Šta je novo?

LG Nexus 5

Evo instalirao sam i igo primo izrael sa playstroa sad sve radi. Malo cu da testiram par dana pa javljam utiske.

Nesto mi nije jasno...Kome moze jos da se svidja MJUI?!
Uvek i zauvek pun bagova i NEVIDJENOG bloat-a!
Moze da bude zanimljiv samo korisnicima sljamsunga i sonjija jer su navikli na toliku kolicinu djubreta. Jos svi srecni sto mogu da ga mete na NEKSUS telefon?!
Ja sam ga koristio na samsunzima (kad sam bio mlad i lud) ali da ga stavljam na n5 necu cak ni za probu.

Kad sam gledao stats-e po zemljama (ne mogu da se setim gde sam video) bio je popriličan broj korisnika MIUI-a (tipa nekih 20k) kod nas. Hrvatska malo manje, CG slabo.

Miui je pravo osveženje i lep je. Totalno je otvoren da bukvalno sve promeniš. ***, meni je npr AOSP toliko prazan, toliko monoton, da je to strašno.

Ukusi se razlikuju. Nekome se AOSP sviđa, a nekome smeta. Nekome se MIUI sviđa, a nekome smeta. Meni lično AOSP baš odgovara, dok mi je MIUI čudan i previše šaren. Međutim, verujem da je odličan i probaću ga nekad.
Trenutno mi je Nexus ovakav kakav jeste odličan i jedini razlog zbog koga bih nešto promenio je radoznalost. :)

Miui mi je bio gadan kad sam ga probao pre 2 godine iz ciste radonalosti sam ga stavio. Sad super izgleda ali probija na mnogo mesta sa kineskim slovima. To mu je mana.

Vidi onda da flesujes sa miuiandroid.com , tamo vecinom odrade ceo prevod posto se pravi multilanguage.

Hvala Djilke to je to. Sad radi sve super. Stavio sam ovu EU verziju bez kineskih slova. Ima i hrvatski. ;)

Je l zna neko gde moze da se pogleda n5? Vip telenor?

U Novom Merkatoru u Vip-u ti je izložen N5.....

Imate li neko normalno resenje za prokleti wifi direct osim one Superbeam aplikacije koja mora da bude instalirana na oba telefona?

Pozdrav. Jel moze netko tko ima root i custom recovery (i backup system particije) probati ovaj keyboard ?

link

md5 03fad102808a252cb9bd0778599969a4

Nakon instalacije podesiti g3 keyboard, visinu slova itd, onda ga odabrati.

Cijenim pomoc :), hvala

Pozdrav. Jel moze netko tko ima root i custom recovery (i backup system particije) probati ovaj keyboard ?

link

md5 03fad102808a252cb9bd0778599969a4

Nakon instalacije podesiti g3 keyboard, visinu slova itd, onda ga odabrati.

Cijenim pomoc :), hvala
Na Z1c funkcioniše.

Puno hvala. Trebalo bi raditi na N5 bez problema zapravo. :)

Radi kako treba i na Nexus 5. :)
a3upyde5.jpg

pa ovo nije ista tastatura kod vas dvojice? :D

Jeste, nego sam ja promenio temu i prilagodio je malo (Srpski jezik, promenio visinu, raspored tastera u donjem delu, itd.). :)

Posebno a mozda i ne, mozes staviti drugu temu(tj 2 mislim da su samo), visinu slova itd. Meni se svidja(mozes izbaciti buttone ispod kod razmaka pa je veci razmak).

hvala svima :)

Koji smarači ovi iz Google-a, zaboraviše na 4.4.3.

Ljudi sta mislite za ove dbrand folije kad se stave na ledja telefona dal ce moci i dalje da se izgrebe bocna ivica kamere jer je dosta izbacena? Ne znam zasto su je tako lose uradili.

Uz zadnji stiker se dobija i nalepnica za cover ;) Onaj deo gde je staklo kamere, a nije socivo...

Ima li neko stock kernel u zipu za fles (KOT49H)?
Treba mi hitno!
Nisam pri racunaru.
Hvala!

Vrh Dno