sale nacionale
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.12.2013
- Poena
- 154
A što se onda ne klati dugme za volume?
Zato što
1) nemaju svi soma evra za dslr
2) dslr je cigla
3) dslr nije uvek sa tobom
Nek je sa srećom![]()
evo ti dve fotke, obe su slikane telefonima sa 8mpx kamerama. ako ovo nije drastična razlika ja ne znam šta je. pri tom je ova lošija fotka slikana telefonom koji i dalje ima jednu od boljih kamera na tržištu, postoje i mnogo lošije.
Evo i ja da se javim, posle nekoliko dana korišćenja. Prezadovoljan sam telefonom, nisam uočio neke bagove, sa mojim načinom upotrebe baterija mi traje dva dana. što mi je sasvim OK. Igrice sam slabo igrao, probao par, ali i dalje mi za to nekako lakše da koristim svoj Nexus 7.
Najviše mi se svideo ekran, posle AMOLED-a sa SGS2, konačno da odmorim oči od prezasićenih boja
Malo mi je trebalo vremena da se naviknem da koristim Hangouts za SMS, ali sada mi je ok.
Još uvek nisam probao, tj. nemam drugi microSIM sem Telenorov. Jesu li ovi naši otključani? Jel probao neko?
Taman da zamenim 4 za 6, pa nek ukidaju sta hoce![]()
Ne razumem onaj deo gde kaze da ce biti zamenjen drugom linijom? To znaci da samo menjaju brend ali i dalje ostaju na smartphone trzistu ili sta?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari