@Scream
I mene bi bas interesovalo koji su to problemi zbog kojih si se odlucio za prodaju? Nadam se da nisi uzurpator iz G2 klana...
Inace evo jedan interesantan link za sve fanove G2 i n5... Posebno me je zaintrigiralo ovo za poredjenje ekrana ova dva modela,u svakom slucaju interesantan thread.. Mozda Gizmo baci pogled ako ne bude imao G2 pri ruci da uporedi...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2512881&page=5
Inace da li bi mozda Gizmo mogao da uporedi tj kaze kako se modeli iz prosle godine nose sa N5-icom (S4,HTC One, Z1)....
Otvori temu šta kupiti, jer ovo je N5 tema. Nije mi teško da uradim report, a moderatori obožavaju off topic. Pogotovo novih članova.
Preteruješ sada...
Od početka je stalno neko poredjenje. Daj čoveče nije problem otvoriti temu na odgovarajućem delu foruma, pa tamo možeš da imaš poredjenja koliko hoćeš.
Premalo...
U redu, verovatno je da sam pogresio, ali mi do sada niko nije skrenuo paznju... Moje interesovanje se svodilo na Neksus 5 i prednosti i mane istog, s ozbirom da je ovo tema o istom smatrao sam da je prikladno da pitanja o doticnom uredjaju i postavim ovde.............................
Inace da li bi mozda Gizmo mogao da uporedi tj kaze kako se modeli iz prosle godine nose sa N5-icom (S4,HTC One, Z1)....
Sve sve al ja ne shvatam otkud tebi to da nexus nema odličnu bateriju, jel te to Samsungerica slagala?![]()
@Uros Novakovic
Pa sada ide deo gde ce Djilko da kaze kako on izvlaci X sati sa X% osvetljenja na njegovom G2... i kako zbog toga baterija i Nexus 5 ne valjaju...![]()
![]()
A zasto bi stavljao jace osvetljenje ako je auto mod dovoljan?
Tom logikom moze da stavi osvetljenje na 30% i da mu baterija traje duplo duze.
Nivo osvetljenja ekrana nije svima isti i zato kad poredite, onda makar stavite na auto.
A zasto bi stavljao jace osvetljenje ako je auto mod dovoljan?
Tom logikom moze da stavi osvetljenje na 30% i da mu baterija traje duplo duze.
Nivo osvetljenja ekrana nije svima isti i zato kad poredite, onda makar stavite na auto.
Lol meni baterija na n5 traje 3 dana bez problema, sve stock iz kutije nista nisam dirao, nista ne cackam a sve imam i sve koristim normalno i nikad nisam bio srecniji sa telefonom,igrice na tel ne igram, sve ostalo koristim umereno. Ne znam da li postoji neka razlika ili je neko dobio tel sa felericnom baterijom ali moja baterija je vrh vrhova, kamera je posle 4.4.2 isto jako pristojna, sto se zvuka i zvucnika tice nemam ni tu nekih zamerki posebnih. Ono sto me najvise odusevljava je izgleda telefona nekako mi je taman po svemu. Ja od sad furam samo Nexus jos samo da ovi iz googla ne budu kerovi i da nastave da podrzavaju makar svoje telefone sa redovnim updejtom i bez kasnjenja.
Reci jos da si na hspda modu tj da ti je upaljen gprs na 3g ili wifi pored i dotuci nas skroz!
Sto se problema tice moj primerak ima samo klimavo power dugme, burazer je uzeo pre mene i imao je problem sa vibracijom uzasno se cula pa je menjao fon i dobio je tel bez mane cak mu se ni dugme ne klima. Od svih gluposti moli boga da dobijes klimavo dugmea ne nesto drugo
Here's what happens if you give a Nexus 5 to a photographer
Google Nexus 5: recensione della fotocamera
Bas sam pre par dana iz zezanja gledao semplove sa N5 i realno za jedan nexus kamera je odlicna, mnogo bolja nego na N4, sto se mene tice kamera vise nije mana Nexus telefona, ne zaostaje mnogo za G2 i slicnim kao sto je to bio ranije slucaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari