Šta je novo?

LG Nexus 5

Moze li neki nexus bez falinke neke? Ili bilo koji fon?

Kazem ja, od HD2 nema vise dobrog telefona :D

Zanimljivo, nisam znao ovo za N5.

cheatovanje.jpg

loznica to kacio 3 puta,sto ovde sto na g2 temi :D cak mozda i na note 3 temi.. vidim skupljas stivo za review na benc sajtu,fino :D

Poslednja izmena:
Zanimljivo, nisam znao ovo za N5.

Tako je i kad neki telefon predje na custom AOSP, bar ja kad sam presao dobijao sam slicne rezultate kao N5.

Kod mene u realnom radu Superman ne bi primetio, ali na plavoj podlozi se naziru taskbar i notification bar. Zato te i pitam.

Upravo to. Nisam uopste morao da gledam te testove ekrana, da bi video. Najvise me nerviralo kad gledam neki video ili slike u landscape-u. A NIJE da sam ga przio na 100%.

Poslednja izmena:
loznica to kacio 3 puta,sto ovde sto na g2 temi :D cak mozda i na note 3 temi.. vidim skupljas stivo za review na benc sajtu,fino :D

Slučajno nabasao, vrtim benchmarke trenutno i kucao u google Nexus 5 Vellamo, pošto me začudio nizak rezultat i video da je to zbog toga što ne vara sa svim uključenim jezgrima :)

@vasa

Na kutiji, prve tri cifre sa kojim kreće serijski.

Nije zbog toga, pitaj boga zbog čega je. Stavi npr franco kernel i imaćeš normalne rezultate, a onaj seronja ga sigurno nije budžio da vara na testu.

I kakvo je to varanje gde rade sva jezgra? Ta priča mi nikad nije bila jasna. Pa koliko treba da radi pod punim opterećenjem, 2 na po 1.2 ghz?

koliko ja znam "varanje" se sastoji i u menjanju onih governora ili se tripujem.. a franko izvuce toliko mozda posto je stavio onaj bionic moto x pach,ili makar neku liniju koda odatle..

ma.. ko zna kako to ide,ali samo kazem sigurno je iskoristio nesto iz tog bionic s*anja. inace franka ne gotivim kao developera pa mozda i gresim sto se toga tice,svaki njegov kernel mi je bio uzas na n4

svaki custom kernel daje normalne skorove. ja ne znam šta google radi pa onako uštroji stock telefon. bionic nema veze sa kernelom *** :D

dobro vip clanu :D ovo sam vise izneo da bi ljudi izvalili da ne gotivim franca portugalskog ciganina :)

prastajte za off

Posle par sati korišćenja imam samo jednu zamerku na telefon, to je slab zvuk na zvučnicima, poprilično slabiji od S4 kada mi zvoni telefon. Ostalo je sve vrhunski.

Koje su prednosti ubacivanja Franco kernela u odnosu na stock? Trenutno imam stock ROM sa TWRP - om i Xposed Framework - om i radi mi sve glatko...

Uzeo ga pre par dana, telefon odličan, još uvek ne mogu da se naviknem na 101% vanilla Android. Jedina zamerka je što je punjač loš. Jutros kad sam ga skinuo sa punjenja počeo da pišti, kao i svi punjači što pište kad hoće da riknu. Puni on, ali pišti baš glasno. Sreća pa imam Samsung punjač od s2 koji radi kao sat i nakon skoro dve godine. Jedino me nervira moj OCD :D što na tom punjaču ne piše LG i nije to taj punjač originalni od Nexusa...

Poslednja izmena:
Posle par sati korišćenja imam samo jednu zamerku na telefon, to je slab zvuk na zvučnicima, poprilično slabiji od S4 kada mi zvoni telefon. Ostalo je sve vrhunski.
Možeš da pojačaš sa custom kernelom

Koje su prednosti ubacivanja Franco kernela u odnosu na stock? Trenutno imam stock ROM sa TWRP - om i Xposed Framework - om i radi mi sve glatko...
Bolji skor u antutu :D
Bolja baterija, dosta opcija za čačkanje

Franco ima neki louder mod? Meni generalno nije bio battery friendly na Galaxy Nexusu, nadam se da je sad bolji. :)

Koliko bolja baterija? Vredi li se zezati sa time tj da li je procedura komplikovana, nikad nisam čačkao kernele... :)

Franco ima neki louder mod? Meni generalno nije bio battery friendly na Galaxy Nexusu, nadam se da je sad bolji. :)
imaš da podešavaš gain u kernel tweaker aplikacijama

Koliko bolja baterija? Vredi li se zezati sa time tj da li je procedura komplikovana, nikad nisam čačkao kernele... :)
pa jedno pola sata ekrana je kod mene bila razlika, 4.5 / 5h sa mojim korišćenjem. nije ništa komplikovano, ako već imaš custom recovery samo flešneš zip ili img preko fastboota, kako ti lakše.

pusti ga vidis da koristi n4,moze i on da glumi da nesto zna ;)

Trebalo bi franco uskoro da izbaci stable kernel, onda ću ga staviti pa ću videti kako funkcioniše. Mada, mislim da mi neće trebati. Stavio sam Lux Brightness i podesio ga prema svojim potrebama i zajedno sa Intelli3G verujem da će biti ok baterija.

E, svašta... Posle koliko tačno su ti odradili refund?

Ok, hvala. Baš čekam odgovor... Ne znam koji moj imaju Srbiju u listi onda.

Nazad
Vrh Dno