Šta je novo?

LG Nexus 5

Nadam se da ovo nije nexus. 2k ekran ? Znajuci kakve baterije nexus gura u telefone sot ima da izadje na 3h maks.
Uzas

Poslednja izmena:
Neki dan stavio neke stare slusalice u telefon i jako se lose culo. I ja ostavio, misleći da su slušalice neispravne. Danas povezao telefon sa drugovim playerom u kolima i isto se jako lose culo. U čemu može biti problem?

A kakav je zvuk? Opiši malo bolje. Nedovoljno informacija si dao. :)

Pa onako kao pokvarena kaseta recimo. Nije u smislu da nije dovoljno glasno, nego kao da je neispravno.

pokvarena kayseri zavija, pokvaren mp3 secka. Nisu isti simptomi. Probaj nekim drugim playerom da pustiš pesmu.

Imam problema sa stock launcher-om na Slim-u (Google Launcher)..

Naime, grid na app drawer-u i/ili na home-u se stalno menja, čas je 4x4, čas 5x4, pa 6x5.. U opšte ne mogu da uhvatim logiku. 2x sam clean flash I ništa. DPI je default N5, 480.

Ima li neko ideju kako da rešim, osim naravno promene Launcher-a?

Ako koristiš pie, do njega je. Koristi immersive mod bez pie i nećeš imati navedeni problem.

Ne koristim pie, niti neka slična podešavanja koja bi uticala na ovo. Čim sam instalirao Slim, i obrisao Nova Launcher primetio sam problem na default Launcher-u.. Ništa nisam podešavao dotle, čak sam ponovo flešovao i isto..

Nema veze ne obraćam pažnju više na grid, šta je tu je :p

Можда да промениш ром/кернел?

Pa stavio sam slimkat rom i ostavio njegov kernel. Ne znam da jos neko ima takav problem.

edit: Evo sad na poslu probao dvoje slusalica i radi normalno :shock:

Poslednja izmena:
Da ti se nije zaprljao 3.5mm džek, pa da se gubi masa i da dolazi do distorzije (zvuk kao iz bureta)?

Pozdrav. U temi se ranije spominjalo ali nisam nasao konkretan odgovor. Kako doci do kvalitetnog kucista (maske) za nexus 5. Recimo Slim Armor deluje bas dobro ali kod nas nigde nisam nasao da ima da se kupi original, sve su neke kineske kopije koje su totalni krsh. Ima li neko ideju gde se moze nabaviti takvo ili slicno kuciste za nexus.

Da kao iz bureta se čuje.
Uzmi štapić za uši i skini malo vate sa kraja kako bi knap ušao u 3.5mm džek. Na njega kapni 96% alkohol (ne previše), ugasi telefon, gurni štapić u džek i lagano okreći. Nakon toga sačekaj par minuta, pa uključi telefon. To bi trebalo da ti reši problem.

Да ли ико користи Андроид Л? Колико је стабилан за свакодневну употребу и каква је батерија на њему? Има ли каквих познатих багова?

Ja ga evo koristim vec jedno 3 nedelje....Stabilan je za svakodnevnu upotreb,ima po koji bag ipak je to Prevew....Meni je bolja baterija na Androidu L nego na KK 4.4.4....Ima i Root....Ja ću ostati još malo na L pa se vraćam na Purity 4.4 jel mi nedostaju par opcija....

Да ли ико користи Андроид Л? Колико је стабилан за свакодневну употребу и каква је батерија на њему? Има ли каквих познатих багова?
Ja sam probao, ali odustao, dosta glitch-eva, fc-a, itd. Neke apps koje koristim nisu u potpunosti kompatibilne sa L. Takodje bila mi je slabija baterija nego na stock i ElementalX.
Meni nije odgovarao za dnevnu upotrebu, jer i logično je ipak je preview i nije za to predviđen. Ipak dosta ljudi koriste i odgovara im - probaj, ništa ne gubiš osim malo vremena.

Stizu mi sutra deca, 32GB, jedva cekam da zamenim ovu kantu.

Ta kanta ima i dalje jedan od najboljih audio cipova :) Ako te ne mrzi uporedi N5 sa GS I uz cx300 II (ako ih jos imas), bar me zanima misljenje, ne samo jacina zvuka nego i opsti kvalitet.

Jedino sa njima i mogu da probam jer koliko sam video uz nexus ne dolaze slusalice. Nadam se da je zvuk tu negde, da se necu smoriti.

Pa ne bi trebalo mnogo da zaostaje Nexus 5 generalno samo sto mislim da GSI uz voodoo fix ima mocniji, glasniji zvuk, mozda to moze da se nadoknadi na N5 sa onim viper tripom.. bitno je da imas dobre slusalice, verovatno neke nijanse neces ni primetiti, osim razlike u jacini zvuka koja je verovatno na strani GS I/voodoo ali to su in ear slusalice pa ono.. svejedno ce gruvati u glavi :)

Poslednja izmena:
Da, mrzelo me da se patim za mozda 10 eura jeftinije.

Idem sa ortakom danas da uzme N5. Na sta treba da obratim paznju?

Na klimavo power dugme,mrtve piksele i prdavac od motora za vibraciju.
Mislim da je to to.

Upravo stigao Nexus 5 16gb black. Prešao sam sa iPhone 5. Za ovih pola sata koje je proveo u mojim rukama, ja sam oduševljen. Večeras ću da mu stavim jednu foliju i ovih dana da poručim neku profi futrolu.

Telep, kako reaguju oci na nesamoled crnu? :)

Opa, deo nexus foruma se ozbiljno pojacava. Jedini sam ja izdao.. :(

Da vas lepo sluzi sve,makar sledece 3god ;)

Poslednja izmena:
Dobro došli prijatelji u Nexus familiju,i da vas lepo i u zdravlju N5 služi....

Nazad
Vrh Dno