Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Meni nisu nista uzeli. Nekako sam usao u pricu sa serviserom, otisao sa njim u kancelariju tamo sredili sve, popricali, odstampao neki papir sa racunom i to je to. Sve zavisi kakvi su likovovi i kako se postavite. Ne treba vazda biti sluzben i po PSu, balkan je ovo, uvijek moze malo opustencije i sale i dogovor.
Jos je neko mescin sa ovog foruma na moj savjet kod stanic tradea mijenjao bateriju...
Mobis je jedan od najprofi servisa u koji sam ušao, 2 puta sam nosio alkatel idol x na reklamaciju, jednom ploča crkla, drugi put mikrofon, završe posao za jedan, dva dana max, pozovu te odmah, bez ikakvih problema, vlage u telefonu i slično.. Bar moje iskustvo..
Kapiram da može neki dogovor oko termina?! Mislim, glupo je da telefon stoji u servisu par dana zbog zamene baterije?! Jedino ako imaju neviđeno puno posla.
Pre nego što pošaljete u servis, snimite pred njima telefon i uslikajte iz uglova i ekran i sve gde moze da se oguli i izgrebe.
Čisto da ne bi bilo evo vam telefon zamenili smo bateriju. Pogledaš telefon, liči kao da se desila Hirosima i Nagasaki. Pa onda ti oni kažu da je telefon već bio takav.