Kolike god da su sumnjam da su proporcionalne novcu koji bi morao da doplatis (oko 150e)!!
ako imas menjaj.. mnogo lepsi uredjaj(subjektivan dojam) i ima dosta bolju kameru.. a i displej mu nekako lepse lezi.. u radu se ne primecuje neka velika razlika. imao sam i n4 i n5
p.s. zabodeh na kladzi malo pre 10k,moram da se zahvalim vojkanovom milanutaman da manje osetim kupovinu g2 sutra
![]()
hmm... Nije zadovoljio N5 ili je neki drugi razlog prelaska na G2? :what:
Ja vec drugi put na G2, u pauzi izdrndao jedan Note 2 i Xperiu Z
Danas prvi put cackao Nexus, bogami G2 je lepsi i elegantniji fon. Nexus mi je nekako previse geek zonfa, a i upotrebna vrednost je na strani G2. Sta znam, skromno misljenje a mozda sam i omatorio :d
Bole ih uvo sta ti mislis,zato imas garanciju pa vrati ako nesto ne valja.
Od sutra u Vip-u, malopre mi rece prodavac u Delta city-u. To znaci da ce najverovatnije od sutra biti i u Telenoru, ne verujem da im se isplati da kasne za Vip-om.
Inace ima li mozda neko predlog za SMS app koji bi zamenio ovaj Hangouts koji mi se nikako ne svidja... 8sms mozda? Eventualno jos koji app ( za citanje, vreme, mediju vec imam svoje preference tako da mi tu nije potreban neki predlog).
Inace ima li mozda neko predlog za SMS app koji bi zamenio ovaj Hangouts koji mi se nikako ne svidja... 8sms mozda? Eventualno jos koji app ( za citanje, vreme, mediju vec imam svoje preference tako da mi tu nije potreban neki predlog).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari