Šta je novo?

LG Nexus 5

A jel ce ova SwiftKey ostati na fonu kad istekne ovih mesec dana FREE? Ne znam na sta se odnosi to FREE, dal na ono kao probni period ili imamo mesec dana da je skinemo dok je na akciji :) Ne bih da se naviknem na bolje pa da posle istekne trial period.

Meni je skroz OK upravo pišem sa nje,u svakom slučaju svaka mi više odgovara od googlove;)
Lepo, drago mi je da se nekome svidja.
A jel ce ova SwiftKey ostati na fonu kad istekne ovih mesec dana FREE? Ne znam na sta se odnosi to FREE, dal na ono kao probni period ili imamo mesec dana da je skinemo dok je na akciji :) Ne bih da se naviknem na bolje pa da posle istekne trial period.
Valjda je to probni period od 30 dana, kad istekne mora da se kupi. Koristi slobodno, sredices kad istekne. :)

Poslednja izmena:
Obavestavace te posle mesec dana pri svakom aktiviranju tastature da je probna verzija i da treba da skines ful verziju sto mozes da uradis na blackmartu za dz ☺

Ma ne mogu da se bakcem sa tim onda. Ovo default-na je sasvim ok.

Super je ova LG samo treba malo vremena da se covek navikne. Odkad znam za android koristim swift key tako neverujem da ce se nesto dugo zadrzati ali malo za promenu nije lose, malo je nezgodna za smajlije i kao da su manji dugmici pa mi se desava da omasim :D

Poslednja izmena:
Како не треба?

Mučno je menjati kada hoćeš da posaljes sms svaki čas. Dobro je što su ovi u SwiftKey-u to odradili i stavili latinicu inače bi poludeo, zato mi je najbolja tastatura koja postoji.

Kod swifta me užasno nervira sto više ne postoji ona varijanta da imaš qwerty ali da po defaultu pokazuje slova sa kvačicama, a da su q i w na long press.

Javlja se jos jedan Nexus 5 vlasnik, N4 dobila supruga, za djecu N7. Jednom nexus, svima nexus. :)
Forum pratim od pocetka, ali ne mogu da nadjem ( a znam da sam procitao u nekom postu) podesavanja boja displeja, koji profil i koji kernel izabrati da budu malo jace boje (kao na n4 pa halfbreed sto je bilo)? Inace sam ubacio elementalx poslednju verziju, probao preko kernel tweaker-a ali ne nadjoh podesavanja boja.

To je to, hvala! Koji vi profil koristite ili koji biste preporucili?

Poslednja izmena:
dok sam imao nexus 5 koristio sam ovaj.. Piereligio_TrueRGBv7. i 6.6 i 6 verziju

Juče pričao sa drugarom nešto oko nexusovih falinki, mislim na dugme, vibraciju i mrtve piksele. I kaže mi on pored te 3 stvari, kad budeš uzimao nexus vodi računa i o ispranim tj bledim bojama. Da li je to što komimakosako spominje jačinu boja kod svih, ili je njemu možda uleteo primerak sa tom manom?

Prvi ciklus stock 4.4.3, sa ElementalX 0.43.
Auto-Brightness, 'Gravity Screen', 3 email naloga, Veber, Waap...
I pored wakelock-a od neverovatnih 10h što se vidi iz priloženog.

yqe4u2ez.jpg

a5uguvyd.jpg

evysebab.jpg

qy5aga3u.jpg

Toliko o tome kako je placebo ;-)

ti si lud.. :) pa meni awake bude u proseku za 45 minuta veci od screen on :) koristim sve sem vibera i facebooka

vidim da ti je telefon budan kada si na wi fi,mozda si upalio neku opciju koju nisi trebao

Bez ukljucenog 3g-a, posto ti je signal odlican? Svakako, lep rezultat.

vodi računa i o ispranim tj bledim bojama. Da li je to što komimakosako spominje jačinu boja kod svih, ili je njemu možda uleteo primerak sa tom manom?

Verovatno je cesto u dodiru ili i sam ima telefon sa Amoled ekranom pa mu IPS dodje ispran.

@fkloznica, neki bug definitivno.. Email je u pitanju, iako namešten da proverava naloge na 30min učinio je to 4141x :d
Ne znam u čemu je fora majke mi.. Videću drugi ciklus.

@stejer, 3g možda ukupno oko sat, sat i po.

tako je meni bagovao ez weather. stavim refresh na 2 sata(ili 3) on mi budi telefon 2000 puta na 20h :)

Ja mislim da ez weather budi fon zbog one opcije da sinhronizuje stalno sat na widgetu.

Strpljenje ili clear data u Google Services Framework, mozda pomogne.

Poslednja izmena:
Ostaje ti onda ovo prvo sto sam predlozio ili root, pa da flesujes.

jos jedan koji ima nexusa i nije odradio root :) sto je najgore znam ih "dosta" :)

Vrh Dno