujem kolega:wave:Samo Kamera je bolja na S4(mada je i to diskutabilno),u svemu ostalom N5 ubija S4.....
Jedno pitanje,koji je bolji telefon Nexus5 ili Samsung4?Sin zapeo za Samsunga,ja mu preporučujem Nexusa jer imam Nexus7 i prezadovoljan sam?Mislim da je sve osim baterije i kamere na strani Nexusa,uz uvek najnovije ažuriranje?
Samsung S4 je stvar prestiža. Ako hoće telefon neka uzme Nexus 5.
Kada bi video sta se desava sa S4, ne bi ga uzeo u razmisljanje. Ima ga ortak, cesto mu se desi da ne moze da se javi kako ubaguje telefonOnda da se ne upali ekran posle razgovora. Za te pare bezobrazluk
A sada je odjednom s4 kanta. A samoled ,kamera.. ?
LjubomoranA sada je odjednom s4 kanta. A samoled ,kamera.. ?
Vidimćuti bre kad huškam ljude da kupuju nexus :smash:
razmišljao o običnom sa nekim aosp romom al što bi đilke rekao "nije to to" :d + je 55 eur skuplji od n5 a za te pare dobijem kilavu lajsnu i glossy leđaPa onda s4 gpe
pa dobro, 2-3 godine star telefon. mada kako galerija baš...Ja bi sa amoleda uzeo crnu, to mi najvise "hvali" , jedino sto sam ja rekao da "sumljam" da bi ponovo uzeo samoled zbog burn in-a. Sestri se na gnexusu urezala cela galerija.
A sada je odjednom s4 kanta. A samoled ,kamera.. ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari