Šta je novo?

LG Nexus 5

Realno, njima se je6e za ukradene a posebno za izgubljene telefone koji se prijave kao ukradeni.

Ali ovo je razbojnistvo i ono sto sam do sada cuo u tom slucaju reaguju i vrse istragu. Jos ako je bilo pretnji oruzjem morali bi da se iscimaju. A da se ne lazemo - svaki telefon oni mogu da nadju/lociraju munjevito brzo samo ako hoce a posebno ako je na teritoriji Srbiji i da nije zavrsio u okruzenju. Zamisli sad da je u pitanju ozbiljna pretnja nekom politicaru, da jure neke kriminalce.. ovako im piste 00 ali opet za delo razbojnistva bi morali da odreaguju. Znam za primere u Va gde su ljudi imali vezu i u roku od par dana nalazili izgubljene telefone, znaci ne ukradene vec su sami izgubili i to su jos jeftinini ili stari telefoni bili u pitanju.

Znaci, neka insistira jer je u pitanju teze krivicno delo i neka odnese racun ili neki dokaz koliko kosta taj telefon a One zvanicno kosta bar 65k din (CT i slicni shopovi).

Poslednja izmena:
@Phobiazz

Nije moja stvar da pitam jer svako radi šta hoće, ali koja je tajna iza tvog preterano čestog menjanja telefona, baš me zanima? :)

Stekao se utisak da ti zato kupujes mobove.. Od note 2 teme do g2..

Pa red je valjda sa svakim da okacim SS, msm, jedino to ljudi i kace :d

Ja volim da probam sve, nisam valjda jedini, otkud znam.

Al' ako kazete da ne uzimam N5, nije kasno, mogu da otkazem, ali sta da uzmem onda a da nije N3, probao sam ih ne znam ni ja vise :/

@Gizmo

U potrazi za savrsenim, koji izgleda jos ne postoji, a volim da probam sve sto mogu, otkud znam, kola sam nabudzio, dete napravio, sta mi je ostalo od zivota :d

Aha, znači višak novca/slobodnog vremena :)

Paaaaa, vremena ne definitivno (kupujem ako neko prodaje slobodno vreme :) ), novac nije visak da tece na sve strane, probam jedan, prodam, uzmem drugi, gledam samo da ne kaliram previse :d

Dobro si pitao, ne znam ni ja, bar ti znas kako je, probao si gomilu, a opet bi nesto novo probao, a ustvari nista novo nema... Bar kad su telefoni u pitanju...

I uvek vratim secanja na HD2, kakav je to telefon bio :)

phobiazz opusteno :)

Kako koristis mobove ocekujem 6h sot-a lagano sa n5 :)

Videcemo :D

Sot manje vise, neka izdrzi od 07:30 do 23h uvece, ja zadovoljan, da li je sot 2,3,4,5h vise mi je nebitno....

Hocu da radi i da ne cackam nistaaaaaa :D

Onda si izabrao pravi mob.. I sam znas da nista ne radi kao nexus. A ako volis da fotkas gledaj da to radis sa upaljenim hdr+

stigao mi jutros google bumper case crni,bio na popustu uzeo sam preko ebay 25 dolara sa postarinom i odusevljen sam koliko je dobar case,znaci vrh vrhova,jedina mana sto je tel sa njim ogroman ali je ipak super trip i meni se svidja. Materijal je isti kao i sto je na telefonu.

Ti bamperi su extra ali su i extra skupi :) cak mislim da je crveni bamper bukvalno iste boje i istog materijala kao crveni n5

stigao mi jutros google bumper case crni,bio na popustu uzeo sam preko ebay 25 dolara sa postarinom i odusevljen sam koliko je dobar case,znaci vrh vrhova,jedina mana sto je tel sa njim ogroman ali je ipak super trip i meni se svidja. Materijal je isti kao i sto je na telefonu.

Jel to ovo?

Google-Nexus-5-accessories-1.png

Da to je to, crni sam uzeo i ako mene pitas nema bolje, iz HK mi je stiglo za 10 dana. Sto se skupoce tice 40 dolara su inace medjutim ja sam na ebayu nasao neku akciju par dana za 20dolara plus postarina 5dolara i odmah sam kupio. Kazem opet dosta daje debljine telefonu i glomazan je case ali isto tako i izuzetno lep i kvalitetan a materijal je ludilo.IMG_20140207_013058.jpgIMG_20140207_013111.jpg

Zdravo svima!
Čitao sam na nekim prethodnim stranicama da Nexus 5 dolazi SIM-free i ako se kupi preko paketa od operatera.
Da li možete da potvrdite vi koji ste kupovali kod Telenora da nije zaključan za mrežu?

Hvala! :)

Da li je moguće? :lupko:
Koliko hiljada puta treba da se napiše da je svaki N5 SIM free...

Hehe, malo sam nervozan bio ispit u 10 :d

Kakva test ekipa a? :D

[YOUTUBE]KRatutH7mxU[/YOUTUBE]

Mora i Peca nesto ovako da uradi :D

Ķoliko pun dolazi telefon pri kupovini?
Da li je potrebno da se puni pre prvog paljenja?
Da li je mudro paliti ga (prvi put) bez Micro sim kartice u njemu?

Nazad
Vrh Dno