Šta je novo?

LG Nexus 5

to je veoma tesko pitanje.. uglavnom ces primetiti da li zuji kada si gajbi uvece i drnadas mob pred spavanje. zna zestoko da ide na zivce
Baš tako, mozak mi je probijala dok mi nisu sredili to. Kad sam odneo bilo je naravno priče: pa isključi vibraciju, smanji jačinu, ma ja to ne bih ni primetio, ma kako si uopšte primetio, pa to ti ne utiče na rad telefona, ne usporava ti njegovo korišćenje, itd...

Ja sam preko kernel tweakera smanjio vibraciju i sve je u redu.

Na koliko si stavio? Po default-u je 63, je l' tako? Meni to i ovako treba zbog kuckanja poruka najviše.

Poslednja izmena:
Jel se jos nekom desava da kad se izlazi iz neke aplikacije na back strelicu, vrati se u prethodno otvorenu aplikaciju pa tek onda na home screen? To mi se nije desavalo pre update-a.

Dešavalo se i ranije kao i sada, ali retko.

Poslednja izmena:
Ljudi rutovao sam telefon pa koji mi rom i krenel preporucujete

slim rom kernel elementalx. dobitna kombinacija

Ljudi koja je serija u mts? Ima li ko N5 iz mts-a? I ima li problema sa njim?

Nudi mi drug da mi uzme preko VIP-a N5, a da ja njemu dam N4 i doplatim. Moj telefon je uzet u DE pre godinu ipo dana, dakle nema više garanciju, 16GB verzija, okvir mu je na par mesta malo ogreban (skinula se boja), ostatak je odlično očuvan. Koliko bi trebalo da doplatim? On bi mi računao 270e N5, ja bih moj računao možda 150e, ili vredi koji evro više?

I da li da pojurim G2 umesto N5, za malo veću doplaticu?

Hvala unapred :)

Pa ako on njegov računa 270 ne budi stoka da svoj računaš 200 :D
Bar 120€ doplate je fer

i vise nego.. pogotovu kada procitam u kom stanju je tvoj i koliko je star :D

Pa to sam i rekao gore, da računam moj 150e :). U pitanju je N5 16gb verzija, da je 32 uzeo bih ga odmah, ovako, nit tamo nit ovamo. Da li mi je bolje da doplatim recimo 150e za g2 32 gb ako nađem?

zavisi kako koristiš telefon, N4 mi je bio 16, N5 sam morao 32 i ne žalim :)

http://www.phonearena.com/news/There-wont-be-a-Nexus-6-from-LG-says-a-company-exec_id57247

If LG isn't the one making the new Nexus phone, or whatever Google chooses for the naming this time, we are wondering who might be crafting it this time around. HTC is rumored to produce a high-end Nexus 8 tablet for Google this year, which might be unveiled as soon as Google's I/O conference next week, so HTC might also be the one tasked with the Nexus 6. Google, however, has kept tablet and phone suppliers separate for the Nexus line so far, so anything is possible, we'll just have to wait for more info to trickle down the rumor mill.

ih,ovo bi bila fantazija. htc nexus telefon :)

Kakav obrt. Nisam ovo očekivao. Znači, spala knjiga na dva slova-HTC ili Moto...

Ukoliko će to biti poslednji Nexus telefon, bilo bi fer da HTC zatvori krug. :)

Ali to su još uvek samo spekulacije i nagađanja.

Znači vraćamo se na buljašku kameru :)

n5 ima odličnu, zato sam i rekao da se vraćamo na buljašku :D

zvuči ko i svaka konzerva što zvuči, totalno nebitno što se funkcionalnosti tiče

da.. mnogo je bolje da ima svetlucavu lajsnu koja se guli posle 2,3 meseca i fejk kozu nego da bude od aluminijuma. :) mislim funkcionalnost je najbitnija,izgled i osecaj u ruci je na poslednjem mestu. nesto kao kada kupujes auto npr

Poslednja izmena:
Bilo ko da ga pravi NORME se moraju ispostovati....mada nesto ne bih v oleo da bude slamsung.
Ni sa htcom nisam nesto odusevljen.

Sada kada svi flagship telefoni imaju identične specifikacije, najvažniji je SW i izrada.

Od aktuelnog N5 mislim da ne može lošije. Mrdaju dugmići, ivice odnosno bočna strane se lako gule, nexus slova na poleđini otpadaju, punjač se jedva gura i posle 2 guranja se gornja ivica guli, neviđeno osetljivo staklo, tj ubedljivo najlošiji na drop testovima, itd, da ne nabrajam.
Na svu sreću ne govorim iz svog iskustva, već ljudi oko sebe..

nista od navedenog mi se nije desilo dok sam imao n5.

ne razumem ovaj deo, bocne strane se lako gule ? mozes da zakacis sliku da vidim kako to izgleda ?

Poslednja izmena:
Od aktuelnog N5 mislim da ne može lošije. Mrdaju dugmići, ivice odnosno bočna strane se lako gule, nexus slova na poleđini otpadaju, punjač se jedva gura i posle 2 guranja se gornja ivica guli, neviđeno osetljivo staklo, tj ubedljivo najlošiji na drop testovima, itd, da ne nabrajam.
Na svu sreću ne govorim iz svog iskustva, već ljudi oko sebe..
Mi imamo N5 i nikom se to nije desilo,a ti ga nemas i sve to znaš....
Čudnih ljudi na ovom forumu ima....

Има и он петицу, али нема тих проблема.
Али ваљда познаје људе који имају те набројане проблемчиће :)

Kad bi se tako generalizovalo za sve proizvodjace, ne trebalo kupovati nista, nego na brdo pa da se dovikuje...eventualno nokia 3310.

Realno na tim *****nim drop testovima svaki je crkao ili se rqzbio i ostetio, dugmici mogu da mrdaju na bilo kom fonu, lajsne na ivicama kod nekih pucaju same od sebe, staklo ionako nije imuno na mikroostecenja, ulaz za punjac moze na bilo cemu da propadne iizguli se kad se gura kao u nerotkinju.

Jaza, imam i ja N5, baš kao što ti je GiBo rekao, a ne možeš da kažeš "mi imamo" misleći na ceo bench community, jer i ovde ljudi imaju tih problema.

Sale, kako to generalizujem? Pričam o problemima koji se dešavaju ljudima oko mene, iskreno meni blago mrda power dugme i ne smeta mi.. Čak što više u radnji gde sam uzeo od brata drugar drži i imao sam prilike da tog dana otpakujemo 4 kutija N5 i na svakom je mrdalo power dugme, očigledno serija.

Možemo da budemo pristrasni ili objektivni, N5 je odličan telefon, međutim kvalitet izrade je nešto niži, zarad bolje cene.

Nazad
Vrh Dno