Šta je novo?

LG Nexus 5

+1 za share ANDROID SRBIJA ali iskreno mrzi me praviti g+ samo zbog toga :D

Znam da niko odavde nema koristi od toga ali je baš blentavo, $49 :)

Има и код нас телефона за динар, ништа специјално.

Има г2 за динар, али није то поента.
Хтео сам да кажем да ова цена од 50 долара није регуларна цена у радњи са попустом него да је условљена разним стварима.

evo i logic ga je dobio,ima na njihovo sajtu.. sada samo da se saceka mesec dva da mu padne cena na neki razuman nivo :D

@fkloznica

Na koliko očekuješ da će pasti cena?

Ovo je sada 400 € što je po meni sasvim OK cena. Ako sam dobro razumeo, u Americi je 350 dolara plus porez i poštarina ako se kupuje na GP. Kada se to prebaci u evre po čuvenoj računici za tehniku gde 1 USD = 1 EUR, to mu dođe na isto.

Kada bi se kupio direktno na Google Store i doturio ovamo cijena bi bila oko 320 € za model sa 32 GB, meni to nije baš malo. Ovih dana mi misli idu više na tu stranu da mi se ne isplati uraditi tako nešto i doplatiti oko 120 € na N4. Tim prije što bih rado nabavio Nexus 10 za mamu pa gledam sad ove popuste oko Black Friday, model sa 32 GB je na Amazonu već pao za $100 ali model sa 16 GB nije, čekam njega (ako neko možda naleti na neki popust neka mi javi na PP :)). Čudi me da sam Google ne daje popust za stari Nexus 10 s obzirom da im treba izaći novi ovih dana, kao što su rasprodavali Nexus 4 pred izlazak Nexus 5.

Zar nisu testovi pokazali da N5 ima ponajbolju vjernost boja? Kakve isprane boje?

pricam za ljude koji su naviknuti na amoled i njihove prezasicene boje :) inace ja licno gotivim te "isprane" boje

Kakav je displej N5 kada se uživo poredi sa N4? Da li su boje isprane kao na N4 ili je to bolje? Ne tražim amoled, više volim IPS kao na G2, to mi je odličan i brutalan displej.

zavisi sta preferiras.. g2 pokusava da izvuce amoled boje zato ti se svidja.. o tome je pricala ona djilkosova erica

I kakav je zvučnik na telefonu?

ako bih narucio iz Kanade nexus 5 , da li bi on radio bez problema kod nas . Naravno uzeo bi ga preko google play-a

ako bih narucio iz Kanade nexus 5 , da li bi on radio bez problema kod nas . Naravno uzeo bi ga preko google play-a

Naravno da bi. U to nemoj da sumnjash. Ako sam dobro shvatio, mislio si na " da li bi radio na nashoj mrezi, u smislu da nije slucajno zakljucan itd " ?

ako je verzija 820 (a cini mi se da jeste) ne bi imao LTE , koga za sada ni nema u srbiji :)

Poslednja izmena:
imam jedno pitanje treba da idem u suboticu za vikend pa sam mislio da svratim do segedina takodje..koju mi radnju preporucujete ili neki sajt gde mogu pazariti nexus 5...treba da uzimam za druga jedan

Ja sam u ovoj temi tvrdio da G2 dobija do kraja godine 4.4, tako da je uglavnom bolja kupovina po cenama kod nas.
I to nije tacno, jer su odlozili... :d

Vrh Dno