Šta je novo?

LG Nexus 5

Zna li neko mail tog ovlascenog servisa za lg da ih pitam koliko kosta baterija ,i da li mogu da je kupim i sam zamenim da mi ne ogule slucajno mob :)

Poslednja izmena:
Meni nisu nista uzeli. Nekako sam usao u pricu sa serviserom, otisao sa njim u kancelariju tamo sredili sve, popricali, odstampao neki papir sa racunom i to je to. Sve zavisi kakvi su likovovi i kako se postavite. Ne treba vazda biti sluzben i po PSu, balkan je ovo, uvijek moze malo opustencije i sale i dogovor.

Jos je neko mescin sa ovog foruma na moj savjet kod stanic tradea mijenjao bateriju...

Poslednja izmena:
Svi ovi silni apdejti poslednjih dana, google aplikacija i servisa znače da će uskoro 6.0.1 Tako je bilo i neposredno pre objave M.

MESC jeste ovlašćeni servis LG mobilnih telefona, aparat nam možete dostaviti.
Cena zamene baterije za navedeni uređaj iznosi oko 3300rsd

Odgovorili mi ljudi. Pa ovo moje sra*ce ide na zamenu baterije uskoro :)

Da stavim pin kod na mob da mi ne bi drljali po slikama kada ga odnesem u servis ?

Ne znam.. Nikada nisam nosio mobove po servisima :)

Onda stavi neki pin za svaki slučaj. Reći ćeš kakvo ti je iskustvo sa njima, pa da i ja odnesem [emoji6]

Mobis je jedan od najprofi servisa u koji sam ušao, 2 puta sam nosio alkatel idol x na reklamaciju, jednom ploča crkla, drugi put mikrofon, završe posao za jedan, dva dana max, pozovu te odmah, bez ikakvih problema, vlage u telefonu i slično.. Bar moje iskustvo..

Kapiram da može neki dogovor oko termina?! Mislim, glupo je da telefon stoji u servisu par dana zbog zamene baterije?! Jedino ako imaju neviđeno puno posla.

Pa cenim da cak i tada moze da se rezervise vreme i onda samo dodjes u dogovoreno vreme i zamene bateriju. Nadam se da je tako

Naravno da je original. Ovlašćeni LG servis je u pitanju. :)

Ja sam vam već to pisao u temi.
Urade istog dana ili eventualno za sutra.

Pre nego što pošaljete u servis, snimite pred njima telefon i uslikajte iz uglova i ekran i sve gde moze da se oguli i izgrebe.

Čisto da ne bi bilo evo vam telefon zamenili smo bateriju. Pogledaš telefon, liči kao da se desila Hirosima i Nagasaki. Pa onda ti oni kažu da je telefon već bio takav.

Zato lepo sve odradis i glava ne boli.

To je malo neprijatno, doduše.

Ko može da odradi, svakako nije loše.

Krenem ja da updejtujem chrome na ps kad mi mob izbaci nesto ovako.. Prvi put mi se ovo desava. Da prihvatim sledeci put ?

997cf908209f251189392f073564a787.jpg

4a06336523e4d003c976b02d2bf1e92b.jpg

To je normalno, povremeno podsećaju na sigurnosne mere...

Da li si podesio recovery opcije itd...

Jesam onaj put kada su delili 3,4gb drivea za dz ako se sve podesi.. Ne treba ponovo da se smara sa tim cudima ?

Poslednja izmena:
I ja sam sada prvi put video.. A android koristim brda..

Da li su radio i bootloader novi ? Moram cekati novu catu pa onda ta dva faljla manuelno

Nazad
Vrh Dno