Uvek ga koristina ovom tel. Odličan je algoritam i svaku fotku popravi.
Inače ga koristiš kad imaš jako tamne i jako svetle delove u jednom kadru.
Meni radi isto ovo. Ne deluje mi da to tako treba.Primetio sam da na ovoj novoj verziji kamere radi automatski blic kada je ukljucen HDR. Slika, ali naravno bude crno. Kada se premesti da je blic uvek ukljucen, HDR se iskljuci. Bag ili greska ili ne, svakako je cudno.
Koliko sam provalio to uradi kako bi fokusirao. Ne koristi blic za samu fotku.Meni radi isto ovo. Ne deluje mi da to tako treba.
More kod mene na N6. Radi blic i kad je ukljucen hdr, i stvarno ispadnu super slike bez onog bijelog bljestavila po noci od blica.Verovatno na ovim novim telefonima to moze pa su zaboravili da iskljuce za starije modele. Znaci ili blic ili hdr.
E pa pretera ga brate. Ponekad napravi i pristojnu fotku.Kamera je na oba modela kao toster tako da nije ni bitno..
Od kojeg... N5 ? [emoji90]За телефон до 400 евра нов са гаранцијом нема боље камере.... Бар нисам видео...
Ti bas hejtujes sve zivo u zadnje vreme. N5 ima i vise nego solidnu kameru, posebno u hdr modu.Dobro nisu first toster vec bosh tosteri.
Ti bas hejtujes sve zivo u zadnje vreme. N5 ima i vise nego solidnu kameru, posebno u hdr modu.
![]()
Proradio skroz root sa supersu 2.62 ver.
Vise ne znam. Stalno nesto kukas, nista ti ne valja. Pominjes tostere itd.Mislim da je bilo očigledno da sam sarkastičan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari