Šta je novo?

LG Nexus 5

Untitled.png

Toliko o tome... :smash: Moraću da naručujem direktno sa Spigen-ovog sajta...

Ne šalje se, pogledaj post iznad, to je taj isti case. Zna li možda neko koliko bi me mogla koštati poštarina preko Spigena?

hm, imam onaj addon za FF koji proverava da li se salje i daje mi za jednog da salje, ali za $13.98 shipping.

Untitled.png

Ne znam na koju foru, evo koju poruku dobijam kad krenem na checkout... :zgran:

spigen.png

izaberi na prvoj strani proizvoda - imas 2 prodavca.

Pogledajte prilog 128781

Toliko o tome... :smash: Moraću da naručujem direktno sa Spigen-ovog sajta...

Zar nije bolje da si probao neki evropski amazon, ako i salju manje su postarine, a obicno salju svuda po evropi...

I da, obicno za proizvode imas vise prodavaca, Amazon izlista jednog, uglavnom najeftinijeg, ali imas za male razlike u novcu, one koji salju internacionalno i sl., dakle pogledas prvo koji salju svuda, pise im to u opisu...

Poslednja izmena:
video sam :D mada su to kopirali tekst sa svih njihovih oglasa.. doduse sada im je 415e cena.. 10e pad za dan :D

Gdje ga ima u Banjaluci?

Poslednja izmena:
nisam lepo procitao poruku.. ma ocekujem brz pad cene do nove god. :D ako nista i dalje se uzdam u kolegu vojkana :)

Poslednja izmena:
Pasce cena gotovo sigurno posle novaka barem kod ovih nasih preprodavaca a na googleplay store-u sumljam jer je prosli model drzao cenu do samoga kraja! Ja cekam 32gb posle novaka iz USA tamo je definitivno najpovoljnije samo ako vam neko ide tamo ovako nista nije povoljno!Oko 360e izadje 32gb u USA

Poslednja izmena:
Pa kakve veze to ima, telefoni su legalni, to provijereno znam.

Sta bi ti sa tim imei odradio molim te ? :D

Da, šta bi uradio sa imei?

bitno je da je pala cena na 410 :D
Ne bi on spustio da u radnjama nisu spustili, u radnji u BG je 415e nov sa garancijom. Evo primera:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3954/LG/Nexus-5-16GB
Van pameti je dati 410e za neki sa oglasa. Ako ovaj u radnji prodaje po 415e i plus plaća lokal, radnika, struju, troškovi i još se ugradio, plus daje garanciju... a ovaj nit radnje, nit garancije a 5e jeftiniji? Ma da. Uvek mi ti sa oglasa izađu skuplje. Lakše prodam kasnije legalan telefon sa garancijom.

Poslednja izmena:
ne znam, ali znam da ga svi kriju iz nekog razloga kada ga kace na net..(video brda primera na xda) mozda moze da se na neki nacin ukrade imei,ebem li ga

ne znam, ali znam da ga svi kriju iz nekog razloga kada ga kace na net..(video brda primera na xda) mozda moze da se na neki nacin ukrade imei,ebem li ga
IMEI je jako osetljiva stvar...zamisli da postoje dva telefona sa istim IMEI-em...

Ok, i imei nisu u istim državama? Šta se dešava?

Samo sto u Srbiji dodju cike u belom.

Kao da se imei lako menja, na nekim modelima nemoguće. Ako neko nešto muti danas je jednostavnije kupiti karticu na trafici 200din i fon na buvljaku 15e i uznemiravati koga treba, ne zezati se sa promenom imei, gubiti ko zna koje vreme oko toga, kupovati bokseve za servis...

Ma i vise. Cesto sam delio linkove na forumu samo ja :)

Kul su likovi, da ti nisi jedan od njih?

Nazad
Vrh Dno