Šta je novo?

LG Nexus 5

Ne moras biti 12 meseci u mts, ali moras otici do njihove poslovnice i traziti da ti ukljuce roming, tako je isto meni bilo kada sam preneo broj u mts... Nzm koja im je to fora da po defaultu nemas roming ali eto tako je :D

Ranije je bilo 3 placena racuna i roming je ukljucen.

Mislim da ga nisu uključivali ni tada automatski, već si morao to tražiti od njih, A prag jeste bio 3 računa. Ili depozit od nekih 200 i nešto €.

Tacno, moralo je da se intervenise da ukljuce roming.

Meni se automatski aktivirao roming nakon 3 placena racuna. To je bilo pre par god, mozda su u medjuvremenu promenili politiku poslovanja :)

Takodje automatski posle tri racuna, pre sedam-osam godina.

Da li zna neko sta treba da se podesi kada se telefon stavi u flip cover da se sam pali i gasi kada se otvara i zatvara ?

Ništa ne treba da se podesi. Nexus 5 nema ugrađenu tu mogućnost. Određeni flip case-ovi funkcionišu preko aplikacije koja drži non-stop uključen proximity senzor. To, po meni, nije dobro rešenje.

Jel si siguran? Posto sam gledao ovaj video pa mi nije jasno kako....

U stvari, i nisam u pravu. Sada kada razmislim, iz drugih razloga se koristi aplikacija kod Spigen flip case-a.

Ali ono glavno ostaje, nije potrebno nikakvo podešavanje. Ako je case dobar, odmah mora da radi kao na snimku.

Sad nesto razmisljam. Mislim da nece da radi zato sto nije original flip cover. Posto bi trebalo da ima neki magnet koliko sam razumeo a ovo ****** ocigledno nema....

https://plus.google.com/app/basic/stream/z122xjrrevyrh1kdd23ixj5aiymyc1azr04

Франко се бацио у жестоку комерцијалу. Иначе интернационални giveaway, кога изаберу може да бира м8,с5 или н5 ;)

Ако му се пробије овај програм има да се убуржуји и нећемо га више видети у дев секцији,можда и боље :)

Sad nesto razmisljam. Mislim da nece da radi zato sto nije original flip cover. Posto bi trebalo da ima neki magnet koliko sam razumeo a ovo ****** ocigledno nema....

Ja kupih slican Flip case sa DealExtreme-a i radi bas kao ovaj na snimku.
Dakle po zatvaranju kase-a zakljucava telefon i obrnuto.
Ja sam uzeo model koji moze da sluzi i kao horizontalni stalak na stolu i bas sam zadovoljan.

Stig'o mi QI charger, sve radi kao što je propisano. To je onaj sa DX što je bio na popustu.

Kojom jačinom puni fon? Stavi CurrentWidget pa izmeri.

Meni je stigao pre par nedelja sa alija. Puni dovoljno brzo, ali posle 10ak dana telefon više ne može da stoji u mestu. Sklizne za postolja pošto je po uglom.

Увек је око 70 посто од декларисане

Gorilla Glass 3 na ovom telefonu je katastrofa. Ekran ima poprilican broj ogrebotina nakon nepuna 2 meseca koriscenja.
Dok mi stigne futrola,ima da unistim fon >.<

Šta mu radiš? Ja na gnexus posle 2 godine bez folija par vrlo sitnih ogrebotina, a on nema gg

I ja 3 meseca, možda i više, na N5 i ni tačke.

2 месеца без фолије и нисам још увек приметио огреботине. Мада искрено не волим ни да загледам превише :)

@Tetsuo

Trolujea ga... ^^

Kakvog je kvaliteta konektor za punjenje, i 3.5mm jack za slusalice? Na G2 deluje dosta jeftino, kao da prikljucujem telefon od 30e.
i da li je kamera bolja nego na SIII?

Nazad
Vrh Dno