Šta je novo?

LG Nexus 5

Kako najlakše privući nerdove? Samo staviš neki dobar HW i neke dobre cice.
BTW ova leva je brutalna cica! :d

Sto bi gasio? Slusas i uzivas, bas su хорашо суке :D

Edit: Gledam sad ovaj klip i meni ovo vise vuce na narandzasto nego na crveno? :S:

Poslednja izmena:
Skoro da nisam video sta testiraju koliko sam buljio u devuske.

Edit: Gledam sad ovaj klip i meni ovo vise vuce na narandzasto nego na crveno? :S:

Zato sto je jarko crvena boja pa pod odredjenom kolicinom svetlosti izvuce i malo narandzaste nijanse. Vidis da je u nekim kadrovima prava crvena a u nekim vuce na narandzastu. Mnogi na xda pisu da je bas svetla crvena boja u pitanju

Dok čekam da mi stigne crni nexus, ja naručih crveni nilkin snap on cover. :)

Ako nekoga interesuje, u Zemunu, u VIPu, ima izlozen Nexus 5.
Inace, odmah do njega je G2, pa se cak moze na licu mesta uraditi neki omanji uporedni test. Ako se uopste neko dvoumi. ;)

Jel probao neko nfc tagove sa Nexusom 5.
Imam tag koji sam koristio na Xperia telefonu.
Kada ukljucim nfc i prinesem tag dobijem sledece

uploadfromtaptalk1391814400406.jpg

Da li je problem u verziji taga (ako se dobro secam, postoje dve generacije). Ili mi je potreban 3rd party app?

Poslednja izmena:
https://productforums.google.com/forum/m/#!msg/nexus/JZGA5p-VX1A/zTpZ2I5AnpYJ

Citam ovde nesto.. Izgleda da svaki n5 ima problem sa noise cancelation kada pricate sa nekim a odvojite malo donji mikrofon od usta. Posto ja volim da drzim mob dok pricam tako da mi obraz ne pipa ekran ovo je za mene veliki problem.. Neki od simptoma su kada pricate sa nekim on/ona vam kaze da se cujete kao iz bunara ili da ste 6m od moba.. Mrtvi google :)

Kao sto neko napisao na xda problem je sto ljudi sa xda ne koriste mobove za normalne pozive nego za internet,skajp,viber i ne mogu da uvide problem.

Poslednja izmena:
Ovo ima i G2. Vidi se da ih je LG pravio. Malo samo odaljis telefon i vec se ne cuje.

Da.. Rekose i za g2. I jos neki lg telefon. Izgleda da ih lg tako pravi. Bolest..

Kako se smorih danas. Nasao se sa covekom, N5 sa vipa od pre 3 dna, neraspakovan, sve full, racun. Pijemo kafu, ja cackam fon, dugme jeste klimavo, manje bitno, probija svetlo po ivicama, rwko ok, prezivecu. I onda se setim bad pixela.

I sad ne znam da li mi je krivo sto sam video 3 bela komada na 100% brght na beloj podlozi ili so sam ih uopste trazio. N4 je imao problema kod nekih sa tim, ali kad sam video na N5, smor :-(

Ja ne znam komse vise smorio, da li ja ili onaj momak,korsktan doduse. Koji sam baxuz, jos me na sve pitao a sto menjas N4 posle toga. E onda sam se jos vise zmorio :d
Da li je neko uopste zagledao ovo?

Zagleda.. Najbitnije stvari kod nexusa :) mrtvi pikseli, probijanje , vibracija i klimavi dugmici

Vidis, vibraciju nisam probao. Dugme ok, probijanje ok, ali tri mrtva bela pixela, stvarno sam se smorio. Kako da ga uzmem kad znam gde su i kad ugasi ekran :/

***.. Moras da ganjas dalje. A sto se tice vibracije tesko ces da izvalis da li su ok ako nemas iskustva sa time od ranije

Nema, ima to što je pomenuto. Što je banovan Phobiazz inače?

Da malo smanji menjanje telefona :p

Mozda je mod bio prodavac u prici. :)

Opomena sa kojom je nakupio dovoljno poena za ban je zbog oglasa, njegovog kao prodavca.

[YOUTUBE]jQHW9BFQsuo[/YOUTUBE]

Gradients, gradients everywhere.. moze li to da se ubije, bez menjanja launchera?

Na šta misliš? Gradijente providnih gornjih i donjih delova?

@klip

Ubi me akcenat engleskog ovog indijca, baš ne možeš dugo da ih slušaš.

Aa.. uzasno izgleda.

Više bi voleo da je skroz providno? Da mi je znati zašto tebe sad pa to uopšte dotiče kad nisi u kontaktu sa dotičnim telefonom...

Lozac je u svetoj dizajnerskoj misiji pokockavanja svega i svacega, cisto da postoji neka promena, alternativa i osvezenje medj' os-ovima..

:d :d

nokia-squares-500x276.png

Ne smem da prokomentarisem? Imaju i dalje neka ocaj graficka resenja.. poput te kamere, onaj plavi shutter i slicne stvari.

edit: pa realno, dok ne uzmes sam da sredis android, ocaj je, pa i ovaj vanila :)

Poslednja izmena:
Bar mozes da ga sredis:)

Nazad
Vrh Dno