Šta je novo?

LG Nexus 5

Uzeo n5 :) prvi utisak u odnosu na n4 je da mnogo vise preovladava zuta boja na ekranu,tako je inace ili sam se ja navikao na n4?

neki primerci n4 su imali perverzno dobro belu boju. od moja 3 komada n4 plus sto dva druga imaju po jedan,to je ukupno 5 komada. samo je jedan iz nemacke imao pravu belu boju,ostala 4 su vukla na zutu.. moguce da si ti imao taj sa perverznom belom,pa ti je tesko da se naviknes na ovo. u svakom slucaju treba ti frankov displej app i onda preleigio (valjda se tako zove) profil.

edit: http://www.phonearena.com/news/Here...odels-have-slightly-different-screens_id44252

Poslednja izmena:
Jel radi svima quit hours opcija na slimkatu? Nikako da namestim da radi, iako je stavim u enable, i dalje mi stizu notifikacije i sve ostalo.

Interesantno, stigao apdejt na tabletu jos nocas dok za telefon jos uvek nista

Probaj force stop i clear data na Google services framework.

taj sajt je gori nego alo novine u srbiji.. ne vredi trositi postove na njega.

Kako mi se svidja crvena verzija nexusa 5. Ako neko ima crveni a hoce zamenu za crni, neka mi se javi. :) Pre nexusa 5 sam imao Samsung S4, mrzim touchwiz pa sam odmah menjao rom i ubacio omegu v30 i bio sam prezadovoljan. Medjutim kada sam menjao S4 za nexus 5, tek onda sam shvatio sta je nexus iskustvo. Telefon je poleteo, a kada sam ubacio slimkat, od tada je ludnica. Evo bas malopre mi je bio drugar koji ima Samsung S5 i uporedjivali smo brzinu rada jednog i drugog i brzine otvaranja nekih aplikacija. Nexus 5 sa slimkat romom otvara sve aplikacije brze od S5, jedino sto S5 brze otvara je facebook,a youtube, nekada nexus, nekada S5, mozda je to do internet konekcije. Jedino sto S5 ima osetno bolje je baterija i kamera, display i ne toliko, sa brightness-om su tu negde po jacini, boje su malo napucanije na S5 sto ja licno ne volim, pa mi vise odgovara nexus i sa te strane. Sve u svemu, jedno prijatno iskustvo i verovatno najbolja kupovina za ove pare.

Nadam se da je pitanje na pravom mestu. Gde i da li se u Srbiji može kupiti Nexus 5 32gb beli? Gledao sam po svim meni poznatim sajtovima ali svi modeli su 16 gb.

Naravno, ipak se šalje u etapama. Stićiće ti ovih dana.

Meni sinoć stigao, ali tek kada sam pokrenuo install i video error, setim se da sam čeprkao po sistemu.
Znači ode celi dan za vikend.

Mora sve stock da bude da bi se update odradio. Ako ne nudi update probaj da uradis clear data na gp service.

Ček, u kojoj meri mu smetaju Root ili Xposed za update?
Ako ne smetaju, opstaju li posle updatea?

ytanegat.jpg

Instalirao, ima dosta sitnih poboljsanja, novi dajler je ok. Mislim da manje trosi bateriju i brze radi. Stock.
Prvo stoc sa. primetio je da su pojacali zutu boju na duspleju.
Jel se nekom to jos cini?

Ni ja nisam primetio razliku za zutu boju. Mislim da je bolja baterija. Al nikakva druga poboljsanja nisam primetio.

... juče sam ubacio 4.4.3 + ElementalX 0.43 i definitivno je bolje.

yty3eza6.jpg

2% za 6h30min

Konkretno kod mene je za isto vreme koriscenja i isti nacin koriscenja, sad imam 10% baterije vise nego na 4.4.2. Nije mnogo, ali ima razlike.

Ja stavio Mahdi 4.4.3 ali je meni losija baterija recimo. Cekam Slim + elemental pa cu videti. Nisam primetio neka drasticna poboljsanja za sad.

Ni ne treba da ima.

Pa imaš SwiftKey ili Swype ako bi nešto baš na tu foru a da odlično radi. Meni na primer to ne treba jer ne koristim niti ćirilicu, niti predikciju iako sam video da ima u podešavanjima ćirilica, nisam probao.

Tastatura je lepa, ima red sa brojevima, na long press imaš znakove na slovima, podesiva je po visini, ima prijatan zvuk na klik i izmenjiv je donji red kod space bar-a tako da možeš da dodaš prečicu za zarez sa jedne i tačku sa druge strane npr. ili iskombinuješ kako ti odgovara. Većini će ovo biti dovoljno da je probaju. :)

Poslednja izmena:
Mrzim touch wiz..al gotivim samsungovu tastaturu...gde mogu da je nadjem?

Pa imaš SwiftKey ili Swype ako bi nešto baš na tu foru a da odlično radi. Meni na primer to ne treba jer ne koristim niti ćirilicu, niti predikciju iako sam video da ima u podešavanjima ćirilica, nisam probao.

Tastatura je lepa, ima red sa brojevima, na long press imaš znakove na slovima, podesiva je po visini, ima prijatan zvuk na klik i izmenjiv je donji red kod space bar-a tako da možeš da dodaš prečicu za zarez sa jedne i tačku sa druge strane npr. ili iskombinuješ kako ti odgovara. Većini će ovo biti dovoljno da je probaju. :)

Meni je skroz OK upravo pišem sa nje,u svakom slučaju svaka mi više odgovara od googlove;)

Nazad
Vrh Dno