Yes, yes404 - Defects not found :d
Ne znam da li se tripujem, ali mislim da mi je tel brze radio pre updata...![]()
Slimkat je skinut 26 000 puta za mesec dana!
Neverovatan rom zaista.
Slimkat je skinut 26 000 puta za mesec dana!
Neverovatan rom zaista.
Ja imam ljudi jedan problem, ne prepoznaje mi kompjuter telefon kao storage nego kao neki usb driver, sta raditi, stiklirano je mtp i naravno bez usb debbuging
Koliko sam primetio kod N5 proveriš mrtve piksele, vibraciju i klimavo power dugme, ovo poslednje je najmanje bitno, ali ako ga uzimaš novog i poslednju seriju ne bi trebalo da imaš nekih falinki, neko je ovde rekao da ima seriju 404 i da nema nijednu falinki.Uzimam N5 za nedelju dana,možete li molim vas da mi kazete koji su najcesci problemi kod ovog modela,da bih znao da proverim kada ga budem uzimao ?
Nađi neku mrtvu tišinu i drndaj vibraciju da vidiš da li drči. Proveri ekran, stavi neku belu sliku full screen i dugmiće da li se klimaju...Uzimam N5 za nedelju dana,možete li molim vas da mi kazete koji su najcesci problemi kod ovog modela,da bih znao da proverim kada ga budem uzimao ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari