Šta je novo?

LG Nexus 5

Jedno pitanje,koji je bolji telefon Nexus5 ili Samsung4?Sin zapeo za Samsunga,ja mu preporučujem Nexusa jer imam Nexus7 i prezadovoljan sam?Mislim da je sve osim baterije i kamere na strani Nexusa,uz uvek najnovije ažuriranje?

Samsung S4 je stvar prestiža. Ako hoće telefon neka uzme Nexus 5.

Taman kako sam i očekivao,po meni ni jedan uredjaj sem Nexusa ne dolazi u obzir,u bilo kom obliku.Sad čekam da i on ovo pročita.Hvala sasa95cheers

Kada bi video sta se desava sa S4, ne bi ga uzeo u razmisljanje. Ima ga ortak, cesto mu se desi da ne moze da se javi kako ubaguje telefon :) Onda da se ne upali ekran posle razgovora. Za te pare bezobrazluk

Treba mi iGo za Nexus5. Mape imam, mada bi mogle neke novije, ali nemam za rezoluciju Nexus5. Ako neko moze da mi pošalje na PM, bio bih zahvalan.

Kada bi video sta se desava sa S4, ne bi ga uzeo u razmisljanje. Ima ga ortak, cesto mu se desi da ne moze da se javi kako ubaguje telefon :) Onda da se ne upali ekran posle razgovora. Za te pare bezobrazluk

Meni se to može desiti i sa Nexusom, kad undervoltujem kernel, tako da ko zna sta mu je ortak radio... A možda je i virus :d

Covek nista nije dirao, nema pojma sa telefonima. Stock sve, viruse sigurno nema :)

Da li "nove verzije" Nexusa 5 imaju one probleme mrtvi pixeli, motor od vibracije i dugmici? Da li i dalje ima serija koje su problematicne?
Imam dobru ponudu da prodam S4, pa da ga mozda uzmem :)

Poslednja izmena:
Hvala telep :)

Nisam dugo pratio pa zato pitam, znam da je pre bilo ako je iz neke serije (što je pisalo na kutiji) onda je ok. Da ne idem džabe do bg a kad tamo odem ono samo što nije sve poispadalo i pocrkalo

moj je 407 isto sve ok. ok mi je bio i prošlogodišnji. uzmi menjaj tu kantu više :d

A sada je odjednom s4 kanta. A samoled ,kamera.. ?

Ma nije kanta, menjao bih ga ja odavno da sam hteo, kao sto sam druge pre njega menjao na svake 2 nedelje :d
Ne bih ga ni sad menjao nego mi poznanik nudi dobre pare pa mogu da uzmem novog nexusa, mogu i da dodam za s5, g3, m8 al to da me je kupilo vec bih imao :D

Gde si video to 407 :d jel to negde kod bar koda pise :D

EDIT: Nasao :)

Poslednja izmena:
Ja sam pre neki dan poludeo kad mi je kolega rekao da je mogao da mi donese iz Dubaija 32GB varijantu za 260 evra.

Izašao je na pravi put. Ne zameri mu. :)

Vojkan telefon menja, al amoled (ćud) ne :d

*** vagam koliko mogu između nexusa i samsunga (amoleda), gnex, N5, S2, N5... :d

Ja bi sa amoleda uzeo crnu, to mi najvise "hvali" , jedino sto sam ja rekao da "sumljam" da bi ponovo uzeo samoled zbog burn in-a. Sestri se na gnexusu urezala cela galerija.

Igro sam se sa njenim nexus 10 i nexus 5 ga oduva, ocekivao sam da je taj tablet bolji.

Poslednja izmena:
razmišljao o običnom sa nekim aosp romom al što bi đilke rekao "nije to to" :d + je 55 eur skuplji od n5 a za te pare dobijem kilavu lajsnu i glossy leđa

Ja bi sa amoleda uzeo crnu, to mi najvise "hvali" , jedino sto sam ja rekao da "sumljam" da bi ponovo uzeo samoled zbog burn in-a. Sestri se na gnexusu urezala cela galerija.
pa dobro, 2-3 godine star telefon. mada kako galerija baš...

Nemam pojma, kako baš galerija, ali je baš loše.

''Ureze'' se i to lepo, da se ne lazemo. Samo sto mog matorog boli uvo, pitao me zasto displej ima te tripove, objasnih mu ukratko, njegova reakcija - meni bolji telefon ne treba i to je to :d
Ali ja ono ne bih mogao da koristim mada i telefon je star valjda 3 godine (wave kec) ali cinjenica je da taj problem postoji kod s/amoleda.

Zvucnik je po meni jedina losa strana ovog telefona, mada sam procitao da je tako. Samo je malo bolji od mog starog telefona.

Nazad
Vrh Dno