Šta je novo?

LG Nexus 5

*** te amoled.. :)

Cudi me da google nije ranije pustio motorolu da pravi "nexus" uredjaj..

Ignoriši ga, on da ima 2 blage ne bi kupovao g2 :D

Ne pljujte na AMOLED sam po sebi.
Nista on nije kriv, to je dobra tehnologija.
To sto ga ne kalibrisu kako treba je sasvim druga prica.

Momci, recite mi neke korisne aplikacije za nexusa koje mi trebaju, i sto pomazu pri koriscenju, i sta bih sve mogao da uradim posto sam ga kupio danas

jedno pitanje u vezi nexus5 , keva treba preko firme da uzme za sebe neki fon, i nude joj nexus 5 za 9.200din i g2 za 13.300din
ona zeli nexus 5 i ja mislim da je to za nju ok... cak sta vise bas bas prihvatljivo, sad me zanima koja je procedura otklucavanja tog fona i koje je ono probleme imao, vibracija i tako nesto sam nacuo.... molim vas da mi napisete nesto sutra treba da uzme to... a nece da prodaje nego bas hoce da koristi.

Strašno, na svake dve strane ima to pitanje...

Ako je ova 401K serija moguće da će power dugme biti malo klimavo, a ostalo bi trebalo biti ok.

Po 1000ti put.. Nema pravila,serija 311 moze da bude bolja od 401 itd itd.. Nije to rev verzija nego samo datum proizvodnje

Ako do 31.01 iskoristim vaucer i porucim Nexus 5 preko sajta, sta mislite kad cu dobiti telefon?

Kod mene u realnom radu Superman ne bi primetio, ali na plavoj podlozi se naziru taskbar i notification bar. Zato te i pitam.

Vrh Dno