ali bateriju oce, a to je pored mrtvih/zaglavljenih pixela najveca bojka na n5Vladof, šališ se ili? Aplikacija koju baciš u pozadinu, a ne podržava rad u pozadini, neće zauzimati procesorsko vreme. U prevodu, igra ili zvanična YT aplikacija neće opterećivati procesor.
Šta napriča, čoveče...ali bateriju oce, a to je pored mrtvih/zaglavljenih pixela najveca bojka na n5
Bravo matori, mora da si sve sada zasmejao.za futrolu
Bravo matori, mora da si sve sada zasmejao.
Kupe ljudi Nexus 5 i koriste ga kao Android 2.3 sa 256 rama :d
Mene zanima kako to da su pročitali da je to dobar telefon za kupiti, a nisu pročitali kako sistem radi. Mislim to je verovatno od onog društva koji ima iPhone, pa krene priča njih kako Android mora da se gasi restartuje i ostali kompleksi... Pa ljudi poslušaju i sad mi ovde koji hoćemo da objasnimo ne možemo, iako bi više trebao nama da veruje nego njima.
Mislim dodjes na forum nešto da naučiš valjda.
Uh. Sacekaj ,sada ce da ti se javi programer da ti kaze sta kako..posle toga je sve moguce...
Pa nemoj tako, lozac kaze da treba 5 sekundi da widget odreaguje. Ako ubiju sve aplikacije onda ce mu trebati 4.7 sekundi.
Najjeftinije sto sam nasao je Spigen Neo Hybrid polovan za 700din, za te pare mogu 2 nova kineza tipa terasel da uzmem.Po radnjama mi deluje plac majke bozije taj kvalitet, pa ako bi neko bio ljubazan da do 500kinti kaze shta je best izbor, najlaksi/najtanji.
Softver nexusa treba da dobije opciju da se samounisti kada korisnik instalira task killere, antiviruse i slicno :d
e baš da se samouništi (šteta za telefon, nije to zaslužio), ali da uradi automatski factory reset...
pa ako bi neko bio ljubazan da do 500kinti kaze shta je best izbor
Drugar koji je uzeo HTC Wildfire dok smo svi ostali i dalje imali Symbiane pre neki dan je na moj HTC One iskomentarisao "A ne znam buraz, meni je samo iPhone siguran" jer je nakon tog Wildfire-a presao na iPhone 4s koji i dan danas ima.Mislim to je verovatno od onog društva koji ima iPhone, pa krene priča njih kako Android mora da se gasi restartuje i ostali kompleksi...
+9999Softver nexusa treba da dobije opciju da se samounisti kada korisnik instalira task killere, antiviruse i slicno :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari