Šta je novo?

LG Nexus 5

Evo instalirao sam i igo primo izrael sa playstroa sad sve radi. Malo cu da testiram par dana pa javljam utiske.

Nesto mi nije jasno...Kome moze jos da se svidja MJUI?!
Uvek i zauvek pun bagova i NEVIDJENOG bloat-a!
Moze da bude zanimljiv samo korisnicima sljamsunga i sonjija jer su navikli na toliku kolicinu djubreta. Jos svi srecni sto mogu da ga mete na NEKSUS telefon?!
Ja sam ga koristio na samsunzima (kad sam bio mlad i lud) ali da ga stavljam na n5 necu cak ni za probu.

Kad sam gledao stats-e po zemljama (ne mogu da se setim gde sam video) bio je popriličan broj korisnika MIUI-a (tipa nekih 20k) kod nas. Hrvatska malo manje, CG slabo.

Miui je pravo osveženje i lep je. Totalno je otvoren da bukvalno sve promeniš. ***, meni je npr AOSP toliko prazan, toliko monoton, da je to strašno.

Ukusi se razlikuju. Nekome se AOSP sviđa, a nekome smeta. Nekome se MIUI sviđa, a nekome smeta. Meni lično AOSP baš odgovara, dok mi je MIUI čudan i previše šaren. Međutim, verujem da je odličan i probaću ga nekad.
Trenutno mi je Nexus ovakav kakav jeste odličan i jedini razlog zbog koga bih nešto promenio je radoznalost. 🙂

Miui mi je bio gadan kad sam ga probao pre 2 godine iz ciste radonalosti sam ga stavio. Sad super izgleda ali probija na mnogo mesta sa kineskim slovima. To mu je mana.

Vidi onda da flesujes sa miuiandroid.com , tamo vecinom odrade ceo prevod posto se pravi multilanguage.

Hvala Djilke to je to. Sad radi sve super. Stavio sam ovu EU verziju bez kineskih slova. Ima i hrvatski. 😉

Je l zna neko gde moze da se pogleda n5? Vip telenor?

Imate li neko normalno resenje za prokleti wifi direct osim one Superbeam aplikacije koja mora da bude instalirana na oba telefona?

Pozdrav. Jel moze netko tko ima root i custom recovery (i backup system particije) probati ovaj keyboard ?

link

md5 03fad102808a252cb9bd0778599969a4

Nakon instalacije podesiti g3 keyboard, visinu slova itd, onda ga odabrati.

Cijenim pomoc 🙂, hvala

Pozdrav. Jel moze netko tko ima root i custom recovery (i backup system particije) probati ovaj keyboard ?

link

md5 03fad102808a252cb9bd0778599969a4

Nakon instalacije podesiti g3 keyboard, visinu slova itd, onda ga odabrati.

Cijenim pomoc 🙂, hvala
Na Z1c funkcioniše.

Puno hvala. Trebalo bi raditi na N5 bez problema zapravo. 🙂

Radi kako treba i na Nexus 5. 🙂
a3upyde5.jpg

pa ovo nije ista tastatura kod vas dvojice? 😀

Jeste, nego sam ja promenio temu i prilagodio je malo (Srpski jezik, promenio visinu, raspored tastera u donjem delu, itd.). 🙂

Posebno a mozda i ne, mozes staviti drugu temu(tj 2 mislim da su samo), visinu slova itd. Meni se svidja(mozes izbaciti buttone ispod kod razmaka pa je veci razmak).

hvala svima 🙂

Ljudi sta mislite za ove dbrand folije kad se stave na ledja telefona dal ce moci i dalje da se izgrebe bocna ivica kamere jer je dosta izbacena? Ne znam zasto su je tako lose uradili.

Uz zadnji stiker se dobija i nalepnica za cover 😉 Onaj deo gde je staklo kamere, a nije socivo...

Ima li neko stock kernel u zipu za fles (KOT49H)?
Treba mi hitno!
Nisam pri racunaru.
Hvala!

Nazad
Vrh Dno