Šta je novo?

LG Nexus 5

pa sigurno ih ima vise od 50% ja ni nzm nikog da rootuje osim vas ovde i jednog drugara koji me uveo u svet androida :D

^ Ništa dok se ne pojavi Stable.

šta vam je, na nexusima je slim weekly isti kao stable :)

Ja na gnex samo jednom stavio stabile i dobio bootloop :d
Tako da uvek ide weekly i nema problema :p

Evo ga update...jel treba da uradim neki factory reset ili slicno?

Ne bi bilo loše da posle apdejta uradiš factory reset.

Ne mora, ali ako hoćeš da budeš 100% siguran da neće biti nikakvih problema poželjno je uraditi :)

Meni je stigao apdejt... I izgleda da sam brickovao telefon...

Apdejtovao sam na 4.4.3, odradio factory reset... Inace je sve stock i nije rootovan... Poskidao aplikacije i prekopirao nazad folder.... Sredio sve kako je bilo i kada sam odradio disable Google Search (Settings-Apps) i ocistio cache u doticnom Google Searchu samo mi je izbacio "Setup Wizard has stopped working" crn ekran tj pozadina... Ugasio sam ga i evo vrti ga sada u bootlopu kada pokusavam da ga upalim, i tako se samo vrte cetiri lepe boje vec 20minuta... Dodje mi da ga razbijem od muke...

Sta da radim sada, da li da reklamiram sutra i da li bi mi uopse uvazili garanciju tamo gde sam kupio ili mogu nekako da ga spasim? (inace sam u AT-u i telefon je takodje uzet u AT-u)

Cak i kada probam da ga ugasim drzeci power dugme duze samo se restartuje i ponovo udje u bootloop...

Pa ubaci stock rom preko fastboot komandi ili pomoću nekog toolkit-a (kako ti je lakše)

Uradi ponovo factory reset iz recovery-ja.

Da, Nexus Toolkit ima opciju za vađenje iz soft bricka :)

Ne mogu nista, trenutno nemam komp u niti cu imati do sutra uvece u blizini.... Moze li secure boot (power+vol down=> recovery mode) da upali?

Poslednja izmena:
yep, na to sam i mislio... nista pustio sam...videcu sada da li je soft brickovan ili ga je update teze zeznuo...

Ma ne može se nexus brikovati :)

Sa čime kontrolište elementalx?

Hvala za savet, upalio je recovery... Poskidah sve aplikacije ponovo i prebacujem na ART, videcu da li ce ponovo da zabrljavi sa google searchom...

Stavio i sebi i devojci :) Leti ko zmaj još sa ARТ-om.

Prilozi

• Screenshot_2014-06-10-15-32-57.png
    Screenshot_2014-06-10-15-32-57.png
    210.2 KB · Pregleda: 243
i onda neki kazu cekam mesec dana stable verziju :D

Poslednja izmena:
Ja sam na stocku sa ART-om i meni leti. Voleo bih da vidim kod nekoga kakva je to razlika u brzini kad je rutovan, jer i ovako na stocku, meni koji trazim dlaku u jajetu, fon radi bez greske, a o brzini necu ni da pricam.

Ne radi brže custom. Ima više na bench testovima ali nije brži u radu. Štedljiviji je po bateriju pa uglavnom može jedva primetno sporiji da bude jer ređe gura cpu na max. Pričam o kernelu jer performanse uglavnom od njega zavise.

Nazad
Vrh Dno