Šta je novo?

LG Nexus 5

Meni sasvim fino sljaka. Cata+ElementalX 6.0.7

Ja sve bug do baga :) npr sada mi ne pokazuje not sa wa.. Tek kada udjem u program vidim da sam dobio nesto.

Morace factory reset vidim ja :)

Ja nemam nikakav problem za sada. Samo da vidim da li se pali ekran posle razgovora.

Proradio wa posle reinstala :) koji bolesno cudan bag bejase..

Da li moze neko da odgovori na prethodno postaljeno pitanje? Ne zelim da se igram sa modom, zanima me da li mogu dirty flash novu verziju uz flash bootloadera i raida ili mora clean? Citao sam q&a ali nisam siguran da li je pod novom verzijom androida mislio na LP,MM ili bas na buildove?

Probaj.. Ako upadnes u bootloop vrati se ponovo u twrp i factory reset pa ponovo flash.

Mozes rucno da flesnes bootloader i radio .

Nisam ni ja siguran, ali mi ta opcija upgrade-a deluje manje stresna, čekam još malo, vidim da ima dosta pitanja oko redosleda šta i kako, pritužbi, navodno ovaj novi root radi dosta drugačije pa se ljudi žale.

E da ,primetio sam da mi malo brze/lepse radi mob na 6.0.1. Mozda je placebo a mozda ipak flesh od nule.

6.0.1 je do sada najbrza i najsmooth verzija androida za nexus 5.

Nisam ni ja siguran, ali mi ta opcija upgrade-a deluje manje stresna, čekam još malo, vidim da ima dosta pitanja oko redosleda šta i kako, pritužbi, navodno ovaj novi root radi dosta drugačije pa se ljudi žale.

Flash Cataclysm-a, celog roma od 560MB preko verzije od 30.11.
SuperSU 2.61
ElementalX 6.0.7.

Sve radi iz prve, neke apk su ponovo trazile root i to je to.

6.0.1 je do sada najbrza i najsmooth verzija androida za nexus 5.

Potvrdjujem! Da li je placebo ili sta, ali stvarno radi super. Izgleda da je i bag sa paljenjem ekrana posle poziva resen.

Poceo sam da koristim dva puta power za paljenje kamere.. Nije losa fora :)

Za sada mi samo 1 podbacilo od 10 paljenja

Ipak me nije mrzelo da odradim stock pa mod. Sta znam, ne vidim da radi nesto bolje od 6.0.0 koji je radio bas dobro. Wi-fi je popravljen kao i crni ekran. Jedino sto ni meni ne prepoznaje root u es file exp.

A da, nije hteo preko layer manager-a da resetuje telefon nakon sto sam instalirao layere, izbacivao je neki error, ali nakon obicnog restarta rade layeri normalno. Ne znam da li ima neke veze sa modom ili rootom

Poslednja izmena:
Instaliraj supersu zadnji beta (mescin 2.52), a ne experimentalnu verziju (2.62) i biti ce ok sa rootom.

A to sa power dugmetom sam i ja pomislio. To ne bih koristio ni na jednom telu, razyebavam dugme. Nije mi vala ni neka prednost. Veca mi je patnja 2x brzo pritisnuti nego tapnuti na ikonicu kamere.

Poslednja izmena:
Što se tiče wifi, zna li neko, jel rađena neka dodatna optimizacija, ili je samo vraćen onaj stari sistem rada?

Stigla mi OTA na 6.0.1 na N5, pre nego na N5X.

Meni juce nudio 6.0.1 аa danas ne. Odem da sam updejtuje i kaze da mi je telefon na najnovijoj verziji,a jos pise 6.0....

Cata 6.0.1 radi bez greške.

Što se tiče wifi, zna li neko, jel rađena neka dodatna optimizacija, ili je samo vraćen onaj stari sistem rada?

Pretpostavljam da su radili optimizaciju na novom DHCP klijentu, jer i dalje postoji opcija da se vratim na prethodni.

Meni to iskace odavno ponekad. Jedino sto me je iznenadio UI od sendvica, nista drugo.

Nije vezano za tel, meni na m9 se pojavilo dva puta cini mi se do sada ... Na 5.1 sam.

Vrh Dno