Šta je novo?

LG Nexus 5

new-nexus-5.jpg

kako google u hodu ispravlja n5.. na novijim modelima je povecao rupe za zvucnik a neki kazu da su fizicki dugmici manje ostri u smislu da su vise zaobljeni.

^ tuzice ih apple zbog rupica zvucnika :d

Izašao 4.4.2, a ja još ni 4.4.1 nisam dobio. Jel treba da me brine to? :sceptic:

ne.. kada ti dodje ima da ti odmah grune na 4.4.2..

pitaj tamo u n4 temi kako da ubrzas stvari da ti dodje updejt.. ja sam skroz zaboravio kako :D valjda treba da odradis clear cache na google servisima i mozda google frameworku da bi ti se prijavio ota updejt

Poslednja izmena:
Valjda se odradi clear data na frameworku i clear cache na servisima i restartuje se... Znam za tu foru, obavio sam celu proceduru pet-šest puta u poslednjih sat vremena i ništa...

EDIT: Evo ga, apdejtujem upravo :)

Poslednja izmena:

ovaj cm se nije menjao jos od dana kada sam ga furao na s1 :D

Kakve futrole koristite? Sve gledam šta ima u ponudi i uglavnom svi preporučuju Spigen, ima li kod nas da se nabavi tako nešto?

Što volim ove optimiste koji na ovom forumu pokušavaju da nam uvale N5 za 450...možda je trebao da proba na isrbija :D

ma cuti ja se dopisivao sa nekim preprodavcem malo pre.. rece on meni ja ako ga prodam za 390e ja izmam zaradu 15e.. ja reko ma da,u sledecoj poruci ocekujem da mi kazes da si na gubitku :D on samo sto me nije izbo preko poruke.. :) cudnih ljudi u srbiji ima..

to stoji...dupla preprodaja :D tu smo najbolji.. odemo u tempo kupimo stvari i onda prodajemo u trafici i to nam je "posao" ... ali su to neke druge teme

A zamisli lika koji je ovde i akcija po americi ljude da mu naruchuju sa playa...mora i tamo neko da bude ko ce to sve da organizuje... Al pashce im obojici marža :)

Ima li negde da se uzme ovaj telefon sa bar 12 meseci garancije?
I dal ima negde da se vidi uzivo ova masina? :)
I dal ce ga biti u Telenoru skoro?

Koliko si ga platio i koja su prve 3 cifre od serijskog broja ?

E Loznice ja sam juce uzeo neksus pet koja je fora sa tim serial brojevima

Cisto zbog datuma proizvodnje.. Sto noviji model manje su sanse da nabasas na problem jer proizvodjaci uce kroz proces proizvodnje .. Uglavnom mislim da je najnoviji 311 vec ovih dana bi trebala da izadje 312 serija :)

A koliko prođe vremena između jedne i druge serije? Koja je ovo sada serija od početka prodaje?

Kakve su izmjene, ima li changelog? :)

Vidio sam na onoj nekoj slici da su rupice za zvučnik malo veće jer su se mnogi žalili da je zvučnik bio suviše tih na N5. Ne znam da li je sad nešto bolje.

Da ima changelog :) u sustini isti telefoni ali manja sansa da dobijes prasinu ispod displeja labavo pover dugme ,vibracije koje zvece itd itd

Vrh Dno