Šta je novo?

LG Nexus 5

Odlična varijanta je da ostaviš neku igru i pozadini ili yt aplikaciju...ima da se usija telefon...

ja ceo život izlazim na home iz aplikacija i nikad mi se nije usijao telefon

Vladof, šališ se ili? Aplikacija koju baciš u pozadinu, a ne podržava rad u pozadini, neće zauzimati procesorsko vreme. U prevodu, igra ili zvanična YT aplikacija neće opterećivati procesor.

btw koji je najbolji bumper za n5 neki najjeftiniji, kazu kao tpu?
i koji louncher je najbolji ?

Poslednja izmena:
Za bateriju jos nzm ali pouzdano znam za pixele, 3 ortaka 3 mrtva/zaglavljena..ja za sad ni jedan...

Za piksele se već odavno zna pored klimavog dugmeta i vibracije, ali ovo za bateriju nisam čuo.

Vidim da pricate o recents meniju i brisanju stavki iz istog, evo kako ja koristim:

Dok radim nesto u telefonu ne brisem nista iz recents menija ali cim zavrsim sa tim poslom obrisem sve iz njega

Jednostavno dok radim lakse je za multitasking da bude sve "upaljeno" a kad se posao zavrsi sve lepo "pospremis" :) i onda kad sl put ulazis u aplikaciju ona ce da krene iz pocetka, nece ostati na onom delu gde si je ostavio(npr notes, citao si neke zapise i kad opet pokrenes neces da ti se otvori taj zapis nego default stranica notesa)

Jel moze nekako preko Nexusa da se slike prebace na smart tv kao na YouTube video preko miracrast-a? :)

Možeš preko AllCast, na primer. Ili Miracast.

***, prelistaj malo temu, imas sve sto te interesuje

Kupe ljudi Nexus 5 i koriste ga kao Android 2.3 sa 256 rama :d

Mene zanima kako to da su pročitali da je to dobar telefon za kupiti, a nisu pročitali kako sistem radi. Mislim to je verovatno od onog društva koji ima iPhone, pa krene priča njih kako Android mora da se gasi restartuje i ostali kompleksi... Pa ljudi poslušaju i sad mi ovde koji hoćemo da objasnimo ne možemo, iako bi više trebao nama da veruje nego njima.

Mislim dodjes na forum nešto da naučiš valjda.

Uh. Sacekaj ,sada ce da ti se javi programer da ti kaze sta kako.. :) posle toga je sve moguce...

Poslednja izmena:
Softver nexusa treba da dobije opciju da se samounisti kada korisnik instalira task killere, antiviruse i slicno :d

Kupe ljudi Nexus 5 i koriste ga kao Android 2.3 sa 256 rama :d

Mene zanima kako to da su pročitali da je to dobar telefon za kupiti, a nisu pročitali kako sistem radi. Mislim to je verovatno od onog društva koji ima iPhone, pa krene priča njih kako Android mora da se gasi restartuje i ostali kompleksi... Pa ljudi poslušaju i sad mi ovde koji hoćemo da objasnimo ne možemo, iako bi više trebao nama da veruje nego njima.

Mislim dodjes na forum nešto da naučiš valjda.

Pa nemoj tako, lozac kaze da treba 5 sekundi da widget odreaguje. Ako ubiju sve aplikacije onda ce mu trebati 4.7 sekundi.

Uh. Sacekaj ,sada ce da ti se javi programer da ti kaze sta kako.. :) posle toga je sve moguce...

Mani me tih developera... Koliko znam developeri ne uzimaju bloat G3/S5, nego uzimaju Nexus uredjaje, kao sto znam par njih... E to su developeri.

Pa nemoj tako, lozac kaze da treba 5 sekundi da widget odreaguje. Ako ubiju sve aplikacije onda ce mu trebati 4.7 sekundi.

A to sto mu treba 12 sekundi da otvori tapatalk na WP to je manje od ovih "imaginarnih 5" :D

Najjeftinije sto sam nasao je Spigen Neo Hybrid polovan za 700din, za te pare mogu 2 nova kineza tipa terasel da uzmem.Po radnjama mi deluje plac majke bozije taj kvalitet, pa ako bi neko bio ljubazan da do 500kinti kaze shta je best izbor, najlaksi/najtanji.

Od tih jeftinih meni se najbolje pokazao upravo Teracell. Ako su ti one nedovoljno dobrog kvaliteta, ili uzmi ono što se tebi sviđa ili uloži više novca i poruči originalni Spigen.

Softver nexusa treba da dobije opciju da se samounisti kada korisnik instalira task killere, antiviruse i slicno :d

Ne baš da se samouništi (šteta za telefon, nije to zaslužio), ali da uradi automatski factory reset... :D

Sestra jos uvek ima galaxy nexus (njen je neki cudan jos nije ni 4.3 dobio). Ja joj obicno sredim telefon, ali nismo se videli duzi period i kada sam posle toga uzeo telefon a ono strava i zasu. Neki klineri, task menadzeri, nema sta nema. Pitam cemu sve to, kaze kolege sa posla koji se "razumeju"su joj preporucili te aplikacije.

Lozac se opekao na divlju vatru :d to je jedan od najraspalijih androida u istoriji (a i svi slicni te generacije i te klase).

A ovo ''ciscenje'' telefona sa 2Gb rama pa jos N5.. ne znam sta da mislim, ja na kilavom dual core i 1Gb rama ne gasim nista, ne koristim task killere, cleanere, antiviruse i slicne gluposti.

e baš da se samouništi (šteta za telefon, nije to zaslužio), ali da uradi automatski factory reset...

Nema veze, moze i neka poruka da je al kaida hakovala telefon uz gif odrubljivanja glave.. robotu :d

Poslednja izmena:
pa ako bi neko bio ljubazan da do 500kinti kaze shta je best izbor

Za te pare udjes u prodavnicu, razgledas i izaberes, nema druge.
Mislim to je verovatno od onog društva koji ima iPhone, pa krene priča njih kako Android mora da se gasi restartuje i ostali kompleksi...
Drugar koji je uzeo HTC Wildfire dok smo svi ostali i dalje imali Symbiane pre neki dan je na moj HTC One iskomentarisao "A ne znam buraz, meni je samo iPhone siguran" jer je nakon tog Wildfire-a presao na iPhone 4s koji i dan danas ima. :)
+9999 :D

Poslednja izmena:
Kopija. Kao ona što sam ja poručio sa AliExpress. Nemaš original Spigen zaštite ispod 2000din. Ako ne poručiš direktno od proizvođača (sajt ili eBay), ne možeš da budeš siguran da li je kopija sve dok ti ne stigne.

Nazad
Vrh Dno