Šta je novo?

LG Nexus 5

Da, primetio sam i ja, čim malo skloniš od usta ljudi počinju da te slabije razumeju/čuju.

Наравно. Не могу ни да се пореде

Tako je ibkod mene,čim odmaknem malo od usta,ljudi se žale da me nečuju.

Pa,130gr. VS 143gr. :d

@Vojkane, jesam instalirao i deluje mi kao da je bolje, ali videćemo, možda je za sada placebo, ipak treba nekoliko ciklusa.

U kom smislu je lakši za korišćenje?

U smislu ergonomije (g2 je malo veci i u smislu tastera na ledjima, kao i izbor materjala)
Na G2 se mucim da nadjem odredjene opcije, koje sam na drugim telefonima nalazio lagano. Nekako je konfuzno. N5 je i brzi u radu, tj brze ulazi u dialer, poruke.
Sve u svemu, N5 mi vise odgovara.
Da neko ne misli da pricam napamet, imao sam N5, sada sam na G2.

Sto se tice problema sa zvukom kada se telefon pomeri od usta. Kod Nexusa je to bilo bas izrazeno. Cesto su mi ljudi govorili da me ne cuju. Kod G2 se jos uvek niko nije zalio.
I kod mene u sobi je N5 hvatao vise crta dometa, ako to ikome znaci, dok G2 bolje hvata wifi.

U cemu je fora to sa zvukom da usta moraju do mikrofona, pretpostavljam da bag nije..

Agresivan rad noise canceling mikrofona. Počinje da tretira I tvoj glas kao šum i žamor i utiša ga.

@Vojkane, jesam instalirao i deluje mi kao da je bolje, ali videćemo, možda je za sada placebo, ipak treba nekoliko ciklusa.

Ma nije placebo, videćeš već. U prvih dan-dva-tri ga otvaraj nekoliko puta dnevno dok se šetaš po kući, poslu, napolju... i vidi da li ti odgovara prikaz ako smanjiš osvetljenje za 5-10-15...% u odnosu na ono što je on već postavio. Ako treba ulinkuješ novo podešavanje i to je to. Posle toga i zaboraviš da ga imaš.

samo da se javim u vezi onih sluski sa alija. otvorio sam dispute i trazio delimicni refund zbog pogresne verzije slusalica koje sam dobio. i izasao mi kinez u susret ,vratio mi 10 dolara :D tako da su me sluske izasle 15 :)

Poslednja izmena:
A kada planiras utiske da napises?:)
Ja cekam pa da onda odlucim hocu ih uzimati :)

Zar nije već neko napisao utiske? Ili je to bilo na forumu do koga je link ostavljen. Bottom line je taj da vrede tih para :)

http://www.aliexpress.com/item/New-...arbud-with-Remote-Mic-For-MI2/1331848155.html

ovde. ove if su kao limitirana serija i zato su malo skuplje. citam na stranim forumima da su iste,samo druge boje i imaju ono metalno ****** unutra.
ja sam narucio zlatne a ovaj mi poslao te IF edition jer verovatno nije imao na zalihama zlatne.

kinez je bio korektan,stavio je cenu od 7 dolara na posiljku tako da mi carina nista nije uzela

Jel' ce ove slusalice, mikrofon i komande na njima raditi na Samsung mobilnim ?? Jel imas u okolini nekog sa samsungom da probas ??
Meni se prekjuce pokvarila jedna sluska, mic i komande na sluskama na originalnim samsung sluskama tako da ako ih menjam nek ih zamenim necim boljim.

Ako rade na jednom Androidu, radiće na svim. Ne rade samo one za iPhone, jer je Apple obrnuo nešto u samom konektoru, ali su ove pravljene baš za Android.

Ako rade na jednom Androidu, radiće na svim. Ne rade samo one za iPhone, jer je Apple obrnuo nešto u samom konektoru, ali su ove pravljene baš za Android.

Nije tacno. Meni na ZTE nisu radile Samsung sluske - odnosno radile su ako ih nebi ubo skroz. Takodje i ZTE sluske nisu radile na Samsungu.

^ Radiće na svim Android telefonima, jer su pravljene po Open standardu.

I apple slušalice rade na Androidu, ja koristim slušalice od iPhonea na gnex.

I apple slušalice rade na Androidu, ja koristim slušalice od iPhonea na gnex.

To već zavisi od modela do modela telefona. I ja koristim iPhone In-ear slušalice sa handsfree, ali na nekim Android telefonima ne rade dobro.

Vrh Dno