Šta je novo?

LG Nexus 5

Valjda vidiš da je to za LG L9, a ne za N5. Poseti obližnju prodavnicu, pogledaj i kupi neku silikonku. Beži od one kopije.

Daj batali taj n5 i prodaj ga meni ,nudim 235e ;)

Vidim ja da ova masina nije za tebe :)

daj se menjamo, das mi crvendaca ja tebi crnog sa silikonom i spigenom crvenim :) nije oglas, sala je.. tako sam i ja bio zaludjen da sto pre nadjem neki case, ali telefon mi nije ispadao pa sam case odstranio, daleko lepsi osecaj i utisak naravno, nigde nije ogreban.. ali te svakako razumem

Da li se nekome dešava da se telefon sam od sebe rasteruje? To mi je počelo pre 2dana, do tada nisam primetio.
Telefon je na stock 4.4.4 i nije root-ovan.

Mozda je do neke apk. Da li si updejtovao neku apk ili instalirao novu pre 2 dana ?

Meni oće nekad da okine restart iz čista mira, ali me ne tangira mnogo. Stock je, ali sa Exposedom, tako da je tu svašta moglo da ga zezne.

To vam je zbog stocka, kod mene je sve custom i radi bez greške :p

Ja sam na slimu i elementalu..i desilo mi se 2 puta da se sam od sebe resetovao..sto neko rece, ne tangira me puno:)

Ja sam na apsolutnom stoku, samo root imam. Imaću za koji dan mesec dana up time-a, radi bez greške.

Pre otprilike mesec dana sam isprobao MIUI i kasnije video da mi je postpaid račun bio zadužen za 15din. Prijavio sam ovde već u temi.
Kao što sam i sumnjao, poslat je SMS za aktivaciju servisa. Sada upravo proverih izveštaj i videh ovaj broj:

+447786209730

Tada pomoću Google-a naleteh na: https://mobile.twitter.com/MaxisListens/status/482812155289292800

Eto, čisto da znate. :)

Tuži Corvus uzmi pare :D

Koliko samo 4G ždere bateriju! Bukvalno ga punim 2 puta dnevno.
Što se tiče čišćenja recent aplikacija, meni je ostala navika od Galaxy Nexus.
Mada uvek to uradim kada zakačim midi i pokrenem Caustic. Dešavalo se da kasni zvuk kada imam brdo stvari u pozadini.

Tako je to kad se kurcis sa 4G :p

Hdspa inače nije dovoljno brzo :d

Ne smem da drzim ni na 3G-u zbog baterije, mogu da zamislim kako je na 4G. :D

N5 na 4g je kao galaxy nexus na 2g :)

Nije kod nas. Portugal je u pitanju. Svi provajderi ovde imaju 4G.

:D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1408759032096.jpg
    uploadfromtaptalk1408759032096.jpg
    48.8 KB · Pregleda: 273
Jedno pitanje,koji je bolji telefon Nexus5 ili Samsung4?Sin zapeo za Samsunga,ja mu preporučujem Nexusa jer imam Nexus7 i prezadovoljan sam?Mislim da je sve osim baterije i kamere na strani Nexusa,uz uvek najnovije ažuriranje?

Samo Kamera je bolja na S4(mada je i to diskutabilno),u svemu ostalom N5 ubija S4.....

Nazad
Vrh Dno