Šta je novo?

LG Nexus 5

Od sutra u Vip-u, malopre mi rece prodavac u Delta city-u. To znaci da ce najverovatnije od sutra biti i u Telenoru, ne verujem da im se isplati da kasne za Vip-om.

Treba mi neko ko je imao oba telefona da mi kaže kolike su realne razlike između N4 i N5, opasno se razmišljam da stavim ovaj u oglase i da pređem na N5, dosadio mi N4 :p

Kolike god da su sumnjam da su proporcionalne novcu koji bi morao da doplatis (oko 150e)!!

ako imas menjaj.. mnogo lepsi uredjaj(subjektivan dojam) i ima dosta bolju kameru.. a i displej mu nekako lepse lezi.. u radu se ne primecuje neka velika razlika. imao sam i n4 i n5 :D

p.s. zabodeh na kladzi malo pre 10k,moram da se zahvalim vojkanovom milanu :D taman da manje osetim kupovinu g2 sutra :)

Poslednja izmena:
Ok, na šta da obratim pažnju od tih sitnih falinki? Ako budem uzimao uzeću ga novog, pa ću ga čačkati do besvesti :)

ako imas menjaj.. mnogo lepsi uredjaj(subjektivan dojam) i ima dosta bolju kameru.. a i displej mu nekako lepse lezi.. u radu se ne primecuje neka velika razlika. imao sam i n4 i n5 :D

p.s. zabodeh na kladzi malo pre 10k,moram da se zahvalim vojkanovom milanu :D taman da manje osetim kupovinu g2 sutra :)

hmm... Nije zadovoljio N5 ili je neki drugi razlog prelaska na G2? :what:

hmm... Nije zadovoljio N5 ili je neki drugi razlog prelaska na G2? :what:

^^ o falinkama je bilo brda price na prethodnim stranama.

mrtav vibrator i screen bleed .. razlog prelaska je taj sto ne mogu da ganjam pravi primerak ,sanse da ga ubodes bez mane su oko 35 posto :D moja slobodna procena.. a ako se ne navucem na g2 eto mene ovde opet za par meseci sa n5 :D

Poslednja izmena:
Ja vec drugi put na G2, u pauzi izdrndao jedan Note 2 i Xperiu Z :D

Danas prvi put cackao Nexus, bogami G2 je lepsi i elegantniji fon. Nexus mi je nekako previse geek zonfa, a i upotrebna vrednost je na strani G2. Sta znam, skromno misljenje a mozda sam i omatorio :d

Ja vec drugi put na G2, u pauzi izdrndao jedan Note 2 i Xperiu Z :D

Danas prvi put cackao Nexus, bogami G2 je lepsi i elegantniji fon. Nexus mi je nekako previse geek zonfa, a i upotrebna vrednost je na strani G2. Sta znam, skromno misljenje a mozda sam i omatorio :d

omatorio si.. :D previse se igras sa telefonima,a to je jedan od kljucnih pokazatelja.. :)

Izgleda :D

Ne znam, kola smorila, kompjuter odavno, bebac kmeci non stop, moram neki ventil, pa makar bili telefoni. :)

Treba da idem sutra u prodavnicu da kupim telefon,e sad da vas pitam,jel se zna koje verzije telefone nemaju falinke,odnosno imaju manje (npr. samo dugme) i kako da prepoznam pre nego sto kupim telefon i kako da pitam prodavca za te mane,jel moze neko da mi pomogne

Pa uzmeš telefon u ruku i razgledas samo tako pošto nema pravila... Meni je serija n5 među prvim serijama pošto je kupljen pošto je izašao i nema ni jedan bug a imaš i zadnje serije telefona koje imaju bug tako da pravila nema

Ko da u Telenoru ili VIP-u daju da pogledaš telefon.

Mnogo bi ga ja pito jel oce ili neće da da da telefon da pogledam pa ne kupujem ja žvaku nego aparat od skoro 400e

Bole ih uvo sta ti mislis,zato imas garanciju pa vrati ako nesto ne valja.

I čekaj ko idot mesec dana dok vide šta je, a daju ti neki mob od 10e na korišćenje. :D
Nisam to video u temi, kako je moguće da LG i Google sebi dopuste da Nexus 5 izađe sa toliko % falicnih?

Jer će sve da se razgrabi i jer radi hype.

Bole ih uvo sta ti mislis,zato imas garanciju pa vrati ako nesto ne valja.

Ja sam bar deset telefona kupio kod operatera i svaki sam dobro pogledao pre kupovine bez ikakvog ograničenja, bar je tako ovde u kg možda je kod tebe drugačije ali svakako ne bi smeo operater da ti zabrani da pogledaš robu koju kupuješ

Ni meni to nije jasno odkud toliko felericni jel se to svi zale ili je to opet ona situacija da su u Srbiju poslali skartove...? :-D

Svaki prodavac je duzan da ti upali da telefon da pogledas, ako nesto mrse radnici tu je uvek sef poslovnice :)

Smorila su više oba operatera, pogotovo Telenor, treba im sto godina da puste jedan telefon u prodaju...

ocekujte ga u Telenoru za 1.2. :p

E pa ovako...

Pazarih danas Nexus 5, povukoh obarac za 300e... Trazio sam za poslednje iz proizvodnje i pregledao u radnji, uzeo sa SN 312 (sto mu dodje decembar 2013)... Telefon nema problema sa dugmicima (sve je utegnuto,nista ne zvecka i ne klima se) i vibracijom, sve je ok po tom pitanju, vibracija radi-nista ne zavija... Nisam imao prilike da se zezam puno, u guzvi sam nazalost, veceras cu... Ostaje jos provera mrtvih piksela i screen bleed, mada mislim da nece biti nu tu problema, smatram da su vec ispeglali i zategli malo proizvodnju... U principu bice limuna uvek, ali makar mogu da zamenim bez problema...

Ostaje mi veceras da ga propisno iscedim i vidim koliko leti i kako ce se baterija ponasati narednih dana... Naravno i kamera... U svakom slucaju smatram da je odlicna kupovina i da nece niko zazaliti ko se odluci za ovaj model (naravno pre svega proveriti pre kupovine).

U svakom slucaju dalji utisci slede krajem nedelje!

P.S.

Inace ima li mozda neko predlog za SMS app koji bi zamenio ovaj Hangouts koji mi se nikako ne svidja... 8sms mozda? Eventualno jos koji app ( za citanje, vreme, mediju vec imam svoje preference tako da mi tu nije potreban neki predlog).

Poslednja izmena:
Inace ima li mozda neko predlog za SMS app koji bi zamenio ovaj Hangouts koji mi se nikako ne svidja... 8sms mozda? Eventualno jos koji app ( za citanje, vreme, mediju vec imam svoje preference tako da mi tu nije potreban neki predlog).

Mozda Contact+?
Meni je za sad ok, mada par stvari mi smeta.

Čestitam na kupovini! :)
Ako baš nećeš hangouts, probaj textra app za SMS.

flešuj npr slimkat i imaćeš staru messaging app :D poboljšanu

Isprobacu! nego sada primetih, mozda je banalno ali, n5 nema opciju eco/power saver mod kao sto imaju neki *caugh caugh* drugi proizvodjaci... jeste mozda banalno ali smatram da bi i ovom vanilla androidu verovatno izvuklo 10-20% vise... znaci li to da mi franco kernel ipak ne gine (cenim da je onaj snapdragon battery saver u storu crap)?

Vrh Dno