Šta je novo?

LG Nexus 5

1% / minuti :), zeznuo sam se :). Mada vjerovatno i kod njega usporava pred kraj, ne ide linearno.

Ja sam ga kupio u Becu za 399 oslobodis se poreza i to je najbolja i najbrza kupovina i tacka, a ne preko playstore-a! izlazi ti telefon oko 340e od 16gb...

da ali ne ide svako u bec tek tako.. :) niti ima rodbinu tamo.. slazem se da je tako najbolja kupovina

Evo kako izgleda moja narudžbenica:

1458941_10201494547257871_864022855_n.jpg

Kad se sračuna, platio sam telefon 325 evra i nije mi žao :D

cudi me sto ti nije zao.. :D lepa kupovina,castitam.. :)

Baš tako, izadje oko 320€ za 32 GB iz USA pa je to bolje nego iz Beča.

kako tako brzo? taj crni 32 GB piše da izlazi iz skladišta za 2-3 nedelje, plus shipping, plus put iz USA tog što ti donosi

to da.. ali se to nikada ne zna. napisu tako 2-3 nedelje a desi se da posalju posle 7 dana. sve je moguce :)

Plus porez USA u kojoj drzavi je itd...

kako tako brzo? taj crni 32 GB piše da izlazi iz skladišta za 2-3 nedelje, plus shipping, plus put iz USA tog što ti donosi
Pa naručen je pre skoro dve nedelje, a ti prijatelji iz USA koji mi obavljaju celu stvar mogu da mi, preko svojih prijatelja koji dolaze za Srbiju, pošalju uređaje kad god, tako da očekujem mašine krajem novembra, eventualno početkom decembra. :)

to da.. ali se to nikada ne zna. napisu tako 2-3 nedelje a desi se da posalju posle 7 dana. sve je moguce :)

A i ovo :D

Pa tax (8%) mu je ukljucen u racun, i kada se "odradi" racunica telefon kosta toliko koliko je covek rekao :)

Da, da, to je to.

Samo da nije Kalifornija :D

Ako kupis u nekoj prodavnici koja nije playstore. Tipa tehnomanija u austriji...

Sto da ne,i ja sam svojevremeno na iphonetu 2g busio dole iglom one rupice da probijem zastitu sto smanjuje jacinu zvuka ;)

A da koristite slusalice? Od kad treba da telefon bude zvucni sistem?

Mozda da ne propustis poziv kad si u nekoj setnji? ;)

Jeste, jel ti mislis po ovoj hladnoci da setam bez jakne, pa i da osetim vibraciju :) A ni ovako kad mi je nekad u torbici ne cujem telefon, tako da vibracija ne pomaze...

Jeste, jel ti mislis po ovoj hladnoci da setam bez jakne, pa i da osetim vibraciju :) A ni ovako kad mi je nekad u torbici ne cujem telefon, tako da vibracija ne pomaze...

Meni je telefon uvek u dzepu pantalona. Nikad ne nosim u jakni, niti kupujem telefon koji mi ne staje u isti.

Pa ajde S2 i nekako, ali sad ovi od 5"+ nece bas lepo da stanu u farke. Jos moram da se patim, da ustajem da bi ga izvadio.

N4 uredno staje u farmerke i trenerku i tako ga nosim, ne u torbici ili jakni. Tako da će i N5 da stane. Mada jeste problem kad se sagneš da vežeš pertle ili tako nešto. A kad se sjetim da sam nekad išao u radnju da probam SGS samo da bih vidio da li će to glomazno čudo od čak 4" da stane u džep :)

Nazad
Vrh Dno