Šta je novo?

LG Nexus 5

Ukusi nam se drastično razlikuju, jer se meni upravo to i sviđa kod Nexus 4. :)

Ljudi da ne listam celu temu, jel se seca neko sa kog sajta se porucuje folija za kameru? Jer sam uzeo bas tanak case, pa se plasim da ne izgrebem staklo na kameri.

Poslednja izmena:
Slazem se da je Nexus4 jedan od najljepsih tel. Zadnja strana ima svoj neki smek, svima se dopada,drugacije je.

Ova aplikacija mi stalno broji vreme kao da mi je gps ukljucen, a nit je gps ukljucen, a nije ni aplikacija. Ima neko ideju?

rumy8yje.jpg

To je onaj android bug verovatno. Moraš prvo da isključiš gps pa onda da izađeš iz aplikacije u kojoj si ga koristio.

E moguće, nisam dugo koristio gps pa sam zaboravio redosled, u svakom slučaju obrnuto od onog što je radio :D

Da li se isplati kupovina Nexus 5 preko VIP sa 40% popusta (25800 din) uz paket smart 700 (ugovor na 2 godine) ?

Jedino ako nemaš keš na gomili da ga uzmeš na oglasima. Ako imaš onda je mnogo povoljnije telefon tako + 50% popusta u mtsu.

Na stock ROM-u u Google Camera aplikaciji?

Loznice, jel si se vratio na Nexus 5? :D

Što moje pitanje iskuliraste inače :)

Odgovorio bih ti da sam ih probao. :) Ja sam neko vreme koristio L preview i bio sam zadovoljan kako radi. Ovu unapređenu verziju nisam probao.

U google camera da, rom ne verujem da je bitan

Nije bitan, ali ipak da pitam da nije reč o nekoj modifikovanoj kameri. :)

Edit: Nema podešavanja za manuelni ISO ni sa, a ni bez HDR-a.

Poslednja izmena:
Ja zbog nedostatka vremena nisam stigao da probam ni one custom unapređene Android L romove sa XDA. Šta ima više smisla flešovati, njih ili ove "zvanične" preview?
Ja koristim zvanican preview već sve nedelje i prezadovoljan sam....Unapređene romove nisam koristio.....

nisam uspeo da ga nabavim.. naložio se max, držalo me 1dan i popustilo, tada sam i odustao od te ideje :)
nadam se da će Google izbaciti naslednika, mada sve manje verujem u to, do sada je već trebalo da se pojavi par slika. šteta

@Vojkan

postoji poseban deo na forumu za kupovinu/prodaju uređaja :)

šteta. hvala.
da ti nije u planu da se rešavaš jednog tel? :)

Verovatno će Google ubaciti i tu opciju uskoro, možda zajedno sa Android L.

Za sada nemam u planu, koristim ih uporedo (malo manje Nexus, jer mi je glavna kartica trenutno u One). Ali videćemo. :)

@Vojkan

postoji poseban deo na forumu za kupovinu/prodaju uređaja :)

Nemoj da si na kraj srca, naš čovek. Pitao je usput, informativno. :)

"Nije u planu", ali prodadoh Nexus 5. :) Iako sam bio izuzetno zadovoljan njime, ukazala se prilika i rastao sam se sa svojim Nexus-om. Za sada ću biti na HTC One, a za na dalje... ne zna se. :)

Па што њему ниси продао када је већ човек питао ? :) Видиш да је ставио свој с2 на оглас..

Jer nisam ni planirao da ga prodajem u skorije vreme. Ali pojavila se prilika da ga prodam po dobroj ceni i prihvatio sam. :)

Vrh Dno