Šta je novo?

LG Nexus 5

Nisam. Uzeo sam novu. Koristio sam je na N4 nekih 5 meseci. Zimus mi se desila slična situacija na prethodnom Nexus - u, ali sam kapirao da je zbog hladnoće. Stajao mi je u džepu od jakne i bio je "leden". Tada sam to povezivao sa tim, a sada na N5, nemam pojma?! Iskreno se nadam da je ipak do kartice.

A jel ima telefona da nema ni jednu od falinki?!

Jasta, ja imam seriju 311, ni najmanji problem. Mislio sam da ljudi prosto troluju (ne posecujem mnogo ovu temu) pa mi je bilo nejasno, ali ocigledno ima mnogo bugova. Drug koji ima neku noviju (312 valjda) iz SAD mi je danas rekao da su mu se odlepila slova pozadi. I primetio sam da dugmici kod njega imaju drasticno vece zazore. Kod mene su utegnuta. Mada ih i ne pritiskam (ono za lock) jer mi futrola ima auto-sleep.

Требс ми нови пуњач пошто сам стари изгзгубио. Какве пуњаче, од колико ампера, и где треба гледсти, пошто сам приђетио да постоји многи пуњачи који пуне рсзличитом брзином? Ево нпр сада ми је њексус спојен на пуњач од Галаксије Кец и пуни се око 1%на пола сата. Ја до сада пунио са пуњачем од С3 пошто никако да купим конвртер зс ориђиђи пуњач од њексуса (амерички је фон). Чуо сам од још једног ортака са бенча да му тај смерички пуеач нпуни двр бсш најбоље? Има ли ико идкудтва са тим

Vojislave, šta si pio, baš izmaši slova :d

Bilo koji koji je deklarisan na 1.2A ili više će odgovarati.

1 % na 30min ? Bas nam je pod gasom kolega ;)

Ja imam punjac za americko,sljaka dobro. Onaj dodatak da ga koristis u nasim uticnicama kosta 90din..

Ауууу синоћ после кафане су се баш машила слова, добро да сте уопште схватили поенту :) :)

Ja tek sad primijetih da kad snimam video cuje se neki sum. Je li to softverska ili hardverska greska? Neki kinez je izbacio fix za to. Je li uspio ko da rijesi? Desava se i prilikom snimanja zvuka.

Poslednja izmena:
То је стари проблем, дешавало се и мени. Међутим имам осећај да је то доста испеглано са новим апдејтом за камеру. Е сад дал је то плацебо ефекат, ко ће га знати

Ja tek sad primijetih da kad snimam video cuje se neki sum. Je li to softverska ili hardverska greska? Neki kinez je izbacio fix za to. Je li uspio ko da rijesi? Desava se i prilikom snimanja zvuka.

Sad provalih da i ja imam taj šum. :D
Za 3 meseca nisam pokrenuo video snimanje.

Тај шум имају скоро све н5.. Опет LG баг са noise cancelation mikom. Шум и сецкање тона се добија и када снимате само звук,то јест користите н5 као диктафон

Poslednja izmena:
To je HW "problem", bilo je price jos na pocetku, mada neki su rekli da nemaju, a kad sam citao issues temu na xda nema ko se nije zalio... Sad izgleda da ovi ne cuju ili se prave, nece da kazu itd :)

To je usled onog drugog mikrofona sto imas na telefonu. Kao sto ima problem kad pricas telefonom, samo odaljis malo donji deo gde ti je mikrofon od glave i sagovornik te nece cuti. LG je nesto zeznuo kod toga. Taj problem uz N5 ima i G2. Pricali smo par strana unazad o tome.

Ne pratim N5 na xda, ali mozda moze da se iskljuci taj noise cancelation, ko zna.

A je l' probao neko da prekrije gornji mic i da vidi šta se dešava.

Da li vam se dešava da play store pukne prilikom update? I onda ne uradi update te aplikacije.
Jutros je za whatsapp, sada za Hangouts. Sve ostale lepo updateuje.

@tetsuo

prosle nedelje or so, desila mi se bas ta situacija sa nexus 7-icom (2013) i to nekoliko puta.... mada je bila instalacija x-aplikacija posle fabrickog resetovanja... jos nije sa n5... pre ce biti da se sam playstore zaglupeo...

Meni se to dešava par puta nedeljno već jedno 2, 3 nedelje.

^ Mislim da se to dešava kada se update-uje Play Store ili neki drugi Google servis. Ne pukne, već se zatvori kako bi uradio update te komponente.

@Tetsuo
I meni se to desava isto nekad prilikom update-a aplikacija na Nexus 4.

Idem danas da uzmem Nexus 5 :) Nemate pojma koja agonija ovih nekoliko dana sa Lenovo Vibe X... najsporiji telefon ikada. Brate mili, toliko secka i koči, da čak ni poruku ne možeš da otkucaš a da isprati to što si napisao...

Pozdrav ljudi...resih da se prebacim sa vec zastarelog S2 na Nexus 5...citam topik vec danima, pa mi treba pomoc. Radnja u kojoj sam se nameracio da ga uzmem (da ne reklamiram) ga nema vec 2-3 nedelje. Sve kao stize, kasni, prodat...bla bla bla...smorilo me cekanje da im stigne. Jel moze neka preporuka na pm, gde da ga kupim, koja radnja je pouzdana i naravno sto niza cena (u ovoj je 310). Hvala ljudi

Idem danas da uzmem Nexus 5 :) Nemate pojma koja agonija ovih nekoliko dana sa Lenovo Vibe X... najsporiji telefon ikada. Brate mili, toliko secka i koči, da čak ni poruku ne možeš da otkucaš a da isprati to što si napisao...

Ček, zar ti odavno nisi pričao da ćeš Note 3 da zameniš za N5? Sećam se da si rekao da uzimaš N5 još u januaru, kad sam ja uzeo svoj :)

Jel uzimaš crveni?

Vrh Dno