Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja dobijem sa Wifi FIle transfer pro oko 2.3MB/s... A cujem da moze i vise ako imas bolji ruter, a meni je sugavi kineski od ADSL-a...

Ima veze i ruter naravno, b/g ili n, a i telefon...

UCCW ili Zooper Widget, pa ti skini sa xda sta ti se svidja ili jos bolje napravi sam ;)

29. februara u 12:00. Bice na twitter-u.

Edit: delete omasio sam.

Poslednja izmena:
Google voice typing, kako da unesem znakove
interpunkcije kad diktiram na srpskom?

Za sad nikako...

Zašto je AirDroid bez veze? Radi punom wifi brzinom kao i ostali samo je pitanje šta kome više odgovara.

Bez veze je zato sto je bloatware i transfer mi ide 2 MB/s. Preko software data cable ide oko 5-6 MB/s.

Šta je konkretno bloatware?
Meni ide oko 2.5 preko G mreže i ne može mnogo preko toga.

Meni nije htelo ni na N brže od toga sa Airdroid-om , ali se nisam mnogo udubljivao zašto.
A evo kako radi Web Shering Lite (istovremeno, još 3 Wi-Fi klijenta na mreži):
edyqu5ej.jpg

Odličan protok, dodao sam app na listu ako ikad pređem na N dobro će doći.

Pa ne moraš da budeš na N... Ne ovo je b/g mode :)

Ima li neka app ili nesto da onemogucim pijedinim aplikacijama da drze ekran ukljucenim tj. keep awake. :)

Imaš u Power Toggles i taj switch, iako je ručno, bolje nego da ti se još neka aplikacija ubacuje u RAM.

Piši developerima, nema razloga da drži stalno upaljen ekran.

Radi konekcija naravno ali nije to WiFi direct

Nisi me razumio. Meni treba da sprijecim da app drzi screen on (keep awake), a ne obratno. :)
Probao i modul Per app hacking, prevent wakelock i ostalo opet nista.

Nemam resenja za sad osim editovanja APK-a. :)

Razumeo sam, ima u app settingsu opcija revoke permission. Mada sad gledam i nema čudnih dozvola. :)

Nema uopste dozovole za Keep awake. Ni u app settings, ni u apps ops, ni u settingsu na telu.

Znaci da je ovo bug, Android System radi Keep awake, koliko skontah.
Godinama razvlace iste bagove.
Nema krstenog developera i strucnjaka ni za sta na ovim nasim prostorima pa je l' ti Boga. :)

Poslednja izmena:
Има ли начина да додам подршку за ексфат, нтфс, ехт4 фајсистеме ... било који од њих? Хоћу да пуштам торенте преко телефона, али за сад ми никако није успело. Парагон апкликација маунтује нтфс али закуца телефон кад торент стартује. Телефон изгледа само види фат32.

Zbog cega na play store ne mogu preko wifi mreze a preko data radi normalno. Pise da veza nije uspostavljena i tako u krug. A browser mi radi najnormalnije. Obrisao sam i cache play stora isto se desava!

Vrh Dno