Šta je novo?

LG Nexus 5

pa što ti teško da izvučeš 2g/3g toggle i treba ti jedan tap da promeniš.

Snimio sam i testirao 4.4.3 i mikrofon više ne šušti u video i audio snimcima. Fokus i je i dalje hit and miss.

Koja je varijanta za update kad je rootovan stock rom sa custom kernelom/recoveryjem i modifikovanim i brisanim sistemskim aplikacijama, a da pri tome zelim samo update da ne gubim podatke? Koliko sam shvatio potreban je zip za recovery koji se razlikuje od ota zipa i koji bi izbacio gresku zbog cackanja po sistemu? Jesam li u pravu i ima li takve varijante da je neko napravio?

Bzw super ako su resili krcanje, nadam se i nc kad se odmakne mikrofon od usta pri razgovoru...

ima flashable zip, okačio sam link pre par postova
možeš i da flešuješ system.img i boot.img (i radio i bootloader..) iz factory imagea
brišeš dalvik i cache u obe varijante, možeš i system

Ја никако да разумем. Какву зипови и чување података. Бекап, и инсталација новог система зар сте толико лењи?!
И сигурно имате чист систем без репова и остатака, ово је вееелики упдате баш велики и треба да се уради све изнова.

Ja sam to stavljao jer mi je 3G užas u stanu, ali nije pomoglo.
Svakako sam hteo da probam još jednom.

Ako si na Dalvik-u i koristiš xposed skini modul intelli3g. Verujem da ce ti pomoći.

Kako sam se cini baterija sa tim novim update-om? Jel moze 4 sata SOT-a da izgura?

Kad se uradi update OTA jel se brisu svi podaci iz telefona?

Ne...
Ali bi bilo poželjno posle apdejta uraditi factory reset.

Uzeo n5 :) prvi utisak u odnosu na n4 je da mnogo vise preovladava zuta boja na ekranu,tako je inace ili sam se ja navikao na n4?

Ivke N5 za US trziste? Cini mi se da jos nisu pustili u evropi... Odnosno mozda i nisu uopste osim T-Mobile mreze za nexus uredjaje kupljene kod njih i generalno za GPE edition uredjaje ili se varam?

Ivke N5 za US trziste? Cini mi se da jos nisu pustili u evropi... Odnosno mozda i nisu uopste osim T-Mobile mreze za nexus uredjaje kupljene kod njih i generalno za GPE edition uredjaje ili se varam?

Google pusta update, t mobile nema veze s tim, samo su objavili svojim korisnicima da stize.

I meni je stigao OTA, ali imam CWM i mrzi me da se bakćem, možda probam SlimKat kada izađe 4.4.3 verzija.

Koji je najjednostavni način da flesujem stock 4.4.3 ja sam na stocku 4.4.2 koristim xposed i desetak modula na koje sam se baš navikao,flesovan mi je i kernel sa elementalx i recoveri sa TWRP
Ako može i neki video tutorials..
I da li mogu kasnije odmah da ga rutujem sa ToolKit-om;)
Hvala;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno