Šta je novo?

LG Nexus 5

Pre nego sto sam dobio flip cover tel je bio go dobrih tri meseca i sad ga bas zagledam nema ni tackicu. Mogu da ga menjam za nov ne bih primetio..:)

Koristim ga u svim situacijama :-D Ja sam moj zagledao na suncu i ima po nekoliko sitnih povrsnih ogrebotina. Upravo mi je stgla flip cover futtola sa folijom, i mislim da sad nema neke svrhe stavljati je xD

По овом тексту н5 је бољи у пар ситуација што је чудно..

Zanimljivo da lik voli svetlije fotke, pa da ih potamnjuje. Ne zvuče kao reči fotografa.

Takođe, NAJBITNIJA stavka, širi ugao objektiva! Brate, ja i boje i detalje iz mraka mogu da izvučem, ali kad mi fali materijala na fotografiji mogu da se slikam! :)

@Corvus Corax

Мајку му кинеску. Ја наручио златне он ми споковао ове сребрне које су победиле на неком ИФ такмичењу. Не би то био толики проблем али постоји велика шанса да је спаковао пистонс 1 а не 2. Управо му тражим пуно враћање пара па ћу да јавим шта како.

uploadfromtaptalk1398354429011.jpg
uploadfromtaptalk1398354441163.jpg
uploadfromtaptalk1398354452732.jpg

Ускоро детаљнији опис

evo dobio sam ove.. vidim broj ispod bar koda je isti,tako da cenim da su orginal :D

http://www.head-fi.org/t/703651/the-xiaomi-pistons-thread/825#post_10414587

Poslednja izmena:
^ Rekao bih da si dobio onu IFA verziju, tako da si prošao i bolje. Ipak je to nešto skuplja varijanta. :)

IFA verzija je verzija 2. Tako da nema razloga za brigu. Uporedi slušalice sa onim linkom što sam ti poslao. Ako su original, a rekao bih da jesu, onda je odlično.

Poslednja izmena:
Problem je Corvus što on hoće ZLATNE, to mora da se vidi :p

Hehe mora Bling-bling! ;)

On misli na braon, jer su te novija verzija. Mada i IF verzija bi trebala da bude braon, ako sam dobro video?

Moje su jutros krenule da putuju ka meni. Načekaću se ja nekih mesec dana, ali samo da se isplati čekanje. :)

Не могу да ударим едит поста. Оно,ја могу да кажем само да су,2 до 3 пута боље слушке од оних које долазе уз мобове. Сада у поређењу са неким од 30,40е то не могу да кажем,немам искуства са квалитетним слушкама.Можда када бих могао да пошаљем хсв-у на пробу :)
За сада сам презадовољан,за 2к дин да спакују овако слушалице,да користе овакве материјале за кутију и слишке ја немам речи. Плус што гума у којој блеје слушке мирише на неку карамелу/чоколаду :)

Још пар слика
uploadfromtaptalk1398360173011.jpg
uploadfromtaptalk1398360184854.jpguploadfromtaptalk1398360197145.jpg

И да све команде ми раде са н5,и појачавање музике и мењање песме и јављање на позив

Poslednja izmena:
Deluju fino. Nek te dobro služe :) Gde si naručio?

Kad ste to stigli poručiti, ne sećam se da sam čitao ovde o slušalicama! :)
Bacite mi adresu na PM ili ovde javno, jer sam ja pre 10 dana ganjao da uzmem one S4A II, našao ih skoro nove na Amazonu, ali lik nije mogao da šalje igde izvan Nemačke.

http://www.aliexpress.com/item/New-...arbud-with-Remote-Mic-For-MI2/1331848155.html

ovde. ove if su kao limitirana serija i zato su malo skuplje. citam na stranim forumima da su iste,samo druge boje i imaju ono metalno ****** unutra.
ja sam narucio zlatne a ovaj mi poslao te IF edition jer verovatno nije imao na zalihama zlatne.

kinez je bio korektan,stavio je cenu od 7 dolara na posiljku tako da mi carina nista nije uzela

Poslednja izmena:
Hvala na odgovoru, samo još jedno pitanje, za koliko su ti stigle?

Sa jedne strane kontrolora im je Vol +/-, a sa druge answer?
Taj zlatni deo, šasija, od kojeg je materijala?

EDIT: Jesi ti tražio da stavi tu vrednost ili po automatizmu stavlja 7?

EDIT2: Ok, sad čitam opis sa Aliexpressa, aluminijum je, super. I dugmići su kako sam pretpostavio.

Poslednja izmena:
Kupih otg kabl i nikako da povezem sa usb-om... stickmount stalno javlja server busy... probao sam ntfs i fat format ali nista...
Kombinacija mahdi + elemental , stavio i supersu jer stickmount ne radi sa superuserom...

Sa jedne strane kontrolora im je Vol +/-, a sa druge answer?
Taj zlatni deo, šasija, od kojeg je materijala?

EDIT: Jesi ti tražio da stavi tu vrednost ili po automatizmu stavlja 7?

da. ne sljasti. od metala ili aluminijuma. nisam siguran posto je dosta lagano. da, ja sam mu rekao da stavi 7 dolara :D

Hvala na odgovoru, samo još jedno pitanje, za koliko su ti stigle?

narucio 4 dosle danas 24.

Poslednja izmena:
ovde. ove if su kao limitirana serija i zato su malo skuplje. citam na stranim forumima da su iste,samo druge boje i imaju ono metalno ****** unutra.

Aha. Imao si izbor između belih i "zlatnih". Kinez verovatno i ne zna (ili ga ne zanima) razlika između njih, pa ih je stavio po sličnoj ceni. A i ja, da sam mogao da biram, odabrao bih te srebrne. Ipak su "klasika".

U svakom slučaju, odlična kupovina. Neka te lepo služe. Ja ću javiti kada moje budu stigle. (Zlatni braon model :D)

Ja isto razmišljam da ih naručim pošto ne znam dokle će ove moje sennheiser trajati, pa nek stoje :)

Šteta samo što nisu sa flat kablovima.

Ali zasto 7e? Do koje vrednosti placate carinu kad stigne posiljka?

Мени је на свакој пошиљци до сада: резервне батерије, хеликоптери, футроле... Писало 5$. Ваљда они то стављају тако за све, јер не знају у којој земљи је колики лимит...

Па оно. Реко да не буде изваљено ако заокружи на 10. :) а не знам,прошли пут на 20е су ми узели око 200дин. А колико не готивим државу не би им ни 1 дин дао ако " не морам "

Pa ne bi ni ja dao, jedino ako moram. U CG se ne placa do 150e nista. Jedino ako nisu nesto petljali skoro jer nisam narucivao nista skuplje ove godine.

Meni je stigla ova flip case futrola,svidela mi se zbog zastite ekrana,ali mogli su i magnet neki da stave da ne "landara" poklopac,ali u principu nije losa. Videcu koliko ce trajati. I radi mi wake on/off prilikom preklapanja.
Inace,meni je na paketu pisalo 8$ na tu cenu sam platio PDV,i dostavu.
u5uje4u9.jpg

y8y3equ9.jpg

Roba se carini preko 50e cini mi se koliko sam upucen.

Poslednja izmena:
Hajde, ja ću da odgovorim... Kombinacija Purity ROM + Purified kernel radi sa StickMount. Kod mene je Pro verzija, ne znam ima li kakve veze? Prepoznao lepo da je Kingston stick, napravio istoimeni folder i radi. Stick je u NTFS-u. 2. fotku sam okačio da vidiš šta je cekirano.
gyhyjyny.jpg

y7u7u6es.jpg

Poslednja izmena:
Hajde, ja ću da odgovorim... Kombinacija Purity ROM + Purified kernel radi sa StickMount. Kod mene je Pro verzija, ne znam ima li kakve veze? Prepoznao lepo da je Kingston stick, napravio istoimeni folder i radi. Stick je u NTFS-u.

Hvala druze , barem jedna nepoznata manje (ntfs ) ;-)

Vrh Dno