Šta je novo?

LG Nexus 5

Ili ce da se updejtuje samo od sebe to jest ispod haube kao ps na primer :)

А шта је са лампом? Користим је често, никакав проблем...

Ni ja nisam primetio nikakav problem, pa ne znam šta treba da srede. Tj. možda i postoji ali mi se nije desilo ništa vezano za nju.

Pa zato sto mi konstantno nestaje, pa se pojavi kada pokrenem kameru

To se desi kada dugo koristis lampu u "prazno" ?

Ne, skoro pa da je i ne koristim, ali npr bas kada mi zatreba tad je nema

^ Nikada mi se to nije dogodilo. Koristim je relativno često u kratkim intervalima i nikada nisam imao problem sa lampom.

Sto se tice tog sporog kacenja na wifi, meni je uzasno sporo ako samo ukljucim wifi i cekam da se prikaci. Ali kada ukljucim i otvorim listu, brze se prikaci. Ne znam zbog cega, ali tako mi radi. Nekad ne otvorim listu, pa se jos ne prikaci i cim je otvorim, ono odmah dobije mrezu i radi.

Rekao je developer krome da valjda helscore kernel ima u sebi wifi drivere sa L-a, i da se kaci normalnom brzinom. Meni to manje više ne smeta, više me je nerviralo ovo sa paljenjem ekrana.

Vama je sa novim dialerom ispravljeno ovo sa gasenjem ekrana? Ja sam instalirao i opet ista prica.

Kod mene je isto problem sa lampom, nakon malo dužeg rada se sama gasa i mora restarta telefona, jer mi ne radi ni kamera ni lampa. Sa gašenjem ekrana isto imam problema, instalirao ovu apk pa cemo videti, za ovih par poziva je radilo sve ok.
Za sporo kačenje na wi fi, je neko ovde pisao da imate u dev. opt. da vratiti na L podešavanja, kao brže se kači, mada ja nisam primetio neku razliku xD

Poslednja izmena:
Kod mene je stock 6.0 instalirao nov dialer, evo nakon poslednjeg razgovora ista prica, opet ugašen ekran. Sto se tice lampe kod mene postoji taj problem, na fotki ispod se vidi da nema flashlight a ako pokrenem kameru, onda se pojavi.
uploadfromtaptalk1448812440190.png

To sa flashlightom razvalce ima sigurno godinu dana najmanje. Ne znam nisam imao taj problem ni na jednom nexusu sem n5.
Ja nemam bagova trenutno na N6 za svakondevno koriscenje, a jako bitno da su ispravili mobile radio active.

Sto se tice tog sporog kacenja na wifi, meni je uzasno sporo ako samo ukljucim wifi i cekam da se prikaci. Ali kada ukljucim i otvorim listu, brze se prikaci. Ne znam zbog cega, ali tako mi radi. Nekad ne otvorim listu, pa se jos ne prikaci i cim je otvorim, ono odmah dobije mrezu i radi.

Potvrdjujem ovo!
Ako se otvori lista kaci se instant, ako ne onda traje ko gladna godina.
Ne mogu da verujem...

Da, to je poznat bug, evo na bratovom nexus-u 5 se isto desava. Resice to naravno sa sledecim update-om.

Da, to je poznat bug, evo na bratovom nexus-u 5 se isto desava. Resice to naravno sa sledecim update-om.

Koliko sam skapirao to nije bug, već je namerno tako urađeno.
Verujem da na dobrim i novim ruterima to šljaka kao bombona.
Ja nemam problem sa ddwrt na 740n.

Kod mene se na tp link kači momentalno, na Huawei 20 sekundi

Da li se jos nekome desava da se Nexus na OTA update telefon resetuje? Konstantno mi se to desava od update

Jednostavno se iskljuci i ukljuci i onda javi kad se pokrene da je system isn't responding.

Vrh Dno