Kad si kuci auto mod je na slabijem osvetljenju = duze trajanje baterije. Napolju je na najvisem = krace trajanje baterije. Nisi razumeo sta sam hteo da kazem. Ako si stalno napolju sigurno neces drzati na 30% osvetljenje, nego na jacem. To nece izdrzati ceo dan. Kao dole pomenuta 3 telefona.
Odlicna baterija je na ovim jacim Note 2/3, G2, Z1 koji imaju po 3k mah. Ovde je 2300 i to je ok. Ispod 2000 mah na 5" telefonima ni ne treba pricati.
Nije 3G, nego LTE :smoke:
Ne moze, na G2 ne radi auto![]()
tako nekako
Nexus 5 ima pristojno trajanje baterije, u rangu sa Nexus 4, a to nikako nije loše. G2 je na tom polju bolji zbog snažnije baterije i tu nema rasprave. Da li je bolje uzeti ovaj ili onaj model ipak zavisi od ličnih afiniteta. Poređenje između dva modela ne smatram offtopicom, jer je to realnost i time se svakodnevno bavimo (barem ljudi sa ovog foruma), ali preporuku za kupovinu određenog modela...![]()
kakvo bre zaostajanje za g2Here's what happens if you give a Nexus 5 to a photographer
Google Nexus 5: recensione della fotocamera
Bas sam pre par dana iz zezanja gledao semplove sa N5 i realno za jedan nexus kamera je odlicna, mnogo bolja nego na N4, sto se mene tice kamera vise nije mana Nexus telefona, ne zaostaje mnogo za G2 i slicnim kao sto je to bio ranije slucaj.
nije ni to baš merodavno... ne radi auto isto na svim telefonima, a nisu ni svi ekrani isti, ako hoćeš laboratorijsko poređenje onda su anandovi testovi najbliži tome jer napanje svaki ekran na isto osvetljenje (koliko god to % bilo) i tako mere.Ja kazem da kad neko poredi bateriju, ne mozes da dodas da treba da stavi XX% pa da vidi onda koliko traje.
Drzi na auto i to je to.
nije ni to baš merodavno... ne radi auto isto na svim telefonima, a nisu ni svi ekrani isti, ako hoćeš laboratorijsko poređenje onda su anandovi testovi najbliži tome jer napanje svaki ekran na isto osvetljenje (koliko god to % bilo) i tako mere.
inače auto mod na n5 je preprejak, pisao sam već, nepotrebno blješti. lux autobrightness rešava stvar.
Ne postoji telefon kome baterija izdrzi 48h aktivnog koriscenja za telefoniranje, slikanje, citanje novina, fejsbucenja i ostalih stvari u razumnoj mjeri.
Cekaj, zasto je uopste bitno trajanje baterije danas pored toliko usb-ova i uticnica oko nas?
Ne postoji telefon kome baterija izdrzi 48h aktivnog koriscenja za telefoniranje, slikanje, citanje novina, fejsbucenja i ostalih stvari u razumnoj mjeri. Prema tome, nema potrebe opterecivati se.
Cega bre 90 sati, minuta? ;d
Đilke, ne preterujKao da si ne znam šta dobio dužim trajanjem baterije. Kao da si na S2 stalno tražio utičnicu, jer nisi mogao jedan dan da izguraš...
@Gizmo
inace moracu izgleda da posegnem za crystal clear folijama.. ove mat mi vec sada deluju malo muljavo, dacu im sansu ali sumnjam da ce ostati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari