Šta je novo?

LG Nexus 5

Nema neke razlike, možeš slobodno pustiti Express.

Јел приметио неко како се понаша екран са поларизованим наочарима... Наиме окренут портрет је одлично видљив и то на сунцу.. Положен, скроз таман екран што отприлике и треба да буде са пол.н. учему је фора за портрет... Неки премаз, слој... Нисам знао за то... Једино је незгодно за сликање... У тренутку сам утриповао да је забаговала камера... скроз црн екран...

Da li je nexus 5 sa telenora simfree ili je zakljucan?

Јел приметио неко како се понаша екран са поларизованим наочарима... Наиме окренут портрет је одлично видљив и то на сунцу.. Положен, скроз таман екран што отприлике и треба да буде са пол.н. учему је фора за портрет... Неки премаз, слој... Нисам знао за то... Једино је незгодно за сликање... У тренутку сам утриповао да је забаговала камера... скроз црн екран...

Pa polarizacija ne radi u svim pravcima. Ne može biti crn ekran i u portretu i u položenom položaju. Namešten je tako da ne smeta pri radu u položaju u kome je telefon najčešće...portret.

Sad vidim da N5 malo luduje sa baterijom. Imao sam 5% i ostavim ga, kad posle pola sata on ima 8%. Sam se puni. :D Vidi se na slici.
ybe4y4e9.jpg

Poslednja izmena:
Pozdrav, posle duzeg vremena sam se odlucio da kupim ovaj telefon, nekako mi najvise odgovara, e sad pitanje kako da vidim koja je serija telefona i koja ima najmanje onih falinki sto ste naveli

То се никада не зна.. Како ти улети улети..преко серијског броја гледаш када је произведен,сви су иста серија

E hvala to su prva tri broja, sada bas guglao, dobro ipak bih izbegao sve pre 401 serije :D

Ako kupuješ nov, verovatno ćeš dobiti novu seriju - 403 ili 404 (sigurno se pojavila do sada). Tako da nemaš razloga za brigu.

Naravno. Moj je iz 403 serije i nema ništa od navedenih problema.

Ni ja, serija 401. Jel nego pogledao onu sliku sto sam stavio? Jel i vama tako skacu procenti gore dole? Mozda dok se ne kalibrise baterija malo...

ma jok, stalno on tako, sam se dopunjuje :)

Auu brate pa ja nikako da kupim "normalan" telefon. :D Onaj S2 sto sam imao ako restartujes dok je ispod 50% odmah padne na 19 ili nesto slicno. Sreca pa ovaj fon nije toliko blesav. :) Sta koristite za OTG inace?

Moj je 402 i jedino mu je power button klimavo.
Ubacih elementlx kernel i bolji je dosta od ovog stock. 4h i 50 minuta screen on time.
Je li ko narucivao ovo? https://dbrand.com/shop/nexus-5

Naručio sam ja i nije stiglo 2 meseca.
Likovi mi poslali novi na adresu u Nemačku. Tamo je stiglo za 4 dana.

Inače, ja imam seriju 403 i power dugme je klimavo. Doduše, daleko je to od stanja koje opisuju pojedini ovde.
Kupljen u Danskoj, dobavljač iz Nemačke.

Auu brate pa ja nikako da kupim "normalan" telefon. :D Onaj S2 sto sam imao ako restartujes dok je ispod 50% odmah padne na 19 ili nesto slicno. Sreca pa ovaj fon nije toliko blesav. :) Sta koristite za OTG inace?

Za OTG, stick mount i meenova card reader.

Poslednja izmena:
Dbrand долази у просеку за 10дана у србију.. Макар је тако мени било у 3 случаја када сам га купио

Ne vredi, ne mogu da zivim bez ruta. Sad se nerviram sto mora fon da uradi wipe da bih ga rutovao. Ima li neka alternativa?

Ne postoji alternativa. Da bi rutovao, moraš da imaš otključan bootloader. Pri otključavanju bootloadera mora da se obriše kompletna memorija telefona.

možda da napraviš backup onim programom koji ne traži root.. je li beše Carbon?

Evo sada videh tj primetih bag na telefonu... Naime slike iz galerije koje sam uslikao sa Nexus 5 su nestale, tj tu su ali cu crne... Prebacivanjem na komp neke su vidljive ali neke su dalje crne tj izgleda da su sami fajlovi osteceni... Proguglah i videh da ima jos slucajeva kome se ovo pojavilo i to posle apdejta na novu kamera aplikaciju od gugla (ja sam tek sada igrom slucaja primetio...).. Da li se jos nekome ovo desilo ili sam ja izolovani slucaj ovde? u svako slucaju "nice" job google... -_- odose mi oko 50ak slika u nepovrat...

Nisam do sada primetio sličan slučaj. Desilo mi se što pre nekoliko meseci, ali sa starom kamerom i na samo jednoj fotografiji.

Imam problem na N5. Skoro sam ga uzeo, 2 meseca star. Stock, nije rutovan. Počeo je često da mi prijavljuje no sim card inserted. Vadio sam karticu, restartovao mnogo puta. Nekada je prihvati, nekada ne. Onda u toku rada ponovo "nestane". To je počelo od jutros da se dešava. U pitanju je telenor. Probao sam od ortaka Vip, odmah je prihvatio. Vratio onda svoju I neko vreme je bilo ok, a sada je ponovo počela da zeza! Idem sutra do Telenora da zamenim karticu. Nadam se da je do nje :-(

Јеси ли секао картицу?

Vrh Dno