Šta je novo?

LG Nexus 5

Javi da li si dobio nove smajlije kada ga flesnes [emoji23] ipak je to pitanje svih pitanja !

I da ,da li su sredili crnilo pri pozivima.. Mada ne verujem

Odustajem trenutno, serveri su preoptereceni. Sacekacu koji sat

http://arstechnica.com/gadgets/2015...-ton-of-new-emoji-and-weve-got-the-full-list/

flags2.png

:)

Dobro je sto nas nisu stavili tacno na sredinu ove slike :)

Vracam aplikacije trenutno, koliko vidim ima ona nova opcija press twice power button for camera.

WiFi se kaci ponovo normalno brzo. Bar za sada

Poslednja izmena:
Kazu tamo u temi da supersu 2.60 radi sa 6.0.1 verzijom :)

Ne treba mi onaj boot img?

Zanimljivo, nemam rut pa, vidim da od sada ne iskacu one gluposti imate virus vec ovako izadje

c70a9d28f2b75e8c3fdeaa24c8936c56.jpg

mnogo bolje resenje

Poslednja izmena:
Jok,pise da ta verzija sama modifikuje boot fajl. Da li je istina ne znam :)

Aj sada cu da probam

Edit: radi

Edit2: primecujem da se poprilicno brze butuje nego pre, u odnosu na kromu 5.1.1 sigurno jedno 15 sekundi brze

Poslednja izmena:
Popraviše li oni konačno crni ekran nakon razgovora?

U toku dana cu da testiram, posto mi se ni na starom nije desavalo stalno, samo ponekad.

Izasao updejt za antutu na ps.. 3d test mi isekao oci kako ga lose odradio :) neverica.. Koliko vama baci ovaj novi 3d test ? :)

uploadfromtaptalk1449574971236.png

929f23121bed1822f8d6afd7d8b698f6.jpg

Da li je realno da meriš?
Moram večeras da odradim full wipe i instaliram.

Da ,hteo da vidim kakav je novi test :) bas je zanimljiva ona japanska basta sa samurajima koji furaju lightsabere :)

Ljudi, jel vi svaki dan po jednom odradite full wipe i instalirate sve od nule? :D

Ne :) ja furam samo njegova stable i to uglavnom na divlje i to ne svaki.. Mrzi me da vracam sve posle i da se cimam :)

Ali sad mora full whipe zbog ovog moda.. Sta je tu je

Danas sam obavio desetak razgovora i svaki put se upalio ekran. Izgleda su i to sredili. Za sada nisam primetio da su nesto pokvarili [emoji51]

Ja javljam ovih dana. Večeras stavljam novi image sa full wipe (red je bio, čak sam i M odradio kao dirty flash :D ).

Da se ne gnjavim sa stock opet, je l' mogu samo da ubacim novi bootloader i radio i dirty flash 6.0.1?

Stavio novu Catu 6.0.1, koliko sam primetio brze se kaci na wifi. Sto se paljenja ekrana posle razgovora tice, to jos nisam proverio.

Nije mi lepo prosao root.. :/ radio je do prvog restarta i sada es explorer kaze da nisam rootovan . da odradim opet super su iz recoverija ?

Edit: koja krsina ovaj google fit.. Nije mi beckupovao statistiku poslednjih 30dana iako sam rucno isao sync pre faktori reseta.. Jeb%m ti google aplikacije

Edit:
Imam root es zeza i ne samo on negi svi root exploreri.. Zanimljivo da je prihvatio root za neke druge programe :/

2758d32bfe6d870a10e4ac4f5c2315f8.jpg

Poslednja izmena:
Ja ću ipak preskočiti taj mod i flešovati redovan fajl koji je atl4ntis stavio. Jel neko probao tako?

Ja sam rootovao sa SuperSU 2.6 i jedina aplikacija koja odbija saradnju je Quick Reboot - kaze "Your device is not ROOT".

Inace supersu se ne mirise bas u fullu sa stock kernelom. Ako neko otkrije kako da imam stock sa rootom neka pise. Ne interesuju me custom kerneli jer svi rade 5 puta gore od stocka

Svi oni rade kao stock kada skrolujem po novi a kada udjem u jedinu igru koju igram a pri tome je 2d krece rezanje ociju. Neka hvala,stock do kraja :)

Ranije neka sa spajanjem koju sam redovno drzao za testiranje kernela,a sada ne mogu da je nadjem.. Lol.

A sada igram deck heroes. I kada ubrzas fajt svi kerneli rezu sem stock-a.

Instalirao sam Cataclysm full zip novi, onda me je twrp pitao da li hoću root i rekao sam ne, flešovao supersu 2.61 i sve je ok. Sve sam vratio sa TB. Jedino je Lucky Patcher morao da se podesi na force root da bi prihvatio root.

Nazad
Vrh Dno