Zanimljivo, nisam znao ovo za N5.
Kod mene u realnom radu Superman ne bi primetio, ali na plavoj podlozi se naziru taskbar i notification bar. Zato te i pitam.
Neka, bolje ovako.Pa majku mu jesi li geek ili nisi, zar te ne kopka :d
Dok ne primetim u realnom radu, boli me uvo. Samo cu da se nerviram ako primetim nesto u testu.Kod mene u realnom radu Superman ne bi primetio, ali na plavoj podlozi se naziru taskbar i notification bar. Zato te i pitam.
401K, upravo mi je stigao.Prelep telefon.
loznica to kacio 3 puta,sto ovde sto na g2 temicak mozda i na note 3 temi.. vidim skupljas stivo za review na benc sajtu,fino
![]()
Možeš da pojačaš sa custom kernelomPosle par sati korišćenja imam samo jednu zamerku na telefon, to je slab zvuk na zvučnicima, poprilično slabiji od S4 kada mi zvoni telefon. Ostalo je sve vrhunski.
Bolji skor u antutuKoje su prednosti ubacivanja Franco kernela u odnosu na stock? Trenutno imam stock ROM sa TWRP - om i Xposed Framework - om i radi mi sve glatko...
imaš da podešavaš gain u kernel tweaker aplikacijamaFranco ima neki louder mod? Meni generalno nije bio battery friendly na Galaxy Nexusu, nadam se da je sad bolji.![]()
pa jedno pola sata ekrana je kod mene bila razlika, 4.5 / 5h sa mojim korišćenjem. nije ništa komplikovano, ako već imaš custom recovery samo flešneš zip ili img preko fastboota, kako ti lakše.Koliko bolja baterija? Vredi li se zezati sa time tj da li je procedura komplikovana, nikad nisam čačkao kernele...![]()
http://www.ebay.com/itm/271291176170
Ako nekog zanima, jako dobar case na popustu, ja sam ga malopre naručio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari