Imam problema sa stock launcher-om na Slim-u (Google Launcher)..
Naime, grid na app drawer-u i/ili na home-u se stalno menja, čas je 4x4, čas 5x4, pa 6x5.. U opšte ne mogu da uhvatim logiku. 2x sam clean flash I ništa. DPI je default N5, 480.
Ima li neko ideju kako da rešim, osim naravno promene Launcher-a?
Probao sam sa powerampom i sa yt, isto je.pokvarena kayseri zavija, pokvaren mp3 secka. Nisu isti simptomi. Probaj nekim drugim playerom da pustiš pesmu.
Uzmi štapić za uši i skini malo vate sa kraja kako bi knap ušao u 3.5mm džek. Na njega kapni 96% alkohol (ne previše), ugasi telefon, gurni štapić u džek i lagano okreći. Nakon toga sačekaj par minuta, pa uključi telefon. To bi trebalo da ti reši problem.Da kao iz bureta se čuje.
Ja sam probao, ali odustao, dosta glitch-eva, fc-a, itd. Neke apps koje koristim nisu u potpunosti kompatibilne sa L. Takodje bila mi je slabija baterija nego na stock i ElementalX.Да ли ико користи Андроид Л? Колико је стабилан за свакодневну употребу и каква је батерија на њему? Има ли каквих познатих багова?
Stizu mi sutra deca, 32GB, jedva cekam da zamenim ovu kantu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari