Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Aa izvinite nisam znao za temu.
Nego, da li ja mogu da imam instaliran tt4 i tt2, jer imam jedan forum na kome radi samo tt2 a 4 za ostatak?

Može.

Nemam...

Pa imao sam oba pre.

Pa dobro reci kako?

Pa dao bi ti neki link sad, ali vratio sam se u Višnjićevo a ovde jedva imam signala pa ne mogu da tražim...

Sta rekoste, sta ima najvece brzine transfera izmedju telefona i pc-a pomocu wifi? Kazete da je Airdroid bezveze.

Wifi file transfer pro je dosta brz. Zavisi brzina od toga kakvu opremu imas.

Software data cable ili ES File explorer ftp manager.

Zašto je AirDroid bez veze? Radi punom wifi brzinom kao i ostali samo je pitanje šta kome više odgovara.

^Nemam pojma, meni AirDroid radi bez greške...

Ne znam, neko rece da ne radi punom brzinom i da ne znam ni ja sta, al reko eto, da vidimo neku alternativu haha :D

Meni je airdroid pravio neke greske kod transporta nekih foldera. Npr, nikako ne mogu da prebacim sve za navigaciju. takodje su tu i limiti, mada oni mozda ne vaze kada su mob i pc u istoj mrezi.

Limit od 10MB je kad ides na web.airdroid.com, a preko IP u lokalu ga nema.

Ima li neko ideju kako da dodjem do ovog widgeta (u prilogu) za vremensku progvnozu kakav sam imao na Sony telefonima?
Vidim da je accuweather ali ne uspevam da nadjem takav widget nigde.
Svaka pomoć je dobrodošla.

Prilozi

• Screenshot_2014-02-08-16-08-05.png
    Screenshot_2014-02-08-16-08-05.png
    183.1 KB · Pregleda: 252
  • Screenshot_2014-02-08-16-08-12.png
    Screenshot_2014-02-08-16-08-12.png
    156.4 KB · Pregleda: 244
Da, ja sam ih testirao u paraleli, na istoj Wi-Fi mreži, Software Data Cable kopirao skoro duplo brže fajl od ~2GB (u poređenju sa Airdroid-om)

A ja sam tebi dao SDC, pa probaj i ovaj sad link sto sam postavio, meni on jos brzi, mozda se i tripujem :)

Brzina ti je važna, kad želiš da prebaciš 10ak GB. Probaću ovaj drugi, hvala @Djilkosh_Ns

E da, ja sam samo jednom uspeo da koristim nfc na mom fonu. Prebacio neku sliku na drugov S3. Totalno je kul stvar, ali sada kada probam npr na kumov G2 ili bratov nece pa nece.. Ne znam gde gresim? Ukljucio sam kod njih NFC i Beam kod mene NFC jer samo to ima ali nece...

Nazad
Vrh Dno