predragole
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.08.2013
- Poena
- 169
Ja kad bih to pokušao spalio bih telefon upaljačem kakav sam baksuz 
Oslobadjas se poreza tako sto dobijes racun u radnji a na izlazu iz EU to je Madjarska trazis da ti udare pecat o oslobadjanju poreza, racun mora da je na tvoje ime da bi mogao to da uradis. Odes ovde kod lopova u Raif banku i vrate ti porez naravno sa njihovom provizijom. Ako leti avionom to isto urdis samo sto tamo uzmes pare na aeodromu bez nasih lopova. Ja sam moj N5 kupio u radnji za teh robom ne preko playstore-a. Idem opet tamo i nadam se da ce biti 32gb![]()
Bez poreza. Vidiš koliki je porez (VAT) tek kad odeš na checkout, uz njega se doda i shipping i to troje formira konačnu cijenu.na play store-u je cena sa porezom
Bez poreza. Vidiš koliki je porez (VAT) tek kad odeš na checkout, uz njega se doda i shipping i to troje formira konačnu cijenu.
Zar nije ovde bilo reci da je u USA cena bez poreza (te kad se doda cena bude veca od 400$), dok je 400e u EU sa porezom, pa zbog toga realna razlika u ceni nije bas 100e... Mislim na play store...
Ali povrh svega na kraju mi nije jasno ako se uzme povracaj, ispada da se porez nikome ne plati...
Zar nije ovde bilo reci da je u USA cena bez poreza (te kad se doda cena bude veca od 400$), dok je 400e u EU sa porezom, pa zbog toga realna razlika u ceni nije bas 100e... Mislim na play store...
Ali povrh svega na kraju mi nije jasno ako se uzme povracaj, ispada da se porez nikome ne plati...
Oslobadjas se poreza tako sto dobijes racun u radnji a na izlazu iz EU to je Madjarska trazis da ti udare pecat o oslobadjanju poreza, racun mora da je na tvoje ime da bi mogao to da uradis. Odes ovde kod lopova u Raif banku i vrate ti porez naravno sa njihovom provizijom. Ako leti avionom to isto urdis samo sto tamo uzmes pare na aeodromu bez nasih lopova. Ja sam moj N5 kupio u radnji za teh robom ne preko playstore-a. Idem opet tamo i nadam se da ce biti 32gb![]()
Kako rastaviti i staviti Nexus 5:
https://www.youtube.com/watch?v=OPuCmfhzgbg&feature=youtube_gdata_player
Au j.......te ala ima nepismenih ovde pa jel neko isao preko ikada??????????Cast izuzecima koji se trude da objasne....porez dobijas kad izlazis iz zemlje na aeodromu udara se pecat i vracaju ga! A ako si autom udaraju pecat na poslednjoj zemlji EU iz koje izlazis to je meni obicno Madjarska i sa tim racunom i pecatom odem u banku u Srbiji i podignem porez!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari