Šta je novo?

LG Nexus 5

Stigao mi sinoć telefon :) Malo je reći da sam oduševljen. Naravno, performanse su vrhunske, sve leti ko ludo, otvaranje aplikacija je trenutno i bez ikakvog laga. Kada se prvi put koristi, boje vaistinu deluju malo isprane kada se prvi put koristi, ali nakon par sati korišćenja sam se navikao i sad mi izgleda sasvim prirodno, normalno. Što se tiče baterije, samo nek ostane ovako. Drndam telefon od 9h, sad sam na ~40%. Kamera je odlična na dnevnom svetlu, unutra baš i ne briljira. Kao što je već rečeno, zvučnik jeste najslabija tačka, zvuk nije loš, prosečan je u najmanju ruku, ali je jednostavno pretih. Ono što me je još oduševilo je kvalitet izrade-stvarno je vrhunski, stako se savršeno uklapa, sve deluje čvrsto, ona guma sa zadnje strane je fenomenalna-daje taj tzv. osećaj premium telefona, ne klizi, a i izgleda prelepo. Eto ukratko toliko, ako nekog zanima još nešto nek slobodno pita :)

koji si tel imao pre nexusa?
daj battery stats ekrane kad ga isprazniš :)

До сад сам имао Алкател 992д, вечерас стижу слике :)

Ne radim sad ništa pametno, pa evo trenutno stanje... Ovo malo punjenja je trajalo bukvalno 3 minuta dok sam prebacivao par slika preko USB-a

Screenshot_2013-11-30-20-43-47.png

Screenshot_2013-11-30-20-43-57.png

Screenshot_2013-11-30-20-44-04.png

3 i po sata Screen On Time-a i još 32% baterije je sasvim zadovoljavajuće.

Poslednja izmena:
nije loše. bolje od galaxy nexusa :) oduzmeš ovih 10ak% što si dopunjavao i idalje si na oko 20ak. na koliko je osvetljenje? 2g/3g mreža, ceo dan si na wifi ili...?
google now je uključen? vidim visoko je po potrošnji

Osvetljenje je 80% vremena automatsko, a ostatak na maksimumu. Google Now uljučen, praćenje lokacije isključeno, 3g isključen skoro ceo dan, WiFi uključen ceo dan. :)

Dakle, baterija kao i na N4, otprilike. Sto je ok, po mom misljenju. Dakle, oba poslednja Nexusa su strava kupovine.

@predragole
Koliko je storage - a dostupno korisniku. Pretpostavljam da si instalirao vec aplikacije koje koristis? Koliko si instalirao? Igre uzimaju dosta...

Dakle, baterija kao i na N4, otprilike. Sto je ok, po mom misljenju. Dakle, oba poslednja Nexusa su strava kupovine.
Што се тиче батерије...

Screenshot_2013-12-01-03-13-06.png

Screenshot_2013-12-01-03-13-14.png

Screenshot_2013-12-01-03-13-23.png

Ово мало пуњења је пребацивање пар слика и песама преко усб-а, ја сам одушевљен, у најмању руку. WiFi и Google now укључени скоро нон стоп, ГПС искључен, осветљење аутоматско

@predragole
Koliko je storage - a dostupno korisniku. Pretpostavljam da si instalirao vec aplikacije koje koristis? Koliko si instalirao? Igre uzimaju dosta...
Не сећам се колко сам имао меморије на располагању out of the box, али са инсталираним Agent Dash, FIFA 14 i Real Racing, ево како изгледа

Screenshot_2013-12-01-17-17-47.png

Poslednja izmena:
to je ova 26.76 brojka
12.2-3 je 16gb verzija

aj kad budeš imao ciklus bez dopunjava okači i to. ovo jeste dobro al ipak 4x si ga kačio na punjač, onako odokativno 15-20% si mu dodao

to je ova 26.76 brojka
12.2-3 je 16gb verzija

aj kad budeš imao ciklus bez dopunjava okači i to. ovo jeste dobro al ipak 4x si ga kačio na punjač, onako odokativno 15-20% si mu dodao

Ali tih zadnjih 4% koliko mu je ostalo, mogu dobro da se otegnu, i pokriju dopune koje je imao..

Ево без допуњавања... 4+ сати уз жестоко дрндање је феноменално

Prilozi

• Screenshot_2013-12-01-19-41-48.png
    Screenshot_2013-12-01-19-41-48.png
    293.5 KB · Pregleda: 291
  • Screenshot_2013-12-01-19-41-52.png
    Screenshot_2013-12-01-19-41-52.png
    185.1 KB · Pregleda: 281
  • Screenshot_2013-12-01-19-41-59.png
    Screenshot_2013-12-01-19-41-59.png
    143.4 KB · Pregleda: 281
Slabo je to.
Ja na N4 izvucem 4:30 sot na 30h standby.

mozda ga ubija google now.. mada ne znam zasto bi mu on bio ukljucen

U ovom ciklusu punjenja ču da isključim G Now pa ćemo onda da vidimo rezultate.

Moguce.Ja to ne palim a i lokacije su mi pogasene.

Google search му је потрошио 12 посто у првим ЅЅ.

Mislim da ne pricamo o istim. Ono prvo nije bilo relevantno, jer je dopunjavao. Pricamo o poslednja 3 SS-a sto je okacio gde je prikazao sve.

Hebemu misa,gdje je to n5 gel iskustvo?

Ukljuci ti google now, lokacije i 3g pa okaci ss nakon par dana.

prvi put da odgledam ceo njen klip :D ovo bi bio najaci fon samo da su stavili makar 2600mah ,stekovi :)

Al' sto joj je baterija tokom celog opisa na izmaku :d i stalno na punjacu :d

prvi put da odgledam ceo njen klip :D ovo bi bio najaci fon samo da su stavili makar 2600mah ,stekovi :)

dovoljno bi bilo da guglov softver nije raspad... g2 ljudima traje maltene duplo više od nexusa a ima samo 30% jaču bateriju i veći ekran. svaki nexus dobija po 6 apdejtova koji mu popravljaju trajanje pa tamo negde nakon godinu dana ima "dobru" bateriju tj onakvu kakvu je trebao da ima na izlasku. tako će i sa ovim da bude, optimizovaće ga tamo pred n6

Šta G2 ima drugačije u softveru kada on preko vanila androida koji ima Nexus ima još i svoj UI i druge "dodatke" ?

Jel G2 ima isti android kao i Nexus?

Nazad
Vrh Dno