Šta je novo?

LG Nexus 5

Nije tu ništa očajno nego je super rešenje zbog čitljivosti, kako bi video bele ikonice na svetlom wallpaperu da nema toga.

Za one naopake, tu je Nova :D

Poslednja izmena:
Nije da mozes, nego moras :) A i to se svodi na ikonice i launcher, nesto dublje ne mozes nista.. i dalje ti ostaju oni plavi zupcanici u settings i ostalo :D

Informisi se na primer o xposed aplikaciji pa onda reci da ne moze.
Mozes da promenis bukvalno sve,samo ako imas znanja i volje.

Informisi se na primer o xposed aplikaciji pa onda reci da ne moze.
Mozes da promenis bukvalno sve,samo ako imas znanja i volje.

Podrzavam.. :) Jer u Google su ocigledno u fazonu "evo bitno da ima nesto, sredjujte sami" :)

Hahaha, zar to nije poslednje tri godine filozofija windows phonea?

Ne,tamo je filozofija:Ne mozete nista da sredjujete sami.

Pa hteli bi oni, ali ne moze.
Daj bre dumb java telefoni su smart za win phone.

Poslednja izmena:
Mada ni meni se te senke ne svidjaju, ali pored wp-a to ni ne mogu da uzmem kao zamerku

Hahaha, zar to nije poslednje tri godine filozofija windows phonea?

Ko se imalo razume u dizajn ce ti reci da je WP odlicno osmisljen graficki, nemoj moju rec da uzimas.. Al vi se razumete u sve pa i u dizajn, sto da ne :)

Izvini Armani nisam te prepoznao.

The friends call me.. Giorgio.

Flesujes jedan zip i nema vise nicega plavog na stocku, pa ni zupcanika u podesavanjima, osim... camera shuttera koji su izgleda prevideli :(
Barem je ovako na N4 :D

Poslednja izmena:
Ima li neko ideju kako da dodjem do ovog widgeta (u prilogu) za vremensku prognozu kakav sam imao na Sony telefonima?
Vidim da je accuweather ali ne uspevam da nadjem takav widget nigde.
Svaka pomoć je dobrodošla.

Uspeo sam da iščupam widget iz Sony telefona. Ne uspevam da ga instaliram na Nexusu 5, naravno, nije portovano. Vidim da su na XDA portovali za ostale Sony telefone.
Ima li neko ideju gde da nadjam widget koji je najslicniji ovome ili da je portovan za Nexus 5?

Prilozi

• Screenshot_2014-02-08-16-08-05.png
    Screenshot_2014-02-08-16-08-05.png
    183.1 KB · Pregleda: 269
  • Screenshot_2014-02-08-16-08-12.png
    Screenshot_2014-02-08-16-08-12.png
    156.4 KB · Pregleda: 260
ja sam nekada davno imao te sony widgete za desire, nemoguće da sada nema.

Да би се добила српска latinična tastatura da li je moguće koristiti neku kombinaciju srpskog jezika ili je neophodno користити hrvatsku?

U planu mi je da kupim ovaj fon,i gledam po oglasima,i ima se naci za po 330-350e sa garancijom od 6 meseci. Sta mislite,koliko je pametna ta kupovina? Ili se nadate da ce jos spasti cena zbog ponuda preko operatera?

Јел могу код нас да се купе Spigen заштите... Гледао сам Neo hybrid, има позитивне коментаре. За разлику од Google bumper. Јел пробао неко оба, какво је искуство. Где купљено, наручено...

Ljudi da vas pitam dali je potrbno na Nexusu instalirati anti virus i dali ima svrhe

Nije potrebno, niti ima svrhe, ni na nexusu ni na ostalim telefonima.

Vrh Dno