Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Zar nije protivzakonito prodavati robu/usluge u stranoj valuti?

Pa čime plaćaš kad kupuješ od kineza npr. Nek naprave da kupujem iz inostranstva a ne kao domaća kupovina.

on hoce da kaze da ne moze kinez da dodje ovde i da ti prodaje robu fazon u dolarima..

ali koliko sam shvatio pricu oko stora,valjda se cena koju stavis za neku zemlju npr USA samo konvertuje u dinare i tu vrednost placas. mada mozda nisam lepo razumeo.(jos nemas opciju da posebno namestas cenu u dinarima)

neka vert objasni malo detaljnije kada bude imao vremena

Poslednja izmena:
Kao sto rece loznica. Ne mozes da u srbiji istaknes cenu u stranoj valuti.
Nije problem da se kupe app na Storu (radice se konverzija), ali me interesuje kako ce da premoste da na srpskom storu stoje cene u evrima.

Ја никад нисам видео цену било ког аранжмана у агенцијама на нету изражену у динарима.

Ah, pa da. Onda nema problema. Bar se nadam. :)
Mada, nekako mi je ovo sa Storom na visem nivou. Ko ce ga znati. :p

on hoce da kaze da ne moze kinez da dodje ovde i da ti prodaje robu fazon u dolarima..

ali koliko sam shvatio pricu oko stora,valjda se cena koju stavis za neku zemlju npr USA samo konvertuje u dinare i tu vrednost placas. mada mozda nisam lepo razumeo.(jos nemas opciju da posebno namestas cenu u dinarima)

neka vert objasni malo detaljnije kada bude imao vremena

Kinez prodaje na netu. Nek naprave da i gp prodaje na netu na istu foru.
Ako su ubudžili PayPal mogu i g wallet.

Poslednja izmena:
Da ne otvaram novu temu i da pitam ove. Od kad sam instalirao Windows 8, komp mi ne prepoznaje fon kad nakačim USB. U pitanju je HTC Desire 500. Znači, samo se instalira HTC Sync Manager i kaže da telefon nije prepoznat, a kad ga prepozna kaže da su potrebni dodatni drajveri da bi ga otvorio i onda odjednom kaže "device not available" ili tako nešto. Je l' ima neko rešenje ili druga aplikacija?

Da ne otvaram novu temu i da pitam ove. Od kad sam instalirao Windows 8, komp mi ne prepoznaje fon kad nakačim USB. U pitanju je HTC Desire 500. Znači, samo se instalira HTC Sync Manager i kaže da telefon nije prepoznat, a kad ga prepozna kaže da su potrebni dodatni drajveri da bi ga otvorio i onda odjednom kaže "device not available" ili tako nešto. Je l' ima neko rešenje ili druga aplikacija?

Ne moraš da otvaraš temu imaš već HTC Desire 500 temu.

ALI to nema veze sa aplikacijama. Mislim valjda se tako zove ova tema.

Aha vidiš da je do tebe ;)
Ne znam šta da ti kažem, nemam win8...

a da skines sa htc sajta zadnje usb drivere. citao sam po xda da sa starima nece da radi na win 8

Treba mi neka preporuka za tastaturu koja ima cirilicna slova. Imam Arc S i Ultimate 5.01 HD rom.
Do skoro sam koristio Srpsku tastaturu ali sam primetio da se dosta poruka ne posalje do kraja nego primalac primi samo 60% poruke?!?

Uz ovaj rom ide Xperia keyboard ali opcije za cirilicu nema...

Hvala.

Kii keyboard.

NE mogu da verujem! Albanija,Bosna, Hrvatska, ma svi imaju mogucnost kupovine, a mi, Namibija i Iran nemamo. Jezivo

Kakvo društvo, Iran i Myanmar :d

Nisam ni kupovao a i nemam nameru sada, kad pređem na wp tada ću i da kupim nešto, bar nema nikakvog cimanja.

Poslednja izmena:
Pa za gugl smo banana,a za ms ocigledno nismo. . .

Tanzanija,togo.. Sunce ti. Stvarno je misterija zasto srbija nije podrzana.

Nazad
Vrh Dno