Šta je novo?

LG Nexus 5

Da sam mislio da stavljam stock ne bih pitao za particionisanje. Sa adb sideload jasno samo po sebi. Pitao sam za particionisanje.

Ne možeš uraditi particionisanje korisničkog prostora.

Ne bi bio brickovan. Mogao bi da koristiš fastboot i recovery.

Ispao mi telefon sa nekih metar visine na zadnju stranu i razbije se staklo na kameri. Kamera radi ali je mutno (staklo se bas iskrckalo, pogodilo u kamen). jel moze da se zameni samo staklo ? Hvala.

Uh.. Baci pogled na neki klip rasklapanja i znaces odgovor :)

dali se vama dešava da ne svetli dioda za obaveštenja kada stigne poruka ili mail. Kod mene ne svetli
Sada sam probao kad stigne mail radi ne znam dali treba da radi i kada stigne poruka i gde se podešava! Hvala

Poslednja izmena:
Čoveče sad mi se N5 gasi sam od sebe. Definitivno vraćam ovi smeće i LG me neće više videti.
Promenio sam do sad preko 20 telefona i nikad nisam imao ovakve probleme.
Zuji vibracija, ispran ekran, neće da se upali kad je skroz prazna baterija, gasi se sam od sebe, strašno!

Ispran ekran, nece da se upali kada je skroz prazna baterija.. ?

Ekran mozes da podesis da vuce na amoled naravno bez amoled crne boje ,a ne razumem kako dopustis da ti baterija padne na 0 posto.. ?

Jednom se desilo da se skroz isprazni. Danas mi se ugasio sam od sebe 2 puta, baterija je bila iznad 50%.

Poslednja izmena:
Felerican model vrv.. Desava se kod svakog proizvodjaca. Masovna proizvodnja.. Si pokusao opet da flesnes factory img ?

Ma briga me da se sa tim zezam. Oću za moje pare ispravan uređaj. Nije ovo čudo 5 evra.

Dobro, onda ga odneseš na reklamaciju da ti daju ispravan komad. Feler može da ti zapadne kod bilo kog telefona.

Koji je to proces za korišćenje baterije mm-qcamera-daemon? Dali je to normalan proces kada se koristi kamera? Uzgred desilo mi se da kamera neće da upali vrati na početni ekran, kada sam ugasio pa upalio telefon sve je bilo ok. Dali seto još nekome desilo

Koji je to proces za korišćenje baterije mm-qcamera-daemon? Dali je to normalan proces kada se koristi kamera? Uzgred desilo mi se da kamera neće da upali vrati na početni ekran, kada sam ugasio pa upalio telefon sve je bilo ok. Dali seto još nekome desilo

Bilo je već o tome, postoji bug sa mm-qcamera-daemon koji zna da zablokira kameru i arči bateriju. Meni se to desilo jednom za ovih dva meseca. Za sada je jedini lek da ugasiš/upališ telefon, posle toga će ti kamera proraditi.

Google je rekao da je bug softverski i biće rešen sa sledečim update-om. Nije striktno vezan za N5, može da se desi na bilo kom telefonu sa 4.4 Androidom i Qualcomm SoC-om.

http://www.androidcentral.com/googl...cpu-usage-bug-fix-coming-next-android-release

Za prvu pomoć možeš da utišaš zvuk telefona na nulu, tada se ni okidanje neće čuti.

Po zakonu je u mnogim zemljama zabranjeno imati aparat koji se ne čuje, zato ga proizvođači ostavljaju sa zvukom. Sigurno postoji neki patch, ali ne nešto ovako na jedan klik da ja znam.

Nema ta opcija u stock kameri, ili custom rom tipa slim, ili 3rd party app, ili da obrišeš taj sound file.

Po zakonu je u mnogim zemljama zabranjeno imati aparat koji se ne čuje, zato ga proizvođači ostavljaju sa zvukom. Sigurno postoji neki patch, ali ne nešto ovako na jedan klik da ja znam.
Kod normalnih proizvođača to ima po defaultu :p

kako da isključim zvuk kamere prilikom slikanja, neću da se čuje ništa

Ako imas root:

/system/media/audio/ui

Skini sve permisije sa potrebnih fajlova camera click, camera focus, video record...

Ja sam za LowBattery.ogg stavio prazan ogg fajl, jer nista drugo nije upalilo, zvuk se i dalje cuo samo neki drugi, sad je OK...

Poslednja izmena:
Igo još uvek nema mogućnosti da radi na Artu. Instalirah Sygic, i muku mučim sa trial periodom. Naravno skinuo sam narodnu verziju nekoliko njih, pa cak i uz pomoć kolege sa foruma.
Sve u svemu: jel uspeo neko da potera Sygic na Nexusu 5 a da nije trial verzija, a ni plaćena naravno.

Nazad
Vrh Dno