Šta je novo?

LG Nexus 5

Postao sam ponosni vlasnik Nexusa, prezadovoljan verzija 404 nikakvih falinki nema :D

ladno ga jos proizvode :) koja li ce serija biti poslednja.. 406 :)

Ne znam da li se tripujem, ali mislim da mi je tel brze radio pre updata... :)

Ljudi, mnogo se tripujete. Niti je baterija ikome bolja/slabija niti je ikome brži/sporiji telefon zbog ovog update-a. Opustite se malo i uživajte... :)

Slimkat je skinut 26 000 puta za mesec dana!
Neverovatan rom zaista.

to je maltene nemoguce sto si napisao.. to bi znacilo da ta tema ima vise od 1 miliona pregleda minimum (mislim na orginalnu klaudi temu) ako je npr na dan prosecno poseti 5-10k ljudi. pod pretpostavkom da je za dan g3 port skinulo 30 k ljudi,to znaci da ima 30k aktivnih flesera na xda sa g2 u ruci. (formula za ovu racunicu je samo meni poznata :D )

mada. koliko vidim to je jedini rom koji valja na g2,tako da je i moguce.. nexus 5 ima brda romova,svi su manje vise odlicni

ali ako je istina to za g3 port,onda svaka cast zajednici LG na xda. jedan od popularnijih podforuma :)

Poslednja izmena:
Nema potrebe da lažem, tema je postavljena juče u 4:01 AM, a rom je trenutno skinut 31009 puta, evo linka

Poslednja izmena:
Imma jedno pitanje za vlasnike..da li je neko koristio i S3 i Nexus 5? zanima me da li imaju slicno trajanje baterije ili je na Nexusu slabija baterija od S3? Hvala

Ja sam pre N5 imao S3. Baterija je po meni ista, ja i jedan i drugi punim svako vece, tako da i ako ima neke razlike, to je minimalno. Ali ako si dvoumis da uzmes N5 posle S3, nemoj mnogo da razmisljas nego uzimaj ;)

Poslednja izmena:
I moje iskustvo je da imaju slično trajanje baterije.

Ja imam ljudi jedan problem, ne prepoznaje mi kompjuter telefon kao storage nego kao neki usb driver, sta raditi, stiklirano je mtp i naravno bez usb debbuging

Ja imam ljudi jedan problem, ne prepoznaje mi kompjuter telefon kao storage nego kao neki usb driver, sta raditi, stiklirano je mtp i naravno bez usb debbuging

A da probas da uključiš usb debug.? Meni bez toga neće da prepozna... Ako to ne pomaže, štikliraj onu drugu opciju-Camera PTP, pa opet probaj MTP. U krajnjem slučaju reinstaliraj driver...

i meni je jednom tako zabudalio bio,probaj sa drugim racunarom meni je tako upalilo posle sve bilo OK

Uzimam N5 za nedelju dana,možete li molim vas da mi kazete koji su najcesci problemi kod ovog modela,da bih znao da proverim kada ga budem uzimao ?

Vibracija drci nenormalno, probijanje pozadinskog osvetljenja, klate se dugmici.

Uzimam N5 za nedelju dana,možete li molim vas da mi kazete koji su najcesci problemi kod ovog modela,da bih znao da proverim kada ga budem uzimao ?
Koliko sam primetio kod N5 proveriš mrtve piksele, vibraciju i klimavo power dugme, ovo poslednje je najmanje bitno, ali ako ga uzimaš novog i poslednju seriju ne bi trebalo da imaš nekih falinki, neko je ovde rekao da ima seriju 404 i da nema nijednu falinki.

Nađi neku mrtvu tišinu i drndaj vibraciju da vidiš da li drči. Proveri ekran, stavi neku belu sliku full screen i dugmiće da li se klimaju...

Poslednja izmena:
Hvala :)
Ali nemam pojma koliko to treba vibracija da drci da bih mogao da vidim da nesto nije uredu ?

to je veoma tesko pitanje.. uglavnom ces primetiti da li zuji kada si gajbi uvece i drnadas mob pred spavanje. zna zestoko da ide na zivce

Pogledao sam sad na YT taj problem,ako je onako onda cu prepoznati odmah. XD

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno