- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Ukusi nam se drastično razlikuju, jer se meni upravo to i sviđa kod Nexus 4. 
www.slickwraps.com/Nexus-5-Lens-Protector-p/sw-nexus5-lenspro.htmLjudi da ne listam celu temu, jel se seca neko sa kog sajta se porucuje folija za kameru? Jer sam uzeo bas tanak case, pa se plasim da ne izgrebem staklo na kameri.
Moraš prvo da isključiš gps pa onda da izađeš iz aplikacije u kojoj si ga koristio.
Google Posts Updated Android L Preview Images (LPV81C) For Nexus 7 (Razor) and Nexus 5 (Hammerhead)
http://www.androidpolice.com/2014/0...ges-for-nexus-7-razor-and-nexus-5-hammerhead/
U google camera da, rom ne verujem da je bitanNa stock ROM-u u Google Camera aplikaciji?
Odgovorio bih ti da sam ih probao.Loznice, jel si se vratio na Nexus 5?
Što moje pitanje iskuliraste inače![]()
U google camera da, rom ne verujem da je bitan
Ja koristim zvanican preview već sve nedelje i prezadovoljan sam....Unapređene romove nisam koristio.....Ja zbog nedostatka vremena nisam stigao da probam ni one custom unapređene Android L romove sa XDA. Šta ima više smisla flešovati, njih ili ove "zvanične" preview?
Edit: Nema podešavanja za manuelni ISO ni sa, a ni bez HDR-a.
nisam uspeo da ga nabavim.. naložio se max, držalo me 1dan i popustilo, tada sam i odustao od te idejeLoznice, jel si se vratio na Nexus 5?
Što moje pitanje iskuliraste inače![]()
šteta. hvala.
da ti nije u planu da se rešavaš jednog tel?![]()
@Vojkan
postoji poseban deo na forumu za kupovinu/prodaju uređaja![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari