Šta je novo?

LG Nexus 5

Flešuj ga, ne gubiš ništa... Znam da je pričao da planira da ubaci neke power saving opcije kada je baterija pri kraju ali ne znam šta se tu dešava, ne pratim više... U svakom slučaju ne radi taj power saving ništa specijalno, obara klokove, smanjuje brightness, gasi net, onemogućava blic... Uglavnom sve iritantne stvari :)

Smorila su više oba operatera, pogotovo Telenor, treba im sto godina da puste jedan telefon u prodaju...

Da znaš da jesu, a inače pitah malopre u jednoj od poslovnica i lik mi onako opušteno kaže kako, pa naravno, on stiže 01. feb.
IzNoGooD zaista nije good, ali je dobar u predviđanjima :) (ako je to uopšte bilo predviđanje).

Pa necu ni da uzmem kod njih na kraju zato sto su takvi... Ako treba dacu 10k vise u Vip-u, iz principa.

verovatno ce ga dobiti kada i g2.. pocetkom februara :crash:

@Gizmo a da li imaš info da li ga je dobio neko ko je odradio online rezervaciju?

Mislim da nije jos niko, javio bi se ovde verovatno.

Resio sam da sa mog mazenog i pazenog S2 predjem na noviji telefon sa brzim procesorom. Koliko vidim trenutno je najbolji nexus 5. Posto cu da ga kupujem na oglasima zamolio bih ukratko sta da pazim na modelima da se na zayebem? Neko je pominjao klimavo dugmence i sta jos tu treba da se pazi?

Ma pusti dugme, gledaj mrtve pixele i testiraj vibraciju da li tandrče

Pa mislim stvarno... Zezaju na carini izgleda, zato se ovoliko odlaze.

u vipu se pojavila cena po tarifama za N5 cini mi se da je malo jeftiniji od G2. Nzm da li ga ima i u poslovnicama

Super, ima da skoknem do par poslovnica da proverim, kad se zavrsi ova Dell prezentacija.

Smart700 + 1GB 28k. Nije lose. 6k jeftiniji od G2.

i dalje samo u crnoj boji.. ko da je bilo tesko nabaviti i beli uredjaj

@fkloznica
Ti beli su manje problematicni ili cisto to sto je bolji osecaj u ruci? I meni se vise svidja beli :)

Bio sam do Vip-a u Nemanjinoj, nisu ga dobili jos uvek.

@fkloznica
Ti beli su manje problematicni ili cisto to sto je bolji osecaj u ruci? I meni se vise svidja beli :)

ma kazem samo.. bio sam skeptican prema belom i onda sam ga koristio par minuta i dosta dobro lezi.. ako nista manje se masti i prlja od crnog :D

ne vidim zasto nema, ajde n4 beli je kasnije izasao ali n5 je odma u dve varijante i skoro niko nema beli...
Inace ova scena sa vaucherima u telenoru je aktivna samo do kraja meseca?

Da, do 31. januara. Bitno je samo da se ubode normalan primerak, nebitno da li crni ili beli. Na belom mene recimo izuzetno nerviraju glossy bokovi, ne znam sto je bilo tesko da ih ostave mat...

Zna se da je glosy.. :) Po meni se crni previse prlja,moras vise da brises zadnji deo moba nego displej. A ako hocete mat sa strane,kupite crni i onda narucite beli orginal zadnji deo i zamenite :)

Poslednja izmena:
Zna se da je glosy.. :) Po meni se crni previse prlja,moras vise da brises zadnji deo moba nego displej. A ako hocete mat sa strane,kupite crni i onda narucite beli orginal zadnji deo i zamenite :)

Preskupo, 35 dolara je deo.

@vkokan

Nisam ni planirao pošto ga nije bilo tamo.

Poslednja izmena:
Hahaha ne mrači narod više bre niko ga neće kupiti :D

Ma smorio se doma pa moram malo da trolujem.. :) tebe bas briga,furas s2 i ebe ti se,dok se ja patim sa nekom crno belom nokijom koja nema ni naziv.. Sorry za off

@fkloznica

Pa kada si cepidlacio da n5... Evo na mome nikakvih problema... Lepo sacekaj noviju seriju, pregledaj pa pazari ponovo... :) Seem ako neces G2...

Evo drugari stiglo je postavio sam relativno lako, mora da se koristi fen za ivice i odmah uhvati ali bukvalno samo par sekundi duvanja (lol) i zalepi se kako treba bez fena nema nista, osecaj pod rukom je ekstra, ivice nisu strasno ostre, kvalitet nalepnice je isto ekstra, posto sam imao par pokusaja lepljenja i skidanja ni trunka lepka ne ostaje na telefonu i bukvalno sve ostane cisto. Ko pazi na telefon a ne voli case dobra je stvar, ovo pozadi,folija na ekran i nema zime.Ja sam uzeo samo ledja i to preporucujem svima koji odluce da kupe znaci samo ledja i eventualno ono od napred stikere sa strane nemojte kupovati jer izgleda ocajno.

Prilozi

• IMG_20140121_162938 (1).jpg
    IMG_20140121_162938 (1).jpg
    1 MB · Pregleda: 233
Nazad
Vrh Dno